Doporučte prosím motor pro T25 kombi
-
- Navigátor
-
- Navigátor
-
- Navigátor
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no jo. Já si říkal, že je to nějaké zmatené když jsem v ELITu hledal kolik stojej náhradní díly a byl tam 2,0 benzín 2x. Teď je to jasné. Na WIKI to teda chybí.mysiakmysiak píše:Len pre upresnenie tak do T25, 2.0 benzín sa dával aj priamy 112kw(1AZ-FSE) D4, aj nepriamy 108kw(1AZ-FE) vstrek.
Ale ten 1AZ-FSE se téměř v inzerátech nevyskytuje.
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ad motor 1AZ-FE nebo FSE.
Můžete se juknout na tento inzerát?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/to ... rigin=PARK
V tomto inzerátu je uveden výkon motoru 108kw, takže nejspíš motor 1AZ-FE, ale když se podíváte na fotky motoru, tak je tam D4, takže by to ale měl bejt 1AZ-FSE, takže 114kw. Pletu se já, nebo prodejce? Navíc když tam píše podpora E10, tak to spíš nasvědčuje opravdu na 1AZ-FSE a prodejce neví co prodává.
Můžete se juknout na tento inzerát?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/to ... rigin=PARK
V tomto inzerátu je uveden výkon motoru 108kw, takže nejspíš motor 1AZ-FE, ale když se podíváte na fotky motoru, tak je tam D4, takže by to ale měl bejt 1AZ-FSE, takže 114kw. Pletu se já, nebo prodejce? Navíc když tam píše podpora E10, tak to spíš nasvědčuje opravdu na 1AZ-FSE a prodejce neví co prodává.
-
- Navigátor

Prosim nekoho kdo OPRAVDU ma T25 s 1AZ-FE aby me opravil pokud se pletu.
Avensis T25 2.0 D4 VVTi, sedan, 11/2004
ex: Avensis T25 2.0 D4D/85kW, kombi, 12/2004
ex: Avensis T25 2.0 D4D/85kW, kombi, 12/2004
- Liquidcz
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
No super, takže až bych kupoval ze zahraničí, měl bych dbát na to, aby byly správně vyplněné doklady, abych neměl problém s přihlášením v ČR, nebo se na to moc nehraje?MadButcher píše:a vo tom to je... ja si fakt myslim ze zadnou T25 s 1AZ-FE nenajdes protoze proste zadny nejsou, jsou jenom primovstriky 1AZ-FSE ktere poznas jednoduse presne podle toho D4 na krytu motoru na ktery jsi ted narazil (a samozrejme podle stitku na aute nebo podle SPRAVNE vyplneneho technicaku). Ten zbytek je jenom standardni zmatek kolem pismenek ktere nikdo moc neresi, uz vubec ne autobazaristi anebo urednici registru pri prihlasovani auta dovezeneho z ciziny.
Prosim nekoho kdo OPRAVDU ma T25 s 1AZ-FE aby me opravil pokud se pletu.
Jo, to by nebylo špatné, majitelé T25 2,0 benzín, zvedněte tu kapotu a juknětě co tam máte.

-
- Navigátor
To auto co jsi na nej daval odkaz vypada na obrazcich zvenku pekne, dovnitr nic moc videt neni. Kilometry super, jestli jsou realne a nestocene tak je to skoro nove auto. Nemecky neumim takze ty dlouhe podrobnosti neprelouskam.
Chtelo by to zajet tam s mechanikem a posoudit na miste.
Anebo zkus poslat sz Idahovi tady na foru, mozna by ti mohl s koupi v DE pomoct, pripadne o necem muze vedet i v CR.
Jeste k tomu zakladu vyberu - motor. Pokud se nechystas tahat za autem prives tak se neboj ani 1.8 benzinu, urcite to neni zadny snek ani slaboch. Ja bych radsi znovu bral 2.0 benzin, ale to je individualni protoze pro me by byl idealni Avensis jedine 3.0i V6
s 2.0 D4 VVTi je dost srandy i tak, a i kdyz nekdo tady psal ze Avensis neni delany na nejake blbnuti a zavodeni, tak s 1AZ-FSE si presne tohle docela casto uzivam 
Chtelo by to zajet tam s mechanikem a posoudit na miste.
Anebo zkus poslat sz Idahovi tady na foru, mozna by ti mohl s koupi v DE pomoct, pripadne o necem muze vedet i v CR.
Jeste k tomu zakladu vyberu - motor. Pokud se nechystas tahat za autem prives tak se neboj ani 1.8 benzinu, urcite to neni zadny snek ani slaboch. Ja bych radsi znovu bral 2.0 benzin, ale to je individualni protoze pro me by byl idealni Avensis jedine 3.0i V6

