Celica 1992 projekt _ (uruem)
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pokud ti teď neteče nikde z něj olej tak ne. Ničeho se neboj,Kubrt má někde nahraný ten správný manuál a předpokládám že nebude taková svině
aby ho kolegovi neposkytl přes sz. Potom můžeš výsledek přijet ukázat do Mercedesu s gestem Mirka Topolanka. 

...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Kapotu mam ve stejnych barvach se stejnym motivem ale malinko jinak. Jednou ti to ukazu
Auto bych ale neriskoval. Zkus si to prvne udelat v nejakme malovani. Probehla tu mr2 a nebylo to zrovna moc pekne. Nekde v detailu jo ale na cely car nenene tytyty.
Ted jsem dorazil z prace, dneska jsem to nestihl takze zitra .....

Ted jsem dorazil z prace, dneska jsem to nestihl takze zitra .....

"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak dorazilo mi sání (ebay 2500), v čechách z Los Angeles bylo za 3 dny, potě 14 dnů na české celnici za více než rozumný poplatek za proclení 1100Kč.
Večer to nainstaluju jen budu potřebovat ještě jeden díl abych to přesně nacpal do místa mlhovky v nárazníku. Bál jsem se že to budou jen trubky, ale je to opravdu promakaný, má to připravy na váhu vzduchu, ten podtlak i červenou hadičku na propojení.

Večer to nainstaluju jen budu potřebovat ještě jeden díl abych to přesně nacpal do místa mlhovky v nárazníku. Bál jsem se že to budou jen trubky, ale je to opravdu promakaný, má to připravy na váhu vzduchu, ten podtlak i červenou hadičku na propojení.

- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To né, ty nálepky bych si tam nedával ty už tam mám 3 roky od původního majitele
, a to jen kvůli nálepkám vypadá auto vykřičeně ?.
Podívej se třeba na supru, ta když je v originále je děsná. U celici mi to přijde podobně, přivezl jsem si 100procentně originální a opravdu se mi to úplně nelíbilo. Vysoká jak Offroad, sedačky jak ve felicii, výfuk ze 120.

Podívej se třeba na supru, ta když je v originále je děsná. U celici mi to přijde podobně, přivezl jsem si 100procentně originální a opravdu se mi to úplně nelíbilo. Vysoká jak Offroad, sedačky jak ve felicii, výfuk ze 120.