go motoru mr2 mk1
co som pozeral nahanacky na juu tuub tak malo turbo vzdy navrch hlavne vdaka top endu
co si ale myslim, budem rad ak mi to vyvratis, ale este radsej ak nie
tak taky Eaton M62 o objeme 1000ccm by mal dokazat planit 1600ccm 4AGE od 0 do 8000 ot okolo 1bar. vratane hydraulickych strat a strate vykono od protitlaku kompresora by to mohol byt stale zaujmavy setup
len nesiahnut na SC12 alebo SC14 od toyoty, katastrofalne kompesory
co si ale myslim, budem rad ak mi to vyvratis, ale este radsej ak nie

len nesiahnut na SC12 alebo SC14 od toyoty, katastrofalne kompesory

- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
chce to kouknout na kompresor mapu otáčky x množství a tlak. Ale 62ka se dává i na 2.0. U tvého redtopu v pohodě ale toho bluetop bych moc nepokoušel. Přeci jen už má za sebou 20let provozu a nikdy nevíš co původní díly udělají.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
moj red ma na tachaci, podla stavu auta, dost divokych 300.000 km. do toho by som sa bez sebalepsiej GO tiez nepustal 
http://www.eaton.com/ecm/groups/public/ ... 128484.gif
ak su tie cisla na mape ucinnost v % tak na hranici 1 bar sa pohybujeme v rozsahu 54-60% ..... no ziadna slava
viem ze M62 je na vacsie objemy, ale vzdy som si vravel ze ak davala toyota na 4AGZE kompresor SC1200 (cize 1200ccm a daktori dokonca "upgradli' na SC14, tj 1400ccm) s debilnou ucinnostou tak tych eatonovych 1000ccm by mohlo byt tak akurat

http://www.eaton.com/ecm/groups/public/ ... 128484.gif
ak su tie cisla na mape ucinnost v % tak na hranici 1 bar sa pohybujeme v rozsahu 54-60% ..... no ziadna slava

viem ze M62 je na vacsie objemy, ale vzdy som si vravel ze ak davala toyota na 4AGZE kompresor SC1200 (cize 1200ccm a daktori dokonca "upgradli' na SC14, tj 1400ccm) s debilnou ucinnostou tak tych eatonovych 1000ccm by mohlo byt tak akurat

http://auto.bazos.cz/inzerat/12280207/k ... on-M45.php myslel jsem ze bych koupil tenhle
takze podle tveho popisku tohleto bude asi C50?stenky píše:medzi AW11 pred a po 86 su rozdiely jak svina. drobne ale je ich tolko ze to je snad ine auto
poda VIN zisits prevodovku pomerne presne.
ak nie tak C50 by mala mat jeden otvor na starter (na "horke" strane - vyfuckove zvody) a C52 by mala mat 2 (ako na saciej tak na vyfukovej strane.
ja stale rozmyslam ze predovy vymenim za 6 kvalt z celiky 2ZZ tusil C60 prevodovkyv PL idu teraz za facku,otazny je len stav synchronov:)

Uploaded with ImageShack.us
a nebyl by jsi mi schopny sehnat za rozumny peniz ramecek okolo radia ten vetsi z Bckove serie
-
- Člen Týmu
este stastie ze moj motor ho navstivi asi az v lete 
inac ako tak pozeram tak ten mazdacky Lysholm je celkom zaujmavy kus.
ak ches len tak jemne prifuknut ten motor (0.5-0.6bar), tak Eaton M45 by mal bohate stacit.
znova ten Lysholm je od eatona konstrukcne iny (pouziva iny tvar rotora) a je ucinnejsi. jedine co by ma zaujmalo je, ci sa da ten amzdacky Lysholm za rozumne peniaze repasnut (Eatony sa daju repasovat vsetky modely).
mozno ti ten Lysholm ukradnem
EDIT: no ako tak pozeram, tak ten mazdacky Lysholm nemusi byt vobec terno. ma to daky problem s tesneniami a repas stal v roku 2008 asi 2400USD
ostavam pri Eatone M62

inac ako tak pozeram tak ten mazdacky Lysholm je celkom zaujmavy kus.
ak ches len tak jemne prifuknut ten motor (0.5-0.6bar), tak Eaton M45 by mal bohate stacit.
znova ten Lysholm je od eatona konstrukcne iny (pouziva iny tvar rotora) a je ucinnejsi. jedine co by ma zaujmalo je, ci sa da ten amzdacky Lysholm za rozumne peniaze repasnut (Eatony sa daju repasovat vsetky modely).
mozno ti ten Lysholm ukradnem

EDIT: no ako tak pozeram, tak ten mazdacky Lysholm nemusi byt vobec terno. ma to daky problem s tesneniami a repas stal v roku 2008 asi 2400USD

ostavam pri Eatone M62