Doky píše:Jó tohle

Honzíku.Pokuď máš na mysli tohle? Pán Ing.Přibyl má jich plnou halu ale popravdě jen ten bílý Datsun 240Z s červeným interiérem má cenu jako veterán v původním moc dobrém stavu a kombinaci verze atd. a do kterého bych sedl a už jen jezdil ale je za cenu 850 tisíc

jinak jsou to auta které každé vyžaduje podle mně veliké investice na renovaci.Osobně jsem tam byl a rozhodoval jsem se když jsem si auto vybíral je to podívaná která se člověku vryje natrvalo do paměti a má taky jednu z nejkrásnějších TA28 co jsem kdy viděl.Není na stránkách
www.datsun.cz .
Zážitek neskutečný a vybavoval mi to Ondra Kroutil hrozně milej hoch když jsme prišel tak mi vystavily asi 10 kusů 240Z ať si mám z čeho vybírat.
Jsou tam a to nepřeháním stovky aut - japonských a taky českých Škodovek.Ale na druhou stranu jen díly Kubrte co jsem objednával a jsou to jen drobnosti doudělání podle mých představ interiéru jako vinyly na středový tunel, koberce, páčky,ručka,palubní deska, zadní plato vinylové atd.

měli cenu v součtu jak některé auta které jsou tam na prodej - vyvoď si z togo pak ceny které musíš pak nainvestovat

když musíš auto dělat od ,,přemka podlahy".
A pokuď máš čas určitě to stojí jít se na to podívat já jsem uvažoval o tom zeleném který tam má na prodej hlavně kvůli klimatisaci původní a stavu v kterém to auto je ale nakonec jsme se rozhodl již pro auto udělané.Jen jsem hnidopich na interiér tak chci ho podle svého.
Přibyla znám, Ondru taky (

svět je malej ) , ale ja na to jdu z druhé strany - od lidí co mu to dávají do kupy

Není jich tam tolik ale upřímně jsou mi trosku bližší tím v jakém jsou stavu .) clovek si muže sendout a projet se aniž by se bál že neco odře, zašpiní

Mě se sice líbí 240Z jako veterán, desne, je to muj sen, alenejsem človek co by ho mel kvuli tomu aby byl v seriovém "origo" stavu - práve protože bych to auto rád udelal trosku zábavnějším. Mě třeba se líbí desne karoserie a design 240Z 2-sic, jenže podvozkove je to mrtvola, takže osobne bych implantoval podvozek 280tky.. jenže v tu chvíli už je to bezcenné jako veterán .. (což zase vyžadují jiní ), každy k tomu má jiný přístup.. Mým snem je zrenovovat dobový design a usadit modenrěnjší technologii ( ale ne zase moc

), proto i radeji chodím na kafe práve k Dědkounovi
Ja osobně mam strach z toho že auto jednou dotáhnu "do konce". Zažil jsem to u dvou aut kde jsem se dostal do stavu že podle mne to auto je "hotové" ( nebo proste je ve stavu že z finančních nebo jiných duvodu nemohu nebo nechci jít výše ) ale zjistil jsem že v tu chvíli mne to auto přestane bavit a začnu šilhat po nečem jiném.. Se vším se sice dá jít dál ale je to otázka použití a priority - jako s temi vetrány a přístupy k nim..
I když ted si uvedomuji že v současné době mám jedno auto na kterém nechci nic menit ) krom jeste jedné drobné upravy ) - proste je v mých očích a mém účelu "hotové" a přesto bych ho nerad prodal

..
..asi stárnu..