Auris model 2011

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
ifasi
Člen Týmu

Příspěvek od ifasi »

Tak Aurísek je doma, zítra ho půjdu přihlásit a taky pořádně projet. Dnes najel svých prvních pár km.
Jo a má OPTITRONY :roll: :roll: :roll:
Bára
Rado SK
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado SK »

Optitrony ostavaju uz len vo vybave Terra Cool (bez rozdielu motorizacie) , vo vybave LUNA budu (su) uz len analogove :twisted: Auris HSD ostava bezozmeny.
hawk
:twisted:
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

Rado SK píše:Optitrony ostavaju uz len vo vybave Terra Cool (bez rozdielu motorizacie) , vo vybave LUNA budu (su) uz len analogove :twisted: Auris HSD ostava bezozmeny.
hawk
:twisted:
Takže nižší výbava má optitrony a vyšší je nemá? Ještě že mám tu slevu a ty zimní gumy k tomu jinak bych jim to po tomhle zrušil :-D
Toyota Auris 1,6 Valvematic, Super White 2, výbava LUNA, + Zatmavení předních a zadních oken. Od 26.8.2011

Obrázek
ifasi
Člen Týmu

Příspěvek od ifasi »

Ještě doplním, že kola tam jsou stejný typ jako má HSD nebo Sol. Pneumatiky nějaké Continental.
Zimní musím dokoupit :cry: doporučíte rozměr a něco slušného od Barumu ?
B.
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

ifasi píše:Ještě doplním, že kola tam jsou stejný typ jako má HSD nebo Sol. Pneumatiky nějaké Continental.
B.
jsou někde ty kola na obrazku? ja už webu toyota nevěřím :-D
Toyota Auris 1,6 Valvematic, Super White 2, výbava LUNA, + Zatmavení předních a zadních oken. Od 26.8.2011

Obrázek
Stenlynew
Člen Týmu

Příspěvek od Stenlynew »

davcomp píše:
ifasi píše:Ještě doplním, že kola tam jsou stejný typ jako má HSD nebo Sol. Pneumatiky nějaké Continental.
B.
http://www.barum-pneu.cz/continental-co ... -r16-91h-1

mam je a jsou supr akorat jsou Conti
Toyota Auris 1.6 Luna,VSC-TRC,2011
davcomp
Člen Týmu

Příspěvek od davcomp »

Stenlynew píše:
davcomp píše:
B.

nevím jestli to byla odpověď na mě ale každopádně ja chtěl vidět ty litá kola, disky jsem myslel :-) ne gumy :-)

Obrázek
ifasi
Člen Týmu

Příspěvek od ifasi »

Z nabídky Toyoty mají jako jediné 5 "paprsků" - odborný termín nevím.
Vypadají moc hezky.
B.
rewerz
Navigátor

Příspěvek od rewerz »

Stenlynew píše: http://www.barum-pneu.cz/continental-co ... -r16-91h-1

musim suhlasit. ja som si ich kupoval podla ADAC testov a v kombinacii s VSC/TRC su fakt dobre 8)
Toyota Auris 1.6 Valvematic Luna + VSC,TRC 08/2010
Obrázek
Stenlynew
Člen Týmu

Příspěvek od Stenlynew »

davcomp píše:
Stenlynew píše:
davcomp píše: jsou někde ty kola na obrazku? ja už webu toyota nevěřím :-D

nevím jestli to byla odpověď na mě ale každopádně ja chtěl vidět ty litá kola, disky jsem myslel :-) ne gumy :-)
jj,bylo lita kola od Toyoty se mi nelibi,ale kdyz jsou zdarma pouzival bych je casem na zimu a na leto jine..Ja mam tip na lita kola-http://www.barum-pneu.cz/alu-kola.php?a ... k&vyr=4444
jsou nadherny..a v Pze je moc aut nema..
Toyota Auris 1.6 Luna,VSC-TRC,2011
Yvonka
Člen Týmu

Příspěvek od Yvonka »

Mám najeto prvních 1500 km a průměrná spotřeba se ustálila na 6,5l/100km. Jsem naprosto spokojená, autíčko pěkně šlape. Motor je velmi tichý, reaguje pohotově ... bez mrknutí oka je na tachometru 160 km/h :) Moc mi vyhovuje opěrka pravé ruky při řazení, které je samo o sobě pěkně plynulé a nenásilné. Rádio hraje pěkně, opět mi velmi vyhovuje možnost přehrávání hudby z flashky, protože se mi nikde neválí a nehromadí CD. Zatím tedy 100% spokojenost.
Auris 1.6 Valvematic 6 M/T
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

Skopek píše:Jak nejsou optitronove budiky?
Na některé trhy se Auris vozil od začátku bez optitronů. Stačí se podívat do návodu, kde je zobrazení přístojů ve dvou verzích. Zobrazení přístrojů s ručičkovými ukazateli stavu paliva a teploty motoru je zobrazení těch budíku bez optitronů. Myslel jsem, že to vezí jen do rozvojových zemí, ono se to tady s tím už taky prodává? Ach jo, ten tlak na snižování nákladů to všechno zabije... :roll:
Shi
Člen Týmu

Příspěvek od Shi »

Je možné na Auris 1.6 Luna nasadit na zimu 15" ocelová kola ?

Jde mi o to, že nákupem 15" kol a pneumatik 195/65R15 ušetřím oproti nákupu 16" disků i pnenu v rozměru 205/55R16 skoro 4000 Kč. Jen nevím, jestli se tam 15" disk vejde, protože se uvádí jen u motorů 1.3 a Auris se silnějšími motory teoreticky může mít větší brzdy.
Czertik
Člen Týmu

Příspěvek od Czertik »

Tak už mám Auriska od pátku doma :)

Jinak jsou změny jak jsem psal, horní vydech klimatizace odstraněn, analogové budíky. Co jsem ale nevěděl, že jsou tam i jiné potahy, dle mě lepší.

Mám pár dotazů....
V manuálu jsem se dočetl, že veškeré příslušenství, které bylo zakoupeno nebo bude zakoupeno je zapsáno v servisní knize. Nechal jsem si dodělat zadní parkovací seznzory (dle mě neoriginální - mám na přístrojovce krabičku, kde mi ukazuje vzdálenost a stranu překážky, tónované skla, denní svícení. Niz z toho v servisní knížce není napsáno, rpodejce tvrdil, že to tam nemusí být, tak teď nevím.

Pák mám ještě pocit, že mi "chybí" krytka u vyústění průchudu na ofuk čelního skla - na straně řidiče je "dira" na straně spolujezdce je krytka ve tvaru "čepičky" může někdo potvrdit???

Jinak jsem najel cca. 70km, u řazení se mi zdá, že trochu "křupe" 5, nesedne přesně.
LN
Člen Týmu

Příspěvek od LN »

A Ty mas servisni knizku? Me prodejce rekl ze servisni knizky jsou elektronicke. Tudiz jsem zadnou nedostal.
Odpovědět

Zpět na „Auris“