T-25 tempomat-dodatečná montáž
- waterford26
- Manager Týmu
- extremehany
- Věčnej rejpal
- extremehany
- Věčnej rejpal
- waterford26
- Manager Týmu
- extremehany
- Věčnej rejpal
- waterford26
- Manager Týmu
zatial som nikde na nete nenasiel ze by to fungovalo aj na moj motor
..jedine ak tak kupit za cca 250e univerzalny tempomat na mechanicke skrtiace klapky.. to by slo. Ale momentalne sa pustam do ohrievania sedaciek a prerabku naraznika 

Avensis T25, r.v. 4/2003, 1,8 VVT-i (129hp), sedan.
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost
Doteraz Ford maniak.. tak som skusil vsadit na spolahlivost

Tak hlásím další úspěšnou instalaci tempomatu !!
Díky všem za příspěvky a odkazy k tomuto tématu, hlavně hudyss. Přiznávám, že jsem čekal na potvrzení Španělského návodu - střeva mého Avíka přesně odpovídají tomu co v něm je, jen ta páčka má červený a černý kabel, ale na tom nezáleží.
Funguje to perfektně. Jen mě překvapilo, že musím provést aktivaci (rozsvícení) CRUISE tlačítkem a pak ještě zapnout tempomat pohybem dolů a při vypnutí stále CRUISE svítí i při vypnutém tempomatu, musím ho opět deaktivovat (zhasnout) tlačítkem. Asi je to kvůli bezpečnosti.

Díky všem za příspěvky a odkazy k tomuto tématu, hlavně hudyss. Přiznávám, že jsem čekal na potvrzení Španělského návodu - střeva mého Avíka přesně odpovídají tomu co v něm je, jen ta páčka má červený a černý kabel, ale na tom nezáleží.
Funguje to perfektně. Jen mě překvapilo, že musím provést aktivaci (rozsvícení) CRUISE tlačítkem a pak ještě zapnout tempomat pohybem dolů a při vypnutí stále CRUISE svítí i při vypnutém tempomatu, musím ho opět deaktivovat (zhasnout) tlačítkem. Asi je to kvůli bezpečnosti.
od 2009 Toyota Avensis Liftbag T25 2004 - 2.0 D-4D 85 kW
od 2018 Genesis 3.8 V6 232 kW
od 2018 Genesis 3.8 V6 232 kW
- waterford26
- Manager Týmu
- extremehany
- Věčnej rejpal
tak se chovaj snad všechny tempomaty, krom nového transita, tlačítkem zapneš modul tempomatu a svíti cruise. Pak nastavíš rychlost.JirkaOP píše:Tak hlásím další úspěšnou instalaci tempomatu !!![]()
![]()
![]()
Třeba i u avika pak de pohybem nahoru plynule přidávat a pohybem dolů plynule ubírat nastavenou rychlost, při trošku předvídání a odstupu a pokud před tebou nejede idiot, se stímto dá jezdit i po městě dokud nepotřebuješ přeřadit.
Ten tempomat je prostě luxus i na dálnici, jedeš vidíš že v levym před tebou jedou zdržovači, podržíš páčku dule a ubereš třeba ze 140 na 120 a jak uhnou podržíš nahoře a nastavíš zase 140, nemusíš přitom vůbec chytat na žádnej pedál...
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018