fotogaleria nehod ;)
No,ja sa pridám k tomu bodu "2" .
Zaparkovať vedla drahšieho auta? No, sice nie ja som zaparkoval,ale "ten" malitel s luxusným autom vedla mňa zaparoval (Audi Q7).Vodič (zo susedneho vchodu)vystupil,otvoril zvonka zadné dvere(aby so mohol zo zadnej sedačky vybrať malu diplomatku) s takou silou,že ked do mňa s nimi buchol,tak sa yaris len tak pokimácal.
A myslíte si,že ho to sralo??-Jo..keby som v tom aute nesedel,tak sa ani nepozrie,čo mi spravil
Ale myslím,že som to niekde už písal...
Väčšinou také luxusné autá majú takí ludia,čo nevedia čo s peniazmi,alebo je napísané na "firmu" a taká drobnosť,že do niekoho ťuknú dverami ich vôbec,ale vôbec netrápi a myslím si,že si to ani nevšimnú.
To by musel byť obyčajný poctivo pracujúci človek,ktorý si na to auto krvopotne našetril !!!
Zaparkovať vedla drahšieho auta? No, sice nie ja som zaparkoval,ale "ten" malitel s luxusným autom vedla mňa zaparoval (Audi Q7).Vodič (zo susedneho vchodu)vystupil,otvoril zvonka zadné dvere(aby so mohol zo zadnej sedačky vybrať malu diplomatku) s takou silou,že ked do mňa s nimi buchol,tak sa yaris len tak pokimácal.
A myslíte si,že ho to sralo??-Jo..keby som v tom aute nesedel,tak sa ani nepozrie,čo mi spravil

Ale myslím,že som to niekde už písal...
Väčšinou také luxusné autá majú takí ludia,čo nevedia čo s peniazmi,alebo je napísané na "firmu" a taká drobnosť,že do niekoho ťuknú dverami ich vôbec,ale vôbec netrápi a myslím si,že si to ani nevšimnú.
To by musel byť obyčajný poctivo pracujúci človek,ktorý si na to auto krvopotne našetril !!!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
To hod na forum fabií ...PT píše:Chcel by som podakovat majitelovi cervenej fabii, ktory mi dnes pri tescu v LV nechal na dverach odtlacok svojich dveri ...

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- telleke
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když jsem přijel, tak jsem schválně zaparkoval tak, že jsem měl z každé strany 2 volná místa. Bohužel to bylo v neděli kolem 14 hodiny a v tuhle dobu asi Češi jezdí na výlet do supermarketu, protože během hodiny jsem auto hledal v té záplavě nových aut....takže ani to nepomohlo. Příště auto strčím někam na odlehlý konec parkoviště. Jinak s pravidly souhlasím a řídím se jimy jak jen to jde.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
- Bobešek
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Říkáš že Češi jezdí v neděli na výlet do supermarketu jo? Tak to jsme ale hoooodně slabý odvar proti Francouzům !!! Ti o víkendech okupují okolí benzínek. Normálně tam rozloží stolečky a kempují !!! U blbých benzinek na dálnici !!! Nemusím připomínat že nějaké předpisy tam vůbec nehrají roli. Zákaz parkování, jízda v protisměru atd. to se tam vůbec neřeší !!! Pak odjet z benzínky s kamiónem byl pěkný porod.telleke píše:když jsem přijel, tak jsem schválně zaparkoval tak, že jsem měl z každé strany 2 volná místa. Bohužel to bylo v neděli kolem 14 hodiny a v tuhle dobu asi Češi jezdí na výlet do supermarketu, protože během hodiny jsem auto hledal v té záplavě nových aut....takže ani to nepomohlo. Příště auto strčím někam na odlehlý konec parkoviště. Jinak s pravidly souhlasím a řídím se jimy jak jen to jde.

