Koupe noveho vozu Toyota Yaris 2010

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Bobešek
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobešek »

Toyotu samozřejmě !!!
Nemám rád TMCZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrázek
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

A zaskočili ťa tieto odpovede na toyota fore ? :wink: :wink: :wink:
Chcela si len trošku "nastartovať" do kúpy toyoty- že???
Tak ja budem trochu neutrálnejší (fakt ale len trochu).-kolegovia mi prepáčia
:wink:
Takto...-každé auto má svoje pre a proti.
Bolo by nespravodlivé,keby som povedal jednoznačne Toyota alebo Mazda .
Ide hlavne o to,že kvalitou by tieto dve značky mali byť na jednej lodi.
Ide tu skôr o vkus ! Vyskúšaj si,čo ti viac "sedí" do ruky,v čom sa cítiš viacej - ako sa hovorí "ako doma". To znamená minimálne absolvovať testovaciu jazdu.
Musí ti vo výbere napovedať "srdce" do čoho ísť...Neboj sa toho ! Pri výbere ťa určite viac zaujme jeden z nich a určite to nebude 1:1 (aj ked bude len nepatrný rozdiel medzi nimi,ale predsalen bude).

Ale keď už teda píšeš,že to budeš potrebovať hlavne do mesta,tak myslím si,že zrovna yaris je tá ideálna volba-idealna spotreba,velmi prijatelná cena udržby a servisných záručných prehliadok a hlavne: JE MIMORIADNE OBRATNÝ pri parkovaní a tuto vlastnosť by som chcel zvlášť vyzdvihnuť na ňom-hlavne v meste je to alfou-omegou k pohodlnému zaparkovaniu a otočíš sa s ňou -dá sa povedať -hoci kde,pretože ho otočíš na ceste širokej necelých 8 metrov a ver mi , že táto jeho vlastnosť je na NEZAPLATENIE !!! :P :P
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Mirka
Člen Týmu

Příspěvek od Mirka »

muco: Dekuji Ti za tvoji odpoved, to jsem si presne predstavovala, ze me nekdo postrci. Necekala jsem, ze by by tady nekdo Toyotu hanil, spise ze bude vyzdvihovat jeji "nadstandardni" vlastnosti oproti konkurenci. Jak pises, spotreba, ovladatelnost, atd. Pokud nekoho jeste neco napadne. Jinak testovaci jizdy mam objednane. Diky Mirka
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

Mirka:
po testovacej jazde uz nebudes chcet ine :)
ja som povodne ani nechcel Yarisa ale nieco ine skor som siel tak zo srandy sa previest lebo to bolo hned vedla, ale ked sme prisli s jazdy tak somsiel podpisat hned zmluvu :lol:
Naďa
Člen Týmu

Příspěvek od Naďa »

Tak jako dopadla koupě u Mirky???

Já taky původně chtěla tu novou pěknou fiestu, dokonce by mi ji ségra dala ve full výbavě za pěknou cenu, ale pak jsem se šla podívat na yarouše, a to byla srdcová záležitost :oops: bez předváděčky, taková to byla láska na první pohled.
godlike
Člen Týmu

Příspěvek od godlike »

Cau,chystame si do rodiny koupit Yarise 1.0.Ted je dobra akcni cena,vlastne se to kazdy rok opakuje.Penize ale mame az ted.
Takze bych se rad dozvedel nejaky tip,kde koupit.Praha okoli,nebo uplne jinde?A jaky bonus bych si teoreticky mohl vybojovat?
Jo,kupujeme 5D+protiprokluz za 12000Kc.Je realny vydolovat z prodejce tohle zadarmo?Novy auto jsem kupoval v r.2001 a dostal jsem zdarma(asi jako kazdy,kdo si rekl) zamykani radici paky.
Jak je to dnes?Da se v dnesni krizi vyboxovat sleva treba 20000Kc,i kdyz je to akcni model?Kupovali bychom to hotove.
Diky za jakoukoliv radu. :)
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Prodejce může s cenou hýbat opravdu hodně. Byl jsem svědkem toho, kdy známej kupoval novou Škodu Fábii a tak dlouho prodejce ukecával, až z akční ceny 259000,- srazil dalších 30 000,- a k tomu plnou nádrž benzínu. Ale záleží na koho narazíš a jak jsi dobrej ve smlouvání. Spousta kupců se totiž zachová jako stádo ovcí a prostě za auto daj třeba těch 259 000,-, protože to auto tolik stojí. Protože v krámě dáte taky 2,- za rohlík a nesmlouváte. Ale už je nenapadne, že ta cena je víceméně smluvní a záleží jak budete dobří a o kolik jí srazíte dolu.

