Jarna opekacka v prirode
No zrovna v ten víkend som potreboval súrne volno z rod.dôvodov,ale môj "zamestnávateľ " je ako vidím maximálne "ústretový"...Máme tam mať nejakú akciu v súvislosti s MDD ,takže bez súcitu- mi odmietol vyhovieť v mojej "žiadosti",takže musím ten víkend prežiť "pracovne".
Okrem toho:
Ako tak sledujem vývin situácie v plánovanom opekaní,začína ma sr.. moja "výhoda" v práci,ktorou je absolutna "nereálnosť " plánovania žiadneho výletu s rodinou ... No bohužial,ani ja nemám žiadnu možnosť si vyberať zamestnanie.
Takže ja môžem urobiť len jednu vec:
či sa už naplánuje termín akýkolvek,moja účasť nemôže byť z mojej strany nikdy potvrdená na 100%.
U mňa chalani to bude asi vždy systémom: 50:50 a aj to budem môcť potvrdiť len v piatok cca o 15:00 hod.-takže necelý 1 deň pred opekačkou

No čo už- užite si to aspoň vy,ktorím sa to dá!! A závidieť určite nebudem nikomu -naopak, budem vám tom priať z celého srdca

Okrem toho:
Ako tak sledujem vývin situácie v plánovanom opekaní,začína ma sr.. moja "výhoda" v práci,ktorou je absolutna "nereálnosť " plánovania žiadneho výletu s rodinou ... No bohužial,ani ja nemám žiadnu možnosť si vyberať zamestnanie.
Takže ja môžem urobiť len jednu vec:
či sa už naplánuje termín akýkolvek,moja účasť nemôže byť z mojej strany nikdy potvrdená na 100%.
U mňa chalani to bude asi vždy systémom: 50:50 a aj to budem môcť potvrdiť len v piatok cca o 15:00 hod.-takže necelý 1 deň pred opekačkou

No čo už- užite si to aspoň vy,ktorím sa to dá!! A závidieť určite nebudem nikomu -naopak, budem vám tom priať z celého srdca

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid