oranzova kontrolka s olejnickou

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

next step

Příspěvek od micron »

Lenulka> do toho servisu, kde jsi byla už nejezdi... když díky nim zatim nemáš zničenej motor, tak se aspoň nenech obrat o prachy... nech si radši od někoho poradit, kdo má dobrý zkušenosti...resp. známýho v obyč servisu někde poblíž co bydlíš... a budeš happy :-) Toyota servisy nejsou pro celicy... akorát s náma chtěj vyjebat...nejen finančně, ty jsou pro nový auta se zárukou tj. převážně firemní.

Greddy> proboha... neděláš náhodou u benzinky Shell, že ne? :-) Nevim, ale teda do mý lodě leju JET 95 OMV 95 Benzina 95 a je jí to fuck... takže tyhle teorie o kvalitě benzinu... jsou PLACEBO, jak by psychologové potvrdili... a 98 oktany lehce přidaj při sešlápnutí, ale o to rychlejc ti zmizej z nádrže...takže opět shit.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

2 micron: ale Shell V power se také dělá i "ve verzi" 95 ;).
Já věřím, že ti to jede na jakýkoliv uvedený bezín normálně, ale mě to na OMV cuká, přitom např. benzina, esso, shell bez problémů. A nejsem sám.
Obrázek
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Tankuju jen "znackovy" benzin...vesmes OMV...Shell...sem tam Benzina. Na to rizeni bych si troufla i sama ale bodly by mi zkusenosti...pokud to bude nekdo z vas delat. Jinak ty otacky na volnobeh tak to mi blbne jen pri chladnejsim pocasi...v lete po tom neni ani znamky. Kabely ke svicka mam uplne nove...svicky budu menit ale taky jsou jeste OK. Mam novy i palec k rozdelovaci i vicko rozdelovace. Tak nevim...sem z toho docela zoufala pac je to dost neprijemne nekam vyjet potrebovat zastavit a pri tom chcipne motor...nastesti brzdu seslapnu po tom jen jednou jak uz sem naucena takze zabrzdim...a hned pohotove nastartuju...ale je to des :(
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

lasturky

Příspěvek od micron »

shell is bad... maj předražený energy drinky a vůbec všechno... do shellu jen pěšky pro cíga :-) Co se kvality benzínu týče, tak asi nebudu vhodnej tester :-) mně sosá všechno... a ani se necukne :-) pokavaď ale někdo máte pochyby... stačí upozornit jeden orgán...a aspoň bude ve zprávách "na co se dívat" panchování benzinu tu už párkrát bylo... to ovšem nesouvisí s firmama, ale s jedincema, co si potřebujou narvat kapsy. dojIT

Byla jednou jedna cisternička, tu řídil závozník s joudou (kdysi vozila mléko, ale kšefty nějak vázly)... jednoho krásného dne se seznámili se svůdnou pumpařkou, zakalili a dostali nápad- od Ivánka natankujou plnou poctivou cisternu a až bude noc, tak to vykydnou potají do nádrží a všichni se budou mít hej až do smrti. (Až na autíčka). Jenže nepočítali, že smrt je na blízku-mafie si to zjistila a skončili pěkně pohromadě zakopaný v temným lese na hromadě hůů hůů) :shock: jako pohádka o mašinkách :-)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 micron: ono u těch menších obsahů je kvalita benzínu víc znát. U toho dvoulitra když se ti zatoulá pár koníků, tak si toho ani nevšimneš. Ale moje zkušenost s 2.0 Celicou je taková, že nejdřív jsem do toho lil co mi přišlo pod ruku, jezdilo to normálně, ale spotřeba neslezla pod 10l/100km. Pak jsem jí začal dávat normální 95ku od Shellu a bum při stejným stylu jízdy najednou 9/100.
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

no ten benzin je kurevsky znat...u shellky je asi nejkvalitni...studeny starty bez duseni a okamzite to jede..je to zivejsi je to hodne znat nez ty redeny sracky u ostatnich pump...vykon nepocitis ale pruznost auta urcite
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

nevim mam taky 3s-ge, beru benzin jen na Essu a jezdim po meste za 8 normalnim stylem. Ono nezalezi az tak na benzinu, ale na tom kde se ten benzin uchovava a na udrzovani ty nadrze, trosku si to nastudujte. :) nerikam ze je V power spatnej - naopak je kvalitni, ale muzes mit V power ve spatny nadrzi a budes mit horsi benzin nez kdyz si koupis nekde u "noname" pumpy. Ono kdyz si vezmete, kolik je tu v CR dodejcu ropy, tak to spocitate na jedny ruce, na pulce jedny ruky. :)
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Odpovědět

Zpět na „Celica“