Ať jsem kupoval cokoliv, od auta, přes elektroniku až po zájezd k moři, vždy jsem cenu srazil o slušnou částku, než jaká byla v nabídce. Většina prodejců je ráda za to, že prodaj i s malým ziskem, protože to prodané ihned znovu naskladní a možná se najde další ovce, co to koupí za plnou cenu.

Moje rada zní, nedejte se a chtějte svojí cenu.
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
godlike
Člen Týmu

Příspěvek od godlike »

Me cena vychazi na 262k.Coz se me zda moc.Kdyz si vemu,ze dnes nizsi stredni trida zacina na +- 270k.Treba se vyprodava Focus 1,4(jasne motor nic moc) ale ma prakticky vsechno.6 airbagu,od ABS pod TSC,klima.280k.
Problem bude,ze v Praze se jim do slev moc chtit nebude.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

samozrejme,v Prahe sa nedivím.Ak to nezoberieš ty,príde o 5 min.druhý a ten to za tolko zoberie...
Treba skušať niekde vo viac zabudnutom obchode,kde môžu byť radi,že predajú nejaký kus...
Toyota Auris 1.8 hybtid
godlike
Člen Týmu

Příspěvek od godlike »

Nojo,ale kde koupit? :) Objizdet jednoho prodejce za druhym asi nebude spravny napad.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Co blbneš-ty nemáš mobil alebo internet???
Keby som si kupoval nové auto, sadol by som si za PC-vyhladal všetkych predajcov Toyoty a tých aspoň najbližších by som obtelefonoval.Kto by mi vedel urobiť akú cenu (popríp.poslať aj mailom takúto požiadavku - ponuknuť cenu).
Ja by som v tom nevidel problém. :wink:
Naposledy upravil(a) muco dne stř 01.12.2010, 16:10, celkem upraveno 1 x.
Toyota Auris 1.8 hybtid
Wario
Řidič

Příspěvek od Wario »

Ze zkušenosti různý deleři po republice jsou schodpní dávat rozdílné slevy na už akční modely . např. metalíza zdarma nebo 15tis.kč dolů . pokud chcete novou doporučuji kontaktovat všechny autorizované prodejce a poptat se .
Yaris 1.3 VVT-i 2006 Orange
godlike
Člen Týmu

Příspěvek od godlike »

Ok. :) Ja myslel,ze po telefonu se na me kazdej vykasle.Dobre,zacnu to obvolavat.
Ano chci,novou a platim cash celou castku.To bych je mohl zlomit na slevu.
Muj sen je vzit 1.3 za 270k s protiproluzem.Cenikove vychazi na 296k.:( Cervenou.Pro manzelku.Ale rad se povozim i ja.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Wario píše:Ze zkušenosti různý deleři po republice jsou schodpní dávat rozdílné slevy na už akční modely . např. metalíza zdarma nebo 15tis.kč dolů . pokud chcete novou doporučuji kontaktovat všechny autorizované prodejce a poptat se .
:bigups: :bigups: :bigups: :bigups:

Presne tak! Každý dealer ti môže odpustiť MINIMALNE cenu z metalízy!!!
A ak povieš,že prídeš,zložíš prachy a zoberieš,tak ťa ešte budú "lámať" oni :wink:
Toyota Auris 1.8 hybtid
godlike
Člen Týmu

Příspěvek od godlike »

Metalizu nepotrebuju.Chtel bych 1.3( i kdyz zena chce 1.0)Chtel bych slevu alespon 