videa

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

javor> Tak ta prvn9 mi unikla... supr... další do sbírky... ta druhá už je profláklá i když je kapku jiná american z vysocan only :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

http://www.youtube.com/watch?v=ZIEZ3J5j ... r_embedded
:D

Ale zdase že tam neni ani jedna Celica... :cry:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Cera> tady je... drift 4x4 a kolečka 360°
http://www.youtube.com/watch?v=qNQDlZbmKI4
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

http://www.youtube.com/watch?v=o1vK8TZ_ ... re=related

tohle jsem objevil, myslim ze se vam to bude libit :) vetsinou to jsou Celici 1.gen (myslim, pokud ne tak se omlouvam pod 4.gen se v tom moc nevyznam :oops: )
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

celi-johnny> krásný video... sice nevim o čem se bavěj... ale mam pocit že přibližně podle emocí v hlasech tušim :inlove: Pěkná a navíc štíhlá, hned jí to víc sluší když neni tak nafouklá 8)
ObrázekObrázekObrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

ja_ma píše:tak video s rally slalomu

http://www.youtube.com/watch?v=Z6y-OlSvDW0

Nahodou paradni. Kurna musim to taky prohnat. Zkusim na jare ecce homo nekdy v noci :twisted:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

micron píše:Cera> tady je... drift 4x4 a kolečka 360°
http://www.youtube.com/watch?v=qNQDlZbmKI4
Moje 231 to take zvladne, když dát pod zadni kola par plechovych tacu, a zatahnout ručni brzdu...

http://www.youtube.com/watch?v=AjYz58GXFJw
:wink:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Cera> jo my FWD... ne jako piští ti hezky... ale... no já bych s FWD nikdy neriskoval cokoliv takovýdleho zkoušet--- na to jí mam až moc dlouho a až moc rád... sice s GTi neni taková prdel jako s 4x4, ale na sněhu mě nikdy nezklamala... a to i v extremních situacích... ale je to trochu boj na tom sněhu... to jo, ale život je boj... taková FWD lehce invalidka... ale zase na druhou stranu ne tak invalidní jako RWD :_) v týhle době sem rád za město do 10l/100km a 12-15l by mě fakt sralo už na entou... nene nevyměnil bych svojí ani za CS... a ani kdyby byla modrá jako moje--- zažili jsme mnogo... MNOGO srandy.... a jen tak bych se nerozved--- max že by měla kamarádku, ale to v týhle době je jaxi nereálný, musel bych podvést mnogo lidí a zničit jim život abych měl 2 mršky---- radši 1 sladkou a neřešim už nechci bejt takovej gauner jako kdysi... už jsem z toho dávno vyrost :lol:
ObrázekObrázekObrázek
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

micron píše:Cera> jo my FWD... ne jako piští ti hezky... ale... no já bych s FWD nikdy neriskoval cokoliv takovýdleho zkoušet--- na to jí mam až moc dlouho a až moc rád... sice s GTi neni taková prdel jako s 4x4, ale na sněhu mě nikdy nezklamala... a to i v extremních situacích... ale je to trochu boj na tom sněhu... to jo, ale život je boj... taková FWD lehce invalidka... ale zase na druhou stranu ne tak invalidní jako RWD :_) v týhle době sem rád za město do 10l/100km a 12-15l by mě fakt sralo už na entou... nene nevyměnil bych svojí ani za CS... a ani kdyby byla modrá jako moje--- zažili jsme mnogo... MNOGO srandy.... a jen tak bych se nerozved--- max že by měla kamarádku, ale to v týhle době je jaxi nereálný, musel bych podvést mnogo lidí a zničit jim život abych měl 2 mršky---- radši 1 sladkou a neřešim už nechci bejt takovej gauner jako kdysi... už jsem z toho dávno vyrost :lol:
No, psal jsem že to moje auto to take zvladne,ne že to ihned pujdu vyskoušet... :lol:
Take nejsem zrovna dcera Rokefelleru...
Pišeš nějak divně, jseš sjetej? :shock: :shock: :shock:
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

On tak píše normálně :D si zvykneš :wink: :lol: :lol: :lol:
Jak bych tak řekl, jedná se o zcela osobitý autorský styl. Micron nic ve zlém ze začátku jsem si to myslel taky, ale už sem si zvykl.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
cera
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cera »

Myfune píše:On tak píše normálně :D si zvykneš :wink: :lol: :lol: :lol:
Jak bych tak řekl, jedná se o zcela osobitý autorský styl. Micron nic ve zlém ze začátku jsem si to myslel taky, ale už sem si zvykl.
Nevadi...teď už jsem zhulenej ja...tim "falešnem" lucky strikem co chutna "jínak".... :shock: :shock: :shock: , jeeeeeeee už... to začina... daaaavat smysl...sshhssh :shock: :shock: :shock: už to i chapu, je...to takove bááárevne, skoda že na to...nedokažu saahnout...shshsssssh :shock: :oops: :shock: :oops: ...jeee, tak užžž..na to dokažu i saaahnout...parada...

:twisted:
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Cera> jojo, musíš si zvyknout... jak píše myfune... nic jinýho nezbejvá... :lol: někdo si píše vejmysly a postřehy na blogy, někdo-většina populace je závislá na facebooku... ale já nejsem ani tam a ani tam...radši jsem mimo main stream- a ani tam bejt nehodlám... ale vždycky něco "složim" sem. Jinak jako psát... to mi šlo vždycky... dokonce jsem dostal pochvalu a doporučení psát články na VS...ale redaktor ze mě nebude, nene ale třeba takovej praštěnej marketingově/PR spisovatel, placenej tak, aby mě to motivovalo... to by se dalo... jenže JENŽE :lol: pomalu ale jistě přicházim o všechny iluze a nemůžu dělat to, co bych chtěl... doba je zlá- zamračená. "Ztracená Generace po 20 letech svobody" To jsme MY!
http://www.megaupload.com/?d=T1HHSSRP tady jeden muj článek, kterej měl úspěch ve školním časopisu- údajně nejlepší článek všech dob 8) já bych se nechal ihned zmrazit... ihned! a to si nedělám srandu. Sci-fi to je moje...
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“