Vypadá to, že mám stejnou. Kolik by sis za tu řidičovu cca představoval? A odkud přibližně jsi?Tomiq píše:Látkové se dělaly jen snad dva typy. Tohle je ta nejběžnější. Na fotkách vypadají všechny tmavší.
Sedačky
Re: Sedačky
█ Toyota Previa 2.4 VVT-i MY02 alias Kinderwagen
█ Subaru Forester 2.0 MY01 5MT alias Forejs
█Ex: Honda Civic 1.5 VTEC MY97 4D alias Chřestýš
10km od Prahy proti proudu Vltavy 
Řidičova je zrasená. Nevypadá, ale v zádech už cítím železnou trubku. Chce to obě a udělat ze dvou jednu.
Kdyby mě se naskytla ta příležitost, mít perfektní řidičovu při zachování stejné spolujezdcovy, nebastlil bych tam sedačky z jiného auta.
Cenu samozřejmě určuje prodávající i kupující a záleží na poptávce. Představuji si tak 4-5tis. za obě.

Řidičova je zrasená. Nevypadá, ale v zádech už cítím železnou trubku. Chce to obě a udělat ze dvou jednu.
Kdyby mě se naskytla ta příležitost, mít perfektní řidičovu při zachování stejné spolujezdcovy, nebastlil bych tam sedačky z jiného auta.
Cenu samozřejmě určuje prodávající i kupující a záleží na poptávce. Představuji si tak 4-5tis. za obě.
Kořen slova Toyota je Toy!
Teď jsem se lek, že nějak moc flámuju a pak jsem zjistil, že tu má admin pořád letní čas 

V profile si vypni DST.
Tak tyhle krásné sedačky jsou volné.
Pravá je top zustand, levá má prosezený molitan sedáku i opěradla na levé straně.
Za nějakou rozumnou kačku bych to i přečalounil.
Nějaké rozumné nabídky?
Pravá je top zustand, levá má prosezený molitan sedáku i opěradla na levé straně.
Nějaké rozumné nabídky?
To přečalounění se týká té řidičovy sedačky a nápravy molitanu v ní?Tomiq píše:Tak tyhle krásné sedačky jsou volné.
Nějaké rozumné nabídky?
Furt nad tím přemýšlím... Buď nechám repasovat stávající sedačku (zatím nevím, co by to stálo), nebo - pokud jsi ochotný ji poslat - bych ji vzal od tebe.
Tys to nečet od začátku?
Spolujezdcovu sedačku má většina Prévií nedotčenou. Takže tyhlety dvě nabízím aby si z nich někdo udělal jednu řidičovu.
Spolujezdcova má látku, molitan, kostru perfektní, řidičova má perfektní jen kostru. Takže přehodit látku i molitan sedáku a molitan opěradla a látku buď nechat (je celkem ucházející) a nebo dát také z pravé. ale pak se musí vystříhnout díra na loketní opěrku a na druhé straně zašít.
Spolujezdcovu sedačku má většina Prévií nedotčenou. Takže tyhlety dvě nabízím aby si z nich někdo udělal jednu řidičovu.
Spolujezdcova má látku, molitan, kostru perfektní, řidičova má perfektní jen kostru. Takže přehodit látku i molitan sedáku a molitan opěradla a látku buď nechat (je celkem ucházející) a nebo dát také z pravé. ale pak se musí vystříhnout díra na loketní opěrku a na druhé straně zašít.
Odkaď seš?
V případě poslání by samozřejmě mělo smysl, abych sundal všechno, co má smysl (molitan z pravé a látku z obou), to poslal a zbytek dal do šrotu.
V případě poslání by samozřejmě mělo smysl, abych sundal všechno, co má smysl (molitan z pravé a látku z obou), to poslal a zbytek dal do šrotu.
Jsem z Valašska, mám to u každého příspěvku
V dohledné době bych rád zjistil, co by stála oprava té mojí sedačky a jak dlouho by trvala. Podle toho bych jednal dál. Ber to ale nezávazně, každou chvílí se nám má rozrůst smečka a budu mít hlavu plnou jiných věcí.

