Jak jsi to myslel s tím dvojitým dnem? Máš nějakou nástavbu dna nad rezervou?
New Yaris? libí?
Aha, no já mám 185 cm a když posunu sedačky tak za sebe mohu posadit jen beznohého, protože mám co dělat abych tam prostrčil ruku
Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
Toyota Yaris (2009) Terra Cool , 1.33 dual VVTi
Toyota Aygo 3x (2012) Base Cool, 1.0 VVT-i
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Sedačky: Nojo záleží na tom jak máš rád posed za volantem, já mám rád pokrčené ruce, nohy tam mám tak akorát abych měl jakž takž podepřená stehna.
Dno: Jo, to měli všechny Yarisy NG před faceliftem. Pak se toho Toyota asi v rámci úspor zbavila
Dno: Jo, to měli všechny Yarisy NG před faceliftem. Pak se toho Toyota asi v rámci úspor zbavila
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Já mám většinou sedačku až na doraz dozadu, když si ji posunu dopředu, tak mě po čase začne bolet pravá noha od toho jak je moc skrčená 
S tím dnem je to pro mě novinka. Při sklopených sedadlech mě ten schod pěkně štve, ale je fakt že to se děje málokdy...
S tím dnem je to pro mě novinka. Při sklopených sedadlech mě ten schod pěkně štve, ale je fakt že to se děje málokdy...
Toyota Yaris (2011) Style, 1.33 dual VVT-i Multidrive S
No k tým LED svetlám-napíšem len ako reakciu-nemal som na mysli spotrebu..
Ide mi o princíp a už bežnú výbavu mnohích značiek aut a má to bežne aj tá deb.. fobia - a ako píše Hyrogen-jednak lepšie ich vidno a len doplním,že nie su tak "zaťažené" paraboly ,ktoré sú stále "nevyriešené" a asi už ani nebudú "kvalitou",pretože sa mi už aj na tomto robia hmlové-akokeby vypálené miesta od svietenia viď tu :
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0
P.S. na žiadnom aute som toto ešte nevidel - schvalne sa pozerám aj na iné značky priebežne na parkoviskách a pod.,no zatial yaris "vedie"...
No a k druhej otázke-posuvania lavice - ano,súhlasím s T.Y.N.G - ja mám tiež posunutú zadnú lavicu asi o polovicu a ked brávam do roboty niektorích kolegov,nikto si nesťažujue,že má málo miesta . Naopak-ked sa ich spýtam,či sa mám ja alebo spolujazdec posunúť,povedia že je to v pohode a ako som sa sem tam pozrel,majú pravdu
Ide mi o princíp a už bežnú výbavu mnohích značiek aut a má to bežne aj tá deb.. fobia - a ako píše Hyrogen-jednak lepšie ich vidno a len doplním,že nie su tak "zaťažené" paraboly ,ktoré sú stále "nevyriešené" a asi už ani nebudú "kvalitou",pretože sa mi už aj na tomto robia hmlové-akokeby vypálené miesta od svietenia viď tu :
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... sc&start=0
P.S. na žiadnom aute som toto ešte nevidel - schvalne sa pozerám aj na iné značky priebežne na parkoviskách a pod.,no zatial yaris "vedie"...
No a k druhej otázke-posuvania lavice - ano,súhlasím s T.Y.N.G - ja mám tiež posunutú zadnú lavicu asi o polovicu a ked brávam do roboty niektorích kolegov,nikto si nesťažujue,že má málo miesta . Naopak-ked sa ich spýtam,či sa mám ja alebo spolujazdec posunúť,povedia že je to v pohode a ako som sa sem tam pozrel,majú pravdu
Naposledy upravil(a) muco dne pon 03.10.2011, 09:46, celkem upraveno 1 x.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Hm...spravil som tu chybumuco píše:Ne - neurobil si žiadnu chybu!
Ak to vyskúšaš a zistíš,že to auto je akože "UAU..",tak ťa to bude ťahať a budeš špekulovať ako predať yarisa čo máš a kupiť si toho nového (aspoň ja som taký deb..)
Ta cuvacia kamera je pecka. Dotykovy displej. Panoramaticka strecha - nadhera, kym som si nesadol dozadu (192cm) tam mi uz to "puzdro" kde sa zatahuje zavadzalo.
Pozitiva:
Lepsie jazdne vlastnosti,
lepsia vybava, (ta cuvacia kamera ma dojala) 7 vankusov, aux, usb a milon serepeticiek co sprijemnuju jazdu, muznejsie tvary.
Ta perfektna obratnost zostala. Otoci sa skoro na mieste
Kvalitnejsie plasty v interieri, kozeny volant - splosteny, dobre a prijemne sa drzi, kozena saltpaka.
No a oproti mojmu trojhrnceku aj lepsi motor a skvela prevodovka.
Negativa:
Kto mal rad ten vyssi posed bude sklamany - aj ja.
Odkladacie priestory. Skoncili. Bezne auto.
Digitalne kino pre mysi. Podla mna genialna vec, skoncilo. Uz su len klasicke budiky pod volantom.
Posuvne zadne sedadla, skoncili.
