No, nechám se překvapit, ale vypadá to, že dalšího Yarise už nepořídím ...
Toyota Yaris 2011 - nová generace odhalena
-
pfkvn
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Nižší posed
"Výrobně drahá zadní posuvná sedadla nahrazena obyčejnými" mi budou vadit asi nejvíc, ale hned v závěsu je ten "sportovní, nižší posed". Na současném Yarisu mi vyhovuje, že sedím jako na židli a i nástup/výstup je značně jednodušší, než třeba do Oktávky.
- salome
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, to posunování sedaček je fajn když je člověk potřebuje. Mě to po nějaké době přestalo bavit, tak jsem je vyndala úplně. Třeba půjdou taky vyndat. Akorát na technický se po nich ptali, ale netzrvali na tom že musim pro ně jet.
No a kaplička se mi taky moc líbí, určitě jednodušší a větší přehed než budíky. Taky je dobrý že do toho nevidí spolujezdec. Chybí tam ten měřák teploty vody, ale i tak supr věc a jedinečná, zajímalo by mě proč jí nakonec po dvou generacích zavrhli. Je to určitě škoda.
Jo a jinak na dodatečném měřáku se pracuje. Už měří líp, ještě to není úplně přesné, ale už nějaké informace. A dokonce se mi už povedlo zapojit i osvětlení, zázrak.
No a kaplička se mi taky moc líbí, určitě jednodušší a větší přehed než budíky. Taky je dobrý že do toho nevidí spolujezdec. Chybí tam ten měřák teploty vody, ale i tak supr věc a jedinečná, zajímalo by mě proč jí nakonec po dvou generacích zavrhli. Je to určitě škoda.
Jo a jinak na dodatečném měřáku se pracuje. Už měří líp, ještě to není úplně přesné, ale už nějaké informace. A dokonce se mi už povedlo zapojit i osvětlení, zázrak.
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Proč se toho vzdali? Patrně proto, protože tyhle vychytávky stojí při výrobě více peněz. Například zadní lavice.... kolejnice, pojistky, kolečka, páčky, pružinky, táhla, úprava uchycení opěráků, panty... To je jednoduší a hlavně levnější přišroubovat sedačku na dva panty a jednu západku, jenom jí odklopit a hotovo. Digitální kaplička přístrojů to samé....displej, čočka, řídící elektronika, jiné snímače, tlačítka, odlišně tvarovaná přístrojová deska, složitější montáž. Opět dražší než klasika u polomechanických budíků před volantem.
Celé tohle podělané "katování kostů" mi pije krev, místo praktičnosti a odslišnosti budou všechna auta stejná, nepraktická a po chvíli se rozpadající. Hlavně že nejdůležitější částí testů automobilů je to, jestli si mohu dát do dveřní kapsy 1,5 litrovou lahev s pitím.
Celé tohle podělané "katování kostů" mi pije krev, místo praktičnosti a odslišnosti budou všechna auta stejná, nepraktická a po chvíli se rozpadající. Hlavně že nejdůležitější částí testů automobilů je to, jestli si mohu dát do dveřní kapsy 1,5 litrovou lahev s pitím.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Kedže sa vzdali tých praktických vecí (napr. posuvných zad.sedadiel..) - alebo aj estetických vecí (tá spomínaná kaplička) ,pretože to išlo do peňazí pri výrobe , som zvedavý, kolko bude stáť tento nový zázrak.Ak teda by to bolo tak,že bola drahá výroba terajších yarisov,tak by mal byť nový yaris lacnejší ako máme teraz ..alebo nie???
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
-
jakubbukaj
- Navigátor
Nie. Ide o to, ze treba akcionarom zvysit vynosy a to sa neda, ked pojdes s cenou dole
Oni to maju z matematickeho hladiska isto na halier spocitane, len mozno neratali s tym, ze Yarisa si kupuju ludia aj kvoli inym veciam (spolahlivost, funkcnost, variabilita...) nielen dizajnu. Ked tie ine veci odoberu a ludia sa budu mat rozhodnut na zaklade dizajnu a ceny, bojim sa, ze skoncia pri Fieste (dizajn), Fabii/C3... (cena)
Toyota Yaris 009 1.33 Dual VVT-i, 5dv., biela
No-presnejšie-takto:
Bude zo pár modelov (3 verzie- Entry, Active a Style) a čítal som možno jednu z nich-neviem ktorú-zabite ma ale nebola to tá základná v základnej....
Bola to základná výbava z Active myslím .Ku každej sa dá niečo domontovať a to ma domýlilo.
No určite tam bude v čistej základnej viac airbagov(6-7),dotykový display,VSC a ešte niečo.
Dnes som sa zastavil v Toyota servise tu v BB LEN kvôli tomu aby som zobral ten leták,no oni ani nevedia,že taký leták existuje
Páni, predstavte si oni nemajú nič takého k nahliadnutiu....
No škoda,že som nezobral včera ten leták
Viac toho nenapíšem,lebo fakt už teraz neviem,aký to bol model a nechcem určite zavádzať ľudí....
Ale jedno je isté-určite bude v lepšej výbave , v akej bol yaris II 1.3 z r. 2007

Neviem,či ste toto čítali:
aspoň niečo...
http://www.autorevue.cz/novy-yaris--zmo ... nel-dospel
Bude zo pár modelov (3 verzie- Entry, Active a Style) a čítal som možno jednu z nich-neviem ktorú-zabite ma ale nebola to tá základná v základnej....
Bola to základná výbava z Active myslím .Ku každej sa dá niečo domontovať a to ma domýlilo.
No určite tam bude v čistej základnej viac airbagov(6-7),dotykový display,VSC a ešte niečo.
Dnes som sa zastavil v Toyota servise tu v BB LEN kvôli tomu aby som zobral ten leták,no oni ani nevedia,že taký leták existuje
Páni, predstavte si oni nemajú nič takého k nahliadnutiu....
No škoda,že som nezobral včera ten leták
Viac toho nenapíšem,lebo fakt už teraz neviem,aký to bol model a nechcem určite zavádzať ľudí....
Ale jedno je isté-určite bude v lepšej výbave , v akej bol yaris II 1.3 z r. 2007
Neviem,či ste toto čítali:
aspoň niečo...
http://www.autorevue.cz/novy-yaris--zmo ... nel-dospel
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
Uvidíme,aký bude "naživo"-možno je to aj o zvyku ...
Pamätám sa,ako sme sa pozerali na fabie z r. cca 2002(alebo kedy ich začali vyrábať). tiež to bolo auto s blbým designom a teraz ked porovnavajú liudia s fabiou II,tak tvrdia,zlatý krásavec fabia I - to len ako príklad
uvidíme:- ... ako povedal slepý hluchému

Pamätám sa,ako sme sa pozerali na fabie z r. cca 2002(alebo kedy ich začali vyrábať). tiež to bolo auto s blbým designom a teraz ked porovnavajú liudia s fabiou II,tak tvrdia,zlatý krásavec fabia I - to len ako príklad
uvidíme:- ... ako povedal slepý hluchému
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid