Kocúr píše:Ja si aplikujem každý mesiac a pol na všetky okná tzv. tekutý stierač Sheron, so stieraním hmyzákov nemám problém ani s nemrznúcou zmesou v lete. Ten tekutý stierač má aj iné výhody ale to je už iná kapitola.
Na to mám VAPku.Hlavně po návratu z Itálie je celý předek olepen komáry.Ještě k té nemrznoucí. Na jaře je sleva v Globusu50% ,tak kupuji na příští zimu.Většinou je to Šeron -30.
Ten tekuty stierac je skvela vec. Akurát si treba davat pozor na to aby sa neaplikoval pocas vysokých letných teplot alebo na priamom slnku.
Ak ma dakto garaz tak tam je to jedno.
A podla rady môjho kamarata co tepuje a cisti auta tak ak uz ho pouzit tak hned ked je este okno mokre a rozotriet to. Hoc aj navod vravi daco ine.
No on je vseobecne dporcom tejto veci, pretoze ked auto umyva tak sa to potom zle cisti a lesti.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021 "Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Ja som raz použil tekutý stierač ešte na Nissankovi, čo som mal. Kým som šiel po diaľnici po daždi tak bomba. Fakt to fungovalo. Ale asi o dve hodiny som prešiel na normálnu cestu v Rumunsku a v kolóne kamiónov, ktoré Vám čliapu humus z cesty na okno som tekutý stierač preklial do siedmeho pokolenia. Do vody hej, ale na špinu jujujuuuuuuj.
Škoda 120 19?? ex Nissan Primera P10 2,0 D 1992 ex ]Nissan Primera P12 1,9 DCi 2003 ex Toyota Auris TS 1,6 Valvematic 2016 ex ]Toyota RAV4 11/2024