A co ma prekvapilo: chybalo to predelovacie plato v kufri.
No aspon viem na co budem menit mojho Jardu...ak naskrabem na nove
Yaris 1,0 r.v. 2006
PT,...PT... ja som ti to hovoril - neuposlúchol si ma a predsa si urobil tú chybu ( aj ked som trochu v sebe bol akokeby presvedčený,že ti to aj tak nedá a sadneš do toho..) - no teraz je to len na tebe,ako budeš postupovať
.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
...Ano, máš pravdu!
Keď som kupoval v r. 2008 tu 1.0 ,tak vtedy v obchode som si sadol do Aurisa. No ešte som yarisa ani nevyplatril v "pokladni" a už som plánoval po yarisovy kupiť auris...
No a predsa-nestalo sa tak.
Ale v tomto momente zatial nebanujem,že som zostal ešte pri yarisovy
Keď som kupoval v r. 2008 tu 1.0 ,tak vtedy v obchode som si sadol do Aurisa. No ešte som yarisa ani nevyplatril v "pokladni" a už som plánoval po yarisovy kupiť auris...
No a predsa-nestalo sa tak.
Ale v tomto momente zatial nebanujem,že som zostal ešte pri yarisovy
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Neviem ako je to s kufrom na novom yarise-presnejšie ako nakladací priestor-ale ked si už spomenul nakladanie do auta nedá mi aby som nenapísal,aký som ...kok..Možno sa pobavíte
Stalo sa mi asi min. rok,že kolega išiel kupovať Plazmu (asi niečo málo s uhlopriečkou cez 100 ) Išli sme to kupovať s tým,že sa mi to musí zmestiť do kufra - on sa yaris zdá že je malý ale on až taký prcek nie je(to som hovoril kolegovi,ked sa ma spýtal,či ho tam vopcháme).Na pohlad sa mi zdala krabica dostatočne "malá" a teda ho odvezieme,no pre istotu som si išiel zmerať s metrom nakladací priestor aby sme zbytočne nešli z parkoviska nazad do obchodu. No rozmeli sedeli a dokonca aj s rezervou pár cm. a tak sme s ním išli veselo k autu . A tu som sa zarazil..ona tak krabica sice vliezla do "huby" kufra,ale nerátal som s tým,že je tá "huba" kufra do šikma a teda bolo treba po vopchaní krabice "vyrovnať" ju aby vliezla aj ďalej.A to sa už nedalo! Boli sme tam ako "Pat a Mat" z A je to ! To ked nás niekto videl,nooo musel sa pobaviť .Takže televízor sme s dlhým nosom odviezli do obchodu a zobral druhý kolega radšej s kombim...
No dievčatá a chlapci-myslite si čo chcete,kludne mi napíšte otvorene že som mešuge,ale určite sa tu nestrapním tak,ako som sa strapnil pred kolegom ... Ježiši Marijá.. to bolo " FoooPaaa" !!

Stalo sa mi asi min. rok,že kolega išiel kupovať Plazmu (asi niečo málo s uhlopriečkou cez 100 ) Išli sme to kupovať s tým,že sa mi to musí zmestiť do kufra - on sa yaris zdá že je malý ale on až taký prcek nie je(to som hovoril kolegovi,ked sa ma spýtal,či ho tam vopcháme).Na pohlad sa mi zdala krabica dostatočne "malá" a teda ho odvezieme,no pre istotu som si išiel zmerať s metrom nakladací priestor aby sme zbytočne nešli z parkoviska nazad do obchodu. No rozmeli sedeli a dokonca aj s rezervou pár cm. a tak sme s ním išli veselo k autu . A tu som sa zarazil..ona tak krabica sice vliezla do "huby" kufra,ale nerátal som s tým,že je tá "huba" kufra do šikma a teda bolo treba po vopchaní krabice "vyrovnať" ju aby vliezla aj ďalej.A to sa už nedalo! Boli sme tam ako "Pat a Mat" z A je to ! To ked nás niekto videl,nooo musel sa pobaviť .Takže televízor sme s dlhým nosom odviezli do obchodu a zobral druhý kolega radšej s kombim...
No dievčatá a chlapci-myslite si čo chcete,kludne mi napíšte otvorene že som mešuge,ale určite sa tu nestrapním tak,ako som sa strapnil pred kolegom ... Ježiši Marijá.. to bolo " FoooPaaa" !!
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- mrazik
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem prolezl noveho yarise v pruhonicich a libi se mi, fakt se mi libi. Kufr je vetsi nez u soucasneho yarise, ale ta pohybliva zadni lavice chybi. Vzadu je dost mista, pro deti idealni. Co se tyce palubky, toho displeje, je to o zvyku, me se tahle inovace libi. Co me ale nejvice zaujalo byli kozene sedacky, presneji polokuze, ktere tomu yarisu neskutecne sluseli a jen za priplatek 10t.
Ja osobne hodnotim kladne.
Ja osobne hodnotim kladne.
Toyota Avensis Kombi 2.0 D-4D 93kW - bejvávalo
Honda Jazz 1.4 CVT
Honda Jazz 1.4 CVT