cukání za studena 2.0 vvti
Re: cukání za studena 2.0 vvti
Škrtiacu klapku som dal čistit cca pred pol rokom, z dôvodu nízkych otáčok na voľnobehu, čo ale nepomohlo. Skús teda popozerať , či nie je nejaká netesnosť v hadici od vzduchového filtra.
Avensis 2.0 VVTi, 2005
Zdravim
Tak po dvojmesacnom cakani kym zozenu sofver z Prahy, som sa dockal a nahrali mi novy soft riadiacej jednotky.
Trhanie uplne prestalo, dohromady som zaplatil 130€ / 80€ cistenie skrtiacej klapky ktore problem nevyriesilo a 50€ nahratie sofveru /
Tak po dvojmesacnom cakani kym zozenu sofver z Prahy, som sa dockal a nahrali mi novy soft riadiacej jednotky.
Trhanie uplne prestalo, dohromady som zaplatil 130€ / 80€ cistenie skrtiacej klapky ktore problem nevyriesilo a 50€ nahratie sofveru /
Jaký je tedy ověřený autorizovaný servis Toyota, který přehraje ŘJ na aktuální verzi?
Toyota Tsusho Praha Průhonice nebo Modřany, jaký je ten pravý? Je ještě nějaký jiný takto "vstřícný" servis?
Setkal jsem se s tím, že na jedné pobočce vědí prd a na druhé bez problému ví jak na to, prosím o potvrzení jaká pobočka ví jak na to s přehrání sw řídící jednotky na vezri, která "necuká"?
Díky
Toyota Tsusho Praha Průhonice nebo Modřany, jaký je ten pravý? Je ještě nějaký jiný takto "vstřícný" servis?
Setkal jsem se s tím, že na jedné pobočce vědí prd a na druhé bez problému ví jak na to, prosím o potvrzení jaká pobočka ví jak na to s přehrání sw řídící jednotky na vezri, která "necuká"?
Díky
AVENSIS Wagon (T25) FL 2.0 VVTi
Toyota Autolux Košice: napojili na diagnostiku a zreferovali mi, že vraj mám poslednú verziu SW a dokonca aj vraj riadiacu jednotku... Vie niekto aspoň označenie tej aktuálnej verzie SW?
AVE 2l 1AZ-FSE AuTomat