-
- Navigátor
-
- Navigátor
Prosel jsem ted celkem dost fotek 2.0 benzin Avensisu T25 na tom DE serveru na ktery byl o par prispevku vyse odkaz, a vsude kde bylo videt pod haubnu byl napis D4 - takze primovstrik 1AZ-FSE, prestoze oznaceni v inzeratech bylo obvykle 108kW anebo 109kW coz by odpovidalo 1AZ-FE.
Me to tedy naopak pripada ze jako safranu je tech neprimovstriku 1AZ-FE (tech bez "D4"), anebo je to mozna tim ze 1AZ-FE jsou strasne nefotogenicke takze jejich fotky proste neexistuji protoze nikdo nikdy zadnou k foceni nepremluvil
Me to tedy naopak pripada ze jako safranu je tech neprimovstriku 1AZ-FE (tech bez "D4"), anebo je to mozna tim ze 1AZ-FE jsou strasne nefotogenicke takze jejich fotky proste neexistuji protoze nikdo nikdy zadnou k foceni nepremluvil

Co měl psal před časem mechanik: já bych tam měl mít motor ZZT251. "Každopádně 1AZ-FE je dvoulitr a 1ZZ-FE je šestnáctistovka."
Ohledně toho odkazu: to jsou přezkoušená auta s dvouletou zárukou a s možností ho do 30 dnů vrátit. To je v pohodě, tady nemusíš mít strach. To by mělo být solidní.
Navíc pokud jim navrhneš, že tu 2 letou záruku nechceš, výměnou za slevu(jako jsem to udělal já), tak se s nima určitě dohodneš.
Problém vidím jen v případě barvy, právě tato stříbrná je nejvíce na prodej, těch se lidi nejvíce zbavujou. Mě osobně se právě moc nelíbí, ze všech T25 asi nejmíň. Jde to ale věc názoru. Na fotce vypadá ta stříbrná pěkně, ale nejprve se dojdi na tu barvu podívat do nějakého autobazaru u nás(pár nafťáků by se mohlo vyskytovat v tvém okolí) v reálu, možná pak změníš názor jako já.
Ohledně toho odkazu: to jsou přezkoušená auta s dvouletou zárukou a s možností ho do 30 dnů vrátit. To je v pohodě, tady nemusíš mít strach. To by mělo být solidní.
Navíc pokud jim navrhneš, že tu 2 letou záruku nechceš, výměnou za slevu(jako jsem to udělal já), tak se s nima určitě dohodneš.
Problém vidím jen v případě barvy, právě tato stříbrná je nejvíce na prodej, těch se lidi nejvíce zbavujou. Mě osobně se právě moc nelíbí, ze všech T25 asi nejmíň. Jde to ale věc názoru. Na fotce vypadá ta stříbrná pěkně, ale nejprve se dojdi na tu barvu podívat do nějakého autobazaru u nás(pár nafťáků by se mohlo vyskytovat v tvém okolí) v reálu, možná pak změníš názor jako já.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
MadButcher: třeba tam používají jiná značení? Já sem se s tím setkal právě u mého Avensis - u výbavy. U nás je myslím Sol druhá nejvyšší, ale v Německu je to právě naopak.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Ja teda musim souhlasit s Tabikem, nejsem zadnej zavodnik, ale mam taky rad kdyz auto jede. Jestli je pro tebe rezerva pri predjizdeni jedna z hlavnich priorit, tak 1,8 nebrat. Nevim, jak pro tebe, ale pro me rezerva pri predjizdeni zname to, ze kdyz predjizdim na pul plynu a dupnu na to, tak to bude znat. S timhle motorem se toho moc nedeje a skoro bych rek, ze to jede porad stejne. 
Vcera jsem se svezl s novym 2,0 TDI Passatem automat, ten silnejsi (125kW?) a musim rict, kam se na to hrabe moje 1,8.
Na druhou stranu bych porad nemenil, pro me je ta 1,8 dostacujici.

Vcera jsem se svezl s novym 2,0 TDI Passatem automat, ten silnejsi (125kW?) a musim rict, kam se na to hrabe moje 1,8.
Na druhou stranu bych porad nemenil, pro me je ta 1,8 dostacujici.
RAV4 HSD FWD