Mirrorlink
Re: Mirrorlink
Byl bys ochoten tu plynulost ovládání natočit? Třeba při scrollování mapy..
Telefon tedy přes displej nijak probudit nejde? Když nastartuješ auto, tak ho to neprobere, aby se na to nemuselo šahat?
Telefon tedy přes displej nijak probudit nejde? Když nastartuješ auto, tak ho to neprobere, aby se na to nemuselo šahat?
Klidně to natočím, to by neměl být problém.
Samo se to myslím bohužel nepřipojí, ale klidně to můžu ještě vyzkoušet. Co vím jistě, že pokud ho připojím k zapnuté elektrice ale ještě není nastartováno a pak nastartuju, tak aplikace na telefonu spolehlivě spadne
Spolehlivě mi funguje postup:
- odemknout si telefon, pokud ho máte zamčenej
- nastartovat
- připojit telefon k USB
- na telefonu se automaticky sám spustí DriveLink
- na TG2 se objeví ikona Drivelink
- na ní kliknout a už je vidět displej z telefonu
- pak už se dá klidně v telefonu přejít na jeho plochu a pustit si co je libo (přes displej v autě to ale nejde, protože S3 má fyzická tlačítka a ne SW v obrazu)
Edit: video mam natoceny, v nedeli to pres wifinu nahraju na net.
Samo se to myslím bohužel nepřipojí, ale klidně to můžu ještě vyzkoušet. Co vím jistě, že pokud ho připojím k zapnuté elektrice ale ještě není nastartováno a pak nastartuju, tak aplikace na telefonu spolehlivě spadne

Spolehlivě mi funguje postup:
- odemknout si telefon, pokud ho máte zamčenej
- nastartovat
- připojit telefon k USB
- na telefonu se automaticky sám spustí DriveLink
- na TG2 se objeví ikona Drivelink
- na ní kliknout a už je vidět displej z telefonu
- pak už se dá klidně v telefonu přejít na jeho plochu a pustit si co je libo (přes displej v autě to ale nejde, protože S3 má fyzická tlačítka a ne SW v obrazu)
Edit: video mam natoceny, v nedeli to pres wifinu nahraju na net.
Toyota RAV4 2.0 VVTi 110 kW Active Red (2015 - )
Toyota Avensis Wagon Sol 2.0 D-4D 93kW Black Mica (2007 - 2015)
Toyota Yaris Luna 5dv. 1.33 Dual VVT-i 74kW Red (2009 - )
Tak jsem to natočil, můžete na to kouknout tady - https://youtu.be/3u24v9RRxPc
Plynulost mě přijde ok a použitelný to je, ale každý má jiný požadavky. Jinak telefon klidně může být někde uklizený, po spuštění se sám připojí a spustí MirrorLink i na telefonu, viz video.
Plynulost mě přijde ok a použitelný to je, ale každý má jiný požadavky. Jinak telefon klidně může být někde uklizený, po spuštění se sám připojí a spustí MirrorLink i na telefonu, viz video.
Toyota RAV4 2.0 VVTi 110 kW Active Red (2015 - )
Tak jsem včera testoval Mirrorlink na S3 s původním androidem 4.3 na Toyota Touch 2 a jediná zásadní věc, co mi vadí, je plynulost a to hlavně sekavé pohyby. Tuhle vlastnost už má ale hlavně verze softwaru rádia a proto se ptám, jakou máte verzi softwaru vy? Já mám: XE3809 a marně hledám info o možnosti upgradu.
Mě v Toyotě říkali, že do nových aut už MirrorLink nedávají, protože ta nefunkčnost každého zákazníka akorát nasírala.. takže to vyřešili to nejjednodušší cestou - prostě už si lidi nemají na co stěžovat, protože to tam u nových aut není. 

