koupě avensisu 1.8 benzín-závady
Vetsi chovani velkeho bratra by bylo, kdyby pojistovny daly ve znamost a obecnou informovanost, ze toto auto - VIN bylo ucastno tolika pojistnych udalosti a byly meneny tyto dily..
Tomu bych potom rikal "duveryhodny zdroj". Jinak jsou to jen vymysly, teorie, lamentovani...
BTW: stejne ji jiz drzi uz jen kvuli tomu aby vedely, kdyz prihlasujes auto, jestli je z totalky jine pojistovny.

BTW: stejne ji jiz drzi uz jen kvuli tomu aby vedely, kdyz prihlasujes auto, jestli je z totalky jine pojistovny.

Naposledy upravil(a) aczasa dne stř 20.02.2013, 12:35, celkem upraveno 1 x.
Back in Czech.
- jurajjuraj
- Navigátor
to ze ti nevyplnili servisku protoze to je elektronicky je taky pekna blbost, proc ji potom davaji k novemu autu
je to asi servis od servisu jine
pro me treba nema serviska skoro zadnou hodnotu, podivam se na stav auta a vidim, pripadne si vemu cloveka kteremu verim a vyzna se v autech
vratim se treba k tem ochcavkam, auto ma ve skutecnosti najeto 200 tkm, pred prodejem ho stoci na 90 tkm, objednaji nahradni servisku , ( serviska je scvaknuta "konem" ) vyjmes par cistych stranek z nove , vyjmes par popsanych stranek ze stare , vymenis je a podle servisky ma auto taky najeto 90 tkm, diky pekne - timto nikoho nenavadim aby takhle podvadel !!! je to jen napad ktery me napad
proste v prvni rade stav auta a potom mozna nejake servisky
pro me treba nema serviska skoro zadnou hodnotu, podivam se na stav auta a vidim, pripadne si vemu cloveka kteremu verim a vyzna se v autech
vratim se treba k tem ochcavkam, auto ma ve skutecnosti najeto 200 tkm, pred prodejem ho stoci na 90 tkm, objednaji nahradni servisku , ( serviska je scvaknuta "konem" ) vyjmes par cistych stranek z nove , vyjmes par popsanych stranek ze stare , vymenis je a podle servisky ma auto taky najeto 90 tkm, diky pekne - timto nikoho nenavadim aby takhle podvadel !!! je to jen napad ktery me napad
jurajjuraj píše:to ze ti nevyplnili servisku protoze to je elektronicky je taky pekna blbost, proc ji potom davaji k novemu autu
no tak to tady v česku funguje . Vítej v České Republice.
toyota avensis liftback T220 1.6 81kw/110hp 4A-FE LPG
- extremehany
- Věčnej rejpal
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ano ale musí se dokázal kdo ji stočil ..extremehany píše:a pokud na to pak přijdeš, atk mám dojem že už vyšel v platnost zákon, kde za stočení auta, může být udělena pokuta do 5000 000 Kč
V dnesní dobe už není problém si km oveřit alespon přibližne.. človek by se divil kolik aut má stav km o desítky tisíc km nižší než mely dle protokolů na TK před 2-5ti lety

Jen tak pro info, když soukrommě vznesu dotaz na STK dají mi bez problému odpověď nebo jen po známosti?
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html

- jurajjuraj
- Navigátor
- jurajjuraj
- Navigátor
Mám na mysli,když budu vědět kde prodávající dělal v minulosti STK tak bych se třeba pozeptal na průběh,stav Km apod, čistě teoreticky zda je to vůbec možné.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
záznamy o stk jsou v centralnim registru, z jakékoliv stanice vidí tk z jakékoliv jiné..m5t píše:Mám na mysli,když budu vědět kde prodávající dělal v minulosti STK tak bych se třeba pozeptal na průběh,stav Km apod, čistě teoreticky zda je to vůbec možné.
jen musejí být motivovaní aby to měli zájem udělat..
K puvodnimu dotazu, 1,8 muzu jedine doporucit. (t25, 2005) Najeto 180xxx a jedina zavada doted nebyla!!! Jinak prevodovka je pekne kratka, spotreba pri jizde v ramaci predpisu dobra. Jedina nevyhoda je, ze to jsou motorovy sane!! to auto klouze tak siiilene.. Asi jsem rozmazleny z audi, ale clovek je z toho nervozni.. Jinak naprosto skvele, spolehlive a pohodlne auto
Gumy jsou novy, dobry, naprava zkontrolovana dvema servisy.. Neni to tak sileny, ale je to rozdil. Napriklad fabie je horsi, ale oktavka lepsi, a s audi nebo volvem to je nesrovnatelny.. Brzdeni, ujizdeni, rozjizdeni. Je to sedan, driftujici zadek na kombiku by mi nevadil
.. Pisu to jen z prekvapeni, je to jinak skvele auto