Ty co si mi doporučil, nevíš jak můžou hrát oprpti origošům co se dává do předních dveří Yarisa 2010? Jinak můžu zainvestovat do dvou litrů za ně...
Zapojení repro v zadních dveřích Yaris NG
Jestli jsem správně pochopil tak průměr reproduktorů ma byt 13cm nebo 16? těch 16 cm se dá navrtat přímo do plechu? 13cm je akorát na origoš diry?
.
Ty co si mi doporučil, nevíš jak můžou hrát oprpti origošům co se dává do předních dveří Yarisa 2010? Jinak můžu zainvestovat do dvou litrů za ně...
Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
S rozměrem ti neporadím. Nevím co přesně tam má být za velikost. Do zadních dveří nemá cenu cpát kdovíjak drahé reproduktory. Navíc kupovat koaxiály za víc jak 1000,- je hloupost, protože jsou to akorát vyhozené peníze.
Jestli chceš zlepšit audio, tak si dopředu pořiď lepší sadu komponentních reproduktorů (například Helix Blue B 62C) a dozadu dej jenom ty koaxy (například Helix Blue B 5X). Víc nemá cenu investovat k tomu origo rádiu.
Jestli chceš zlepšit audio, tak si dopředu pořiď lepší sadu komponentních reproduktorů (například Helix Blue B 62C) a dozadu dej jenom ty koaxy (například Helix Blue B 5X). Víc nemá cenu investovat k tomu origo rádiu.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Je možné, že tam ta příprava fakt není... Budeš muset natáhnout nové. Kup si licnu (lanko) 2x1,5mm2 za cca 10-15kč za metr, a můžeš začít
Horší to bude u napojení, kdy budeš muset sehnat "kontakty" do oněch konektoru, hlavně teda k rádiu.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Měl jsi sundanou tu svorku? Domnívám se, že tam těch drátů je víc (na tom protějším konektoru, do kterého je tento připojený), když jsem to dělal u svého auta, tak jsem se na takový konektor připojil. Blbě se to popisuje a fotit se mi to teď nechce - je zima. Ale určitě to na něm najdeš, je si dej pozor na + a -. Já jsem ty dráty hledal tak, že jsem pustil rádio, vzal jsem starý autoreproduktor a zkoušel jsem kombinace.satanda píše:Tak jsem skusil rozebrat ve sloupku za pasama ten plast...a na svorce jsou jen dva kable, urcite na central...tak si budu muset natahnout kable od radia az do dveri?.. hups
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
no nebud lenivy a odfot nam toT.Y.N.G. píše:Měl jsi sundanou tu svorku? Domnívám se, že tam těch drátů je víc (na tom protějším konektoru, do kterého je tento připojený), když jsem to dělal u svého auta, tak jsem se na takový konektor připojil. Blbě se to popisuje a fotit se mi to teď nechce - je zima. Ale určitě to na něm najdeš, je si dej pozor na + a -. Já jsem ty dráty hledal tak, že jsem pustil rádio, vzal jsem starý autoreproduktor a zkoušel jsem kombinace.satanda píše:Tak jsem skusil rozebrat ve sloupku za pasama ten plast...a na svorce jsou jen dva kable, urcite na central...tak si budu muset natahnout kable od radia az do dveri?.. hups
TOYOTA YARIS 2010--reproduktory.
zdravim,tez mam Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW --radio hraje OK. Kolik je tedy tam repraku co hraji? Pouze vpredu a vzadu je to potreba zvlast dopojit? Nebo jak je to .Diky za radu.
Re: TOYOTA YARIS 2010--reproduktory.
mas len 4 a su len vpredu (2x vysky + 2x stredobasy)sidi píše:zdravim,tez mam Toyota Yaris Dream(2010) 1,33 Dual VVTi 74KW --radio hraje OK. Kolik je tedy tam repraku co hraji? Pouze vpredu a vzadu je to potreba zvlast dopojit? Nebo jak je to .Diky za radu.
diky za odpoved,uz jsem to prosvitil baterkou.Takze do zadu jedine si to nechat namontovati.
Kolik asi by to vse stalo? 
ak su tam tie kable dotiahnute ( co sa riesi hore) tak si to urobis aj samsidi píše:diky za odpoved,uz jsem to prosvitil baterkou.Takze do zadu jedine si to nechat namontovati.Kolik asi by to vse stalo?
ak nie tak to sa nato vykaslem nechce sa mi rozoberat pol auta kvoli repro
zkusil jsem jen tak napsat do TOYOTY--origo reproduktor 3800kc za jeden kus
jestli tam mam kable vytazene ? to nevim,jedine az bude tepleji.
z toyoty repro nekupuj vsak to bude len nejaky podareny papieraciksidi píše:zkusil jsem jen tak napsat do TOYOTY--origo reproduktor 3800kc za jeden kusjestli tam mam kable vytazene ? to nevim,jedine az bude tepleji.
kup si normalne v autohifi a este usetris a kvalita daleko lepsia