koupě avensisu 1.8 benzín-závady

vše ohledně modelové řady Avensis
kadel
Věčnej rejpal

Příspěvek od kadel »

Tak mne treba rekli, ze servisku nepotrebujou, ze je vsechno elektronicky, nechal jsem ji na sedacce a taky mi ji ani nevyplnili. Mozna kdybych na tom trval, razitko do ni dali.
RAV4 HSD FWD
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

Vetsi chovani velkeho bratra by bylo, kdyby pojistovny daly ve znamost a obecnou informovanost, ze toto auto - VIN bylo ucastno tolika pojistnych udalosti a byly meneny tyto dily.. :-) Tomu bych potom rikal "duveryhodny zdroj". Jinak jsou to jen vymysly, teorie, lamentovani...
BTW: stejne ji jiz drzi uz jen kvuli tomu aby vedely, kdyz prihlasujes auto, jestli je z totalky jine pojistovny. :-)
Naposledy upravil(a) aczasa dne stř 20.02.2013, 12:35, celkem upraveno 1 x.
Back in Czech.
jurajjuraj
Navigátor

Příspěvek od jurajjuraj »

to ze ti nevyplnili servisku protoze to je elektronicky je taky pekna blbost, proc ji potom davaji k novemu autu

je to asi servis od servisu jine

pro me treba nema serviska skoro zadnou hodnotu, podivam se na stav auta a vidim, pripadne si vemu cloveka kteremu verim a vyzna se v autech

vratim se treba k tem ochcavkam, auto ma ve skutecnosti najeto 200 tkm, pred prodejem ho stoci na 90 tkm, objednaji nahradni servisku , ( serviska je scvaknuta "konem" ) vyjmes par cistych stranek z nove , vyjmes par popsanych stranek ze stare , vymenis je a podle servisky ma auto taky najeto 90 tkm, diky pekne - timto nikoho nenavadim aby takhle podvadel !!! je to jen napad ktery me napad

proste v prvni rade stav auta a potom mozna nejake servisky
Kontasek
Člen Týmu

Příspěvek od Kontasek »

jurajjuraj píše:to ze ti nevyplnili servisku protoze to je elektronicky je taky pekna blbost, proc ji potom davaji k novemu autu

je to asi servis od servisu jine

pro me treba nema serviska skoro zadnou hodnotu, podivam se na stav auta a vidim, pripadne si vemu cloveka kteremu verim a vyzna se v autech

vratim se treba k tem ochcavkam, auto ma ve skutecnosti najeto 200 tkm, pred prodejem ho stoci na 90 tkm, objednaji nahradni servisku , ( serviska je scvaknuta "konem" ) vyjmes par cistych stranek z nove , vyjmes par popsanych stranek ze stare , vymenis je a podle servisky ma auto taky najeto 90 tkm, diky pekne - timto nikoho nenavadim aby takhle podvadel !!! je to jen napad ktery me napad

proste v prvni rade stav auta a potom mozna nejake servisky

no tak to tady v česku funguje . Vítej v České Republice.
toyota avensis liftback T220 1.6 81kw/110hp 4A-FE LPG
extremehany
Věčnej rejpal

Příspěvek od extremehany »

a pokud na to pak přijdeš, atk mám dojem že už vyšel v platnost zákon, kde za stočení auta, může být udělena pokuta do 5000 000 Kč
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

extremehany píše:a pokud na to pak přijdeš, atk mám dojem že už vyšel v platnost zákon, kde za stočení auta, může být udělena pokuta do 5000 000 Kč
ano ale musí se dokázal kdo ji stočil ..

V dnesní dobe už není problém si km oveřit alespon přibližne.. človek by se divil kolik aut má stav km o desítky tisíc km nižší než mely dle protokolů na TK před 2-5ti lety :D
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Jen tak pro info, když soukrommě vznesu dotaz na STK dají mi bez problému odpověď nebo jen po známosti?
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
jurajjuraj
Navigátor

extremehany píše:a pokud na to pak přijdeš, atk mám dojem že už vyšel v platnost zákon, kde za stočení auta, může být udělena pokuta do 5000 000 Kč
jo neco takove je ale tezko ti to nekdo dokaze pokud te primo pri tom nechyti anebo se nepriznas
jurajjuraj
Navigátor

m5t píše:Jen tak pro info, když soukrommě vznesu dotaz na STK dají mi bez problému odpověď nebo jen po známosti?
zalezi na co se budes ptat

pokud to sem napises tak se ti muzu optat, jedu tam dneska kolem poledne, v pondeli a utery tam pojedu taky tak se ti muzu optat
m5t
Věčnej rejpal

Příspěvek od m5t »

Mám na mysli,když budu vědět kde prodávající dělal v minulosti STK tak bych se třeba pozeptal na průběh,stav Km apod, čistě teoreticky zda je to vůbec možné.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou :-) Obrázek
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

m5t píše:Mám na mysli,když budu vědět kde prodávající dělal v minulosti STK tak bych se třeba pozeptal na průběh,stav Km apod, čistě teoreticky zda je to vůbec možné.
záznamy o stk jsou v centralnim registru, z jakékoliv stanice vidí tk z jakékoliv jiné..
jen musejí být motivovaní aby to měli zájem udělat..
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

A dnes je nejlepsi motivaci ta EMERICKA..... :-) Nebo ta neviditelna ruka trhu? :-)
Back in Czech.
uBlack
Člen Týmu

Příspěvek od uBlack »

K puvodnimu dotazu, 1,8 muzu jedine doporucit. (t25, 2005) Najeto 180xxx a jedina zavada doted nebyla!!! Jinak prevodovka je pekne kratka, spotreba pri jizde v ramaci predpisu dobra. Jedina nevyhoda je, ze to jsou motorovy sane!! to auto klouze tak siiilene.. Asi jsem rozmazleny z audi, ale clovek je z toho nervozni.. Jinak naprosto skvele, spolehlive a pohodlne auto
mrazik
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrazik »

Pokud klouze, pak je problem v podvozku nebo v gumach. Jinak pokud mas kombika, tam jedine co je spatne, je ujizdeni zadku, ale vypada to efektne, kdyz se projizdi kruhac v driftu.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
uBlack
Člen Týmu

Příspěvek od uBlack »

Gumy jsou novy, dobry, naprava zkontrolovana dvema servisy.. Neni to tak sileny, ale je to rozdil. Napriklad fabie je horsi, ale oktavka lepsi, a s audi nebo volvem to je nesrovnatelny.. Brzdeni, ujizdeni, rozjizdeni. Je to sedan, driftujici zadek na kombiku by mi nevadil :).. Pisu to jen z prekvapeni, je to jinak skvele auto
Odpovědět

Zpět na „Avensis“