Diskuzní Forum????

Tlachání o všem - bez zaměření!
destabilizator
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od destabilizator »

Jimmi píše:Já mám klasiku IE a nic. Takže bych o problému ani nevěděl.
Hodne stesti :lol:
Obrázek
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

To jsem měl naivně zato, že virům v boot sektoru odzvonilo už někdy před patnácti lety 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Staré dobré časy... můj oblíbený virus je virus Žaneta, jeho autor na napsal tak, aby v určité datum vypsal text "Všechno nejlepší Žaneto" plus stejným textem přepsal začátek disku, takže MBR šel do kytek. Krásné na tom viru je, že autor chtěl mít jistotu, že se ten text zobrazí správně, protože tehdy se používaly dvě různé znakové sady pro češtinu a tak si ten vir naprogramuje do paměti grafické karty znaky š a Ž přímo do generátoru znaků aby bylo zaručeno, že text bude vypadat tak, jak má :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Tak to je pěkné!
Já ještě pamatuju virus "Dej mi sušenku", ten jeden čas obíhal snad na všech počítačových učebnách na fakultě 8)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak už vim jak se zbavit tý čínský polívky.... Opera se tu musí nenápadně maskovat jako firefox nebo Iex... taky dobrá funkce... maskování :lol: Opera rulezz 8)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Včera jsem se konečně dokopal k tomu, abych po přestěhování fóra taky opravil RSS kanály, protože to po přestěhování taky přestalo fungovat. A když jsem se do toho pustil, narazil jsem chybu ve smyslu (volně přeloženo) "Odpověď serveru neobsahuje data komprimovaná metodou gzip" -- vypadá to, že na serveru je zapnutá komprese odchozích stránek a když si klient (=prohlížeč) řekne, že umí přijmout gzipovanou stránku, tak mu ji pošle, ale jsou v tom asi chyby. Opera to evidentně dělá, jenže dostane smetí, nějak se s tím popere, ale Garbage In - Garbage Out a smetí se dostane až k uživateli. Když jsem program udělal blbější, aby si o gzipovanou stránku neřekl, už to šlo OK.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“