no o tych predpisoch by sa dalo hovorit aj v inych krajinach . napr. v taliansku neplatia podla mna ziadneBobešek píše:Říkáš že Češi jezdí v neděli na výlet do supermarketu jo? Tak to jsme ale hoooodně slabý odvar proti Francouzům !!! Ti o víkendech okupují okolí benzínek. Normálně tam rozloží stolečky a kempují !!! U blbých benzinek na dálnici !!! Nemusím připomínat že nějaké předpisy tam vůbec nehrají roli. Zákaz parkování, jízda v protisměru atd. to se tam vůbec neřeší !!! Pak odjet z benzínky s kamiónem byl pěkný porod.telleke píše:když jsem přijel, tak jsem schválně zaparkoval tak, že jsem měl z každé strany 2 volná místa. Bohužel to bylo v neděli kolem 14 hodiny a v tuhle dobu asi Češi jezdí na výlet do supermarketu, protože během hodiny jsem auto hledal v té záplavě nových aut....takže ani to nepomohlo. Příště auto strčím někam na odlehlý konec parkoviště. Jinak s pravidly souhlasím a řídím se jimy jak jen to jde.No když jsem to poprvé viděl tak jsem myslel že tam spíš vypukla nějaká stávka nebo revoluce.

telleke : no viem si predstavit aky to bol pocit
ruky by som takym ludom lamal
ja mam tiez auto nato aby mi sluzilo ale to neznamena ze chcem aby vyzeralo ako soviecky tank po boji
inak pre BA yariskov by mohla byt zaujimava tato zlavicka
http://www.zlavadna.sk/

ja mam tiez auto nato aby mi sluzilo ale to neznamena ze chcem aby vyzeralo ako soviecky tank po boji

inak pre BA yariskov by mohla byt zaujimava tato zlavicka

http://www.zlavadna.sk/
Na forumu fábií řeší jíný věci než tady - to je samý jak vyměním tohle a tamto a zase odešlo tohle, nejede co stím apodmuco píše:To hod na forum fabií ...PT píše:Chcel by som podakovat majitelovi cervenej fabii, ktory mi dnes pri tescu v LV nechal na dverach odtlacok svojich dveri ...Sem asi ten človek nepôjde

ještě k těm airbagum nevím co mám za výbavu ale mám i v sedačkách .
Yaris 1.3 VVT-i 2006 Orange
Mám v yarisu jediný airbag. Ale zní to totiž skoro ironicky, když třeba i hyundaie mají airbagy "i v sedačkách", i ve sloupcích oken, i vzadu a dokonce i pro kolena.. a airbagy "i v sedačkách" jsou normální věcí minimálně 12 let zpátky..Wario píše:..k těm airbagum nevím co mám za výbavu ale mám i v sedačkách .

To jen aby jsme si tu pořád toyotu nechválili, když ti, co jim airbagy ve správnou chvíli na správným místě chyběly, nejspíš mezi námi už nejsou..

Presne tak -ako píše tu camry 97 !!!
Nechcem to zvrhnuť na inú tému...len k tej záruke života s airbagmi by som si dovolil jednu poznámku Niekedy v tomto roku v telke dávali (neboli to buračky v jeden deň) ,že niekolkým autám sa neaktivovali airbagy pri buračke.A to boli nejaké vážené značky(neviem či VW alebo audi-ale medzi nimi bol aj jeden yaris.)
Ja som taký "rejpal" aj v skutočnosti a nie iba čo mám pod Nickom
..tak som napísal do Toyoty,či náhodou nehodlá tu danú nehodu prešetriť,prečo nevybuchli airbagy pri tej konkretnej nehode,lebo baba pri tom zomrela(neviem,či nevybrala zákrutu alebo čo tam bolo-mám to tu niekde-nechce sa mi hladať v príspevkoch).No,odpovede som sa nedočkal doteraz -Takže všetko s mierou...
Nechcem to zvrhnuť na inú tému...len k tej záruke života s airbagmi by som si dovolil jednu poznámku Niekedy v tomto roku v telke dávali (neboli to buračky v jeden deň) ,že niekolkým autám sa neaktivovali airbagy pri buračke.A to boli nejaké vážené značky(neviem či VW alebo audi-ale medzi nimi bol aj jeden yaris.)
Ja som taký "rejpal" aj v skutočnosti a nie iba čo mám pod Nickom

..tak som napísal do Toyoty,či náhodou nehodlá tu danú nehodu prešetriť,prečo nevybuchli airbagy pri tej konkretnej nehode,lebo baba pri tom zomrela(neviem,či nevybrala zákrutu alebo čo tam bolo-mám to tu niekde-nechce sa mi hladať v príspevkoch).No,odpovede som sa nedočkal doteraz -Takže všetko s mierou...

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid