celiciny kalhotky (spodky)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: celiciny kalhotky (spodky)
prdlačka hnědko pure 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Jaja
Na kalhotky musí přijít jednoznačně hnědá
(barvu jsem si samozřejmě nevybral) Volil jsem 80°Shore 
Na naše cesty bych řekl, akorát...

Na naše cesty bych řekl, akorát...
Toyota Celica GT, ST202, 3S-GE (129 kW)
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Byl, udělal jsem chybku při objednávce..Pak jsem se mlátil do hlavy, ale po nalisování vypadá vše O.k.
Uvidíme, jak se bude PUR projevovat při provozu. Ideální průměr PURu by byl 45 mm. Bohužel mi přišla jen 40mm.
Uvidíme, jak se bude PUR projevovat při provozu. Ideální průměr PURu by byl 45 mm. Bohužel mi přišla jen 40mm.
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To se uvidí
Doufám, že ne...Nemělo by 

-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
jsem zvědavý kdo donese další možnost se siláčema... (PUR z polska, SRline, vlastní výroba...)
a komu se to dřív rozmrd..bije 

Toyota Celica 1.6 STi (AT180)
- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Na tom se nemá co rozbít
Max to bude příliš tvrdé...Dnes jsem zalisoval všechny silentbloky do ramen a je to úplně o.k.
Ale moudřejší budu, až s tím budu jezdit...Nejvíce se těším na ten klid...Na to, až zmizí to podělané vrzání unibalu

Ale moudřejší budu, až s tím budu jezdit...Nejvíce se těším na ten klid...Na to, až zmizí to podělané vrzání unibalu

- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to dopadlo s rameny a vlastními PUR silentbloky 

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
49.5 ne 49.25 přiznej
všechny, toyota nehraje na 0.25 je na na 1/2
tááákže 49.5 přední a neke....jinak čeče dost bylo tý komedie 49.25 neeee 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Micron:
Nee, rozhodně 49.25 mm...Musel jsem být podveden toyotou
Asi mi tam namontovali něco jiného.
Moje superexaktní made in china šuplera se neplete!!!!! NE! NE! A nikdy

Nee, rozhodně 49.25 mm...Musel jsem být podveden toyotou

Moje superexaktní made in china šuplera se neplete!!!!! NE! NE! A nikdy

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
paul87> to je v poho... 1mm z každý strany, to se zmačkne guma jako když luskne... a bude to přesný podle čínsko-japonských hodinek
pěkně našponovaný
49.25 je divný, to by byli sami proti sobě... corolla určitá má 49.5 cca žádný auto nemá 49.25 toyota spíš bych to bral jako že 49,25 = 49,5 a a hotovo. třeba někdo špatně změřil origo copy
i to je možný.
čistě logicky jedině absolutní magor degen by prosadil že zrovna celica 6g bude mít infantilní délku ramen... je to neekonomický... nereálný

čistě logicky jedině absolutní magor degen by prosadil že zrovna celica 6g bude mít infantilní délku ramen... je to neekonomický... nereálný

- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Micron:
Bral jsem to jako srandu
Co se rozměru týká, napsal jsem ti to, co jsem naměřil
Zaokrouhlení je na tobě

Bral jsem to jako srandu

Zaokrouhlení je na tobě

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
No mně jo to šuma fuck.... na 5g to máme přesně... jde o to jestli si nějaká 6ka zmačkne... když máme podélný stejný mohla by...
jinak celi má nový autoradio Sony... už sem si ho vychutnal, 3x sem musel jít chcát do přírody (2l piva) + ty nový gumy stabilizátorů v předu a zadní držáky + matky a šrouby do ramen... oukej.
v budoucnu neni prej potřeba siláče v předních ramenech, ale nový čepy... ale jaký.... to bude otázka... nabídka převyšuje poptávku... ale to až po XV contactu teď si dá celi klíííída...
jinak celi má nový autoradio Sony... už sem si ho vychutnal, 3x sem musel jít chcát do přírody (2l piva) + ty nový gumy stabilizátorů v předu a zadní držáky + matky a šrouby do ramen... oukej.
v budoucnu neni prej potřeba siláče v předních ramenech, ale nový čepy... ale jaký.... to bude otázka... nabídka převyšuje poptávku... ale to až po XV contactu teď si dá celi klíííída...

- Paul87
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké +- to požvejká...Já bych se stejně vždycky ubral cestou si ramena repasovat a narvat do nich PUR nebo jiný systém přenosu. Unibaly, siláče...
Jinak mě zaujalo tvé rádio sony. Já za sebe můžu říct, že jsem rád za origo Toyota, které tam naštěstí zůstalo...Krásně pasuje k interiéru. Asi opráším kazety s Kelly Family. Na léto bude něco takového potřeba
Jinak mě zaujalo tvé rádio sony. Já za sebe můžu říct, že jsem rád za origo Toyota, které tam naštěstí zůstalo...Krásně pasuje k interiéru. Asi opráším kazety s Kelly Family. Na léto bude něco takového potřeba

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Paul87> kazetovýho Kenwooda co mam daruju asi mýmu automechanikovi, třeba udělá někomu radost, má napojení na changer MD/CD... kazetová mechanika přežila i minidisc... drsně
teď už bez točení, točí se jen pívo a gramce resp. se čepujou 
škoda že je to takovej plasťáček to radio Sony oproti starším modelům, tam to byla jiná kvalitka, + sere mě, že když zmáčknu "vycvaknout panel" tak s tim musíš škubnout jako bys byl na rybách... nevyskočí panel ne a ne sám... děs... ale design dobrej, žádná diskotéka... a hlavně že hraje výborně... no co by člověk chtěl za ty drobný... taky... ale to, že to ten panel nevycvrnkne jako bylo u starších sony zvykem je trágos na Ntou... jak to vůbec může vyject v tom Thajsku z linky?
nebooo možná začne vystřelovat až pozdějc... že jak je to nový, tak je to ztuhlý
zase ale dálkáč je dobrá srandička, a aspoň k tomu dávaj i kabely...
ten svazek káblů co sem měl nebyl ideální co sem si všim jeden kontakt byl k.o.... to se hodilo. konektor si nechal sony stejnej kupodivu
dobře + ale vlastně i ten MD sony měl po pár letech nenápadnej problém s vycvakáváním... utrhla se jedna nožička... ale i tak to fachalo... vystřelil, tady u novýho nehrozí že by se to utrhlo... je to jinak řešený, nezničitelně, ale za-to nefunkčně 

Místo D-Bass aka megabass tomu řikaj Loudness... nevim proč? ale je to dobrý... a ekvalizer je k Live Soundu ideál "Gravity/nebo Xplod"... protože mi ale trošku zlobí jeden reprák ve dveřích, a rezonuje mi tam takovej ten papírovej sráč co je kolem repráku, tak je ideál ekvalizer "Cruise" než se micron rozhodne to uříznout, nebo koupit nový repra do dveří, ale jo už si to plánuju tak rok a půl... ta lenost jo sou jiný důležitější věci... tohle je jen detail... aaaa lenost děsná lenost

škoda že je to takovej plasťáček to radio Sony oproti starším modelům, tam to byla jiná kvalitka, + sere mě, že když zmáčknu "vycvaknout panel" tak s tim musíš škubnout jako bys byl na rybách... nevyskočí panel ne a ne sám... děs... ale design dobrej, žádná diskotéka... a hlavně že hraje výborně... no co by člověk chtěl za ty drobný... taky... ale to, že to ten panel nevycvrnkne jako bylo u starších sony zvykem je trágos na Ntou... jak to vůbec může vyject v tom Thajsku z linky?

Místo D-Bass aka megabass tomu řikaj Loudness... nevim proč? ale je to dobrý... a ekvalizer je k Live Soundu ideál "Gravity/nebo Xplod"... protože mi ale trošku zlobí jeden reprák ve dveřích, a rezonuje mi tam takovej ten papírovej sráč co je kolem repráku, tak je ideál ekvalizer "Cruise" než se micron rozhodne to uříznout, nebo koupit nový repra do dveří, ale jo už si to plánuju tak rok a půl... ta lenost jo sou jiný důležitější věci... tohle je jen detail... aaaa lenost děsná lenost