Mrka teď opravdu jede normálně jak píše Libor. Ještě jednou mu děkuju za pomoc. Přicpanou trubičku jsem profoukl kompresorem a dal pryč filtr ktery byl taky přicpaný a je to OK.
Auto opravdu stojí cca 2 roky, ale udělalo se spousta práce. Od elektriky až po výfuk. Bohužel se k tomu dostávám jen o víkendech a přez zimu to moc nejde.
Teď řeším kovové klepání v cca 1500ot, které rozdrnčí celý motor. Libor říkal že by to mohlo být ACISem. rozebral jsem ho, ale vše se zdá ok. Dal jsem tam jiný, ale stále stejný případ. Klepání se ozývá ze strany rozvodů, proto jsem sundal kryt a zjistil že při těchto otáčkách vibruje napínací kladka. Předpokládám že kladka bude v poho, ale napínák to má asi za sebou. Má někdo radu na co si dát pozor při jeho výměně? díky
Tak napínák úspěšně vyměněn, je to pěknej voser Sotva sem tam nacpal ruce. Ale výsledek je super. Opravdu byl v prdeli, úplně volnej. Takže drnčení je vyřešené Teď ještě TK a snad už se konečně projedu
Cau. To si objednaval na svitime.cz nebo neco takovyho. Taky sem to zkousel. A kdyz mi rekli ze jsou stejny jako na Corollu tak jsem jim vysvetlil ze ne. A uz nezavolali. Tyhle jsou z Ebaye z Nemecka.