Tak tohle video je zdá se na celem širém internetu, jedinný hmatatelný důkaz že mirrorlink někomu na toyotě funguje.... moc díky Maaara za něj.Maaara píše:Tak jsem to natočil, můžete na to kouknout tady - https://youtu.be/3u24v9RRxPc
3 dotazy na tebe:
- v jiném vláknu kdosi psal že mu to funguje pouze když stojí a jakmile se rozjede, tak se mu vypne obraz na displaji auta(na mobilu to jede dál) - můžeš tohle dementovat? tobě navigace za jízdy normálně běhá ??
- o kus výš jsi popsal kroky jak to zprovoznit....stahnout,nainstalovat a spustit na mobilu drivelink - stáhnul jsem z odkazu jež jsi tam připojil, zdá se že zdárně nainstaloval na mobil, ale appka se nespustí - když na ni ťuknu, obrazovka ztmavne jakobyse načítalo, ale po chvíli se objeví lakonická hláška "Drivelink se zastavila" a spadne to. S tímhle jsi se nesetkal??
- Psal jsi že na displeji jsi schopný zrcadlit jakoukoli appku z mobilu? jde tam opravdu cokoli? Např. nějaká hra, video, nebo navigace MapsNavigator??
Dík za odpovědi
Mirrorlink jsem testoval cca tyden na galaxy s3 s original androidem 4.3. At behem jizdy nebo pri stani vse fungovalo bez omezeni, plne zrcadleni z mobilu na displeji. Jen nevyhoda, ze prijdes o usb, pokud poslouchas hudbu jen z flashky - nevyhoda oproti aurisu v chybejici cd mechanice. Prenos neni plynuly jako na mobilu a reakce je tedy zpozdena a plynule na tom video bez trhani neprehrajes, coz mi na tom vadilo nejvic. Jinak pro navigaci to v pohode pouzitelne je a trhani ani nevnimas. Takze pocity jsem z toho mel smisene. Lepsi by byl externi modul pripojitelny k radiu s androidem s gps a wifi. Jen jsem nikde nezjistil schema radia, jake moznosti pripojeni umoznuje.
Mám čerstvě nové Verso a ted uvažuju i o povinné výbavě - tj. Samsungu S3ts1990 píše:Mirrorlink jsem testoval cca tyden na galaxy s3 s original androidem 4.3. At behem jizdy nebo pri stani vse fungovalo bez omezeni, plne zrcadleni z mobilu na displeji. Jen nevyhoda, ze prijdes o usb, pokud poslouchas hudbu jen z flashky - nevyhoda oproti aurisu v chybejici cd mechanice. Prenos neni plynuly jako na mobilu a reakce je tedy zpozdena a plynule na tom video bez trhani neprehrajes, coz mi na tom vadilo nejvic. Jinak pro navigaci to v pohode pouzitelne je a trhani ani nevnimas. Takze pocity jsem z toho mel smisene. Lepsi by byl externi modul pripojitelny k radiu s androidem s gps a wifi. Jen jsem nikde nezjistil schema radia, jake moznosti pripojeni umoznuje.

- Všude ho však nabízejí s androidem 4.0 Ice Cream Sandwich a ty pises ze ho mas s 4.3 ?!.
Navíc u DriveLink na googleplay je psano ze jede na Androidu 4.1-4.3.
- Je potřeba k uspešnému spárování S3 s Touch2 přes Mirrorlink ta APPka DriveLink?? nebo to jde nějak bez ní?? Btw ta appka ma na GPlay žalostné recenze.
Od celého toho podniku si slibuju, že na displeji auta rozchodim Navigatorfree od Mapfactor (podle mě TOP mezi free navigacema na android - kdyby jste to chtel nekdo(nekdo komu vám to zrcadlí) vyzkouset, byl bych vám vděčný...
Ja ji koupil jetou na bazosi za 2500 kc, tyden testoval a za tu samou castku i prodal. Musi to byt galaxy s3, ne ve verzi mini nebo s3 neo - na to si dej pozor a appku si stahni z netu, zadej do vyhledavace drivelink full mirrorlink app download a prokouses se k tomu, popripade zde na foru uz nekde byl primy odkaz. Pres mirrorlink spustis vsechny aplikace, jen je dulezity mit v s3 original android 4.3 bez uprav.
A to má Toyota nějaký pakt se Samsungem že to jde zprovoznit jen s S3? Můj Asus má mít také Mirrorlink, ale narážím na tu aplikaci, Toyota žádnou nevidala a ty co jsou pro více značek mi nějak nefungují 

Yaris 2015, Trend, 1,33 Dual VVT-i
Treba Yaris 2015 ma mirrorlink 1.0, proto ta stara s3. Aygo ma ted uz protokol 1.1
A nemělo Aygo a Yaris facelift zhruba ve stejnou dobu? že tam dali jen verzi 1.0 a navíc v manuálu o tom nikde ani zmínka, divný přístup od japonce.
Yaris 2015, Trend, 1,33 Dual VVT-i
no docela me to zarazi a software radia je to, co me docela u yarise zklamalo...soucasny auris tyhle mouchy nema. Aygo od ledna 2015 pry jiz podporuje mirrorlink 1.1 dle sdeleni ToyoTy CR.
JA to nechápem... mirror link v skodovke (aspon čo mám info) nemá problémy a japonci na to nevedia prísť ako to urobiť aby to fungovalo ??
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
No tak s těma škodovkama to taky asi nebude ideál jak se říká - včera jsem mluvil s kámošem, má půl roku starou fabii v plné výbavě a spešl na mirrorlink se těšil - funguje mu to tak, že spustí všechny appky v androidu(má nějaké sony) ale navigace mu běží jen do chvíle než se rozjede - pak mu se mu vypne.muco píše:JA to nechápem... mirror link v skodovke (aspon čo mám info) nemá problémy a japonci na to nevedia prísť ako to urobiť aby to fungovalo ??
Ve škodovce mu prý řekli dvě věci:
- na ML 1.1 běží bezchybně pouze Mapnav SYGIC za 2500,-
- fabie vyrobené v 22.týdnu 2015 a nověji mají již novou platformu radia, kde je krome MirrorlLink i něco dalšího co komunikuje bez chyby a prý i z IPhonama
No a on má fábii z 19.týdne :----( tomu se říká staré auto už z výroby.....