Tak to blahopřeju a přeju ať vše dopadne
Jakou máš rezervu? Mě zbývá v Prévii jedno místo

Jakou máš rezervu? Mě zbývá v Prévii jedno místo

Děkuju, všechno proběhlo hladce
V autě mám taky rezervu jednoho místa (nově 4 děti, 7místné auto). Krajní sedačku z prostřední řady mám trvale v garáži a zbylý prostor je pro snazší nastupování + uložení věcí.
K té sedačce - ještě jsem nezjistil nic k té opravě. Auto mám momentálně u elektrikáře, protože přestalo startovat, ale úplně... Napíšu k tomu něco do nového vlákna.

K té sedačce - ještě jsem nezjistil nic k té opravě. Auto mám momentálně u elektrikáře, protože přestalo startovat, ale úplně... Napíšu k tomu něco do nového vlákna.
-
- Člen Týmu
Ahoj kluci tak jsem tu zase
pečlivě jsem pročetla vlákno a mám dotaz - našla jsem na bazaru previi 8mistnou - 2+3+lavice https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyo ... oFrom=list
na prostřední sedačku v druhé řadě by šel navařit isofix = šla by tam autosedačka, která se nemusi pásat a byla by bezpečnější než ta na dvobodový pás (máme ted Romer clipse), ale řešíme co ta lavice?? jak vyřešit pas uprostřed tam? pujdem tam taky navařit isofix?
jinak vybíráme minimálně 8místné auto (už ted je nás 2+5 a na jaře + 1) a rada bych zustala u Previnky
tak řešim jak vymyslet ty pásy
děkuju Lucka

pečlivě jsem pročetla vlákno a mám dotaz - našla jsem na bazaru previi 8mistnou - 2+3+lavice https://www.sauto.cz/osobni/detail/toyo ... oFrom=list
na prostřední sedačku v druhé řadě by šel navařit isofix = šla by tam autosedačka, která se nemusi pásat a byla by bezpečnější než ta na dvobodový pás (máme ted Romer clipse), ale řešíme co ta lavice?? jak vyřešit pas uprostřed tam? pujdem tam taky navařit isofix?
jinak vybíráme minimálně 8místné auto (už ted je nás 2+5 a na jaře + 1) a rada bych zustala u Previnky

děkuju Lucka
Pěkně se množíte
Za chvilku si budeš muset dělat déčko.
Dovařit isofix určitě půjde. Umí manžel vařit? Počítej s tím, že to je nehomologovaný zásah do auta, takže kdyby se nedejbože stala nějaká nehoda a třeba do toho vrtala pojišťovna, mohl by být průšvih. Po technické a bezpečnostní stránce bych v tom problém neviděl.
Mě se podařilo dovařit isofix všude, kde jsem potřeboval.

Dovařit isofix určitě půjde. Umí manžel vařit? Počítej s tím, že to je nehomologovaný zásah do auta, takže kdyby se nedejbože stala nějaká nehoda a třeba do toho vrtala pojišťovna, mohl by být průšvih. Po technické a bezpečnostní stránce bych v tom problém neviděl.
Mě se podařilo dovařit isofix všude, kde jsem potřeboval.
Zcela laicky si myslím, že to je 7 míst a jestli to někdo napsal jako 8 , tak asi jezdit na STK jen tam
Nic bych nikam nevařil a pořídil auto dle potřeb, ale záleží na každém, jak to má hozený.....

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Já tam vidím jasně 8 míst. Ty jí to schválně kazíš, páč tě sere, že je to na LPGDavidDDD píše:Zcela laicky si myslím, že to je 7 míst a jestli to někdo napsal jako 8 , tak asi jezdit na STK jen tam![]()
Nic bych nikam nevařil a pořídil auto dle potřeb, ale záleží na každém, jak to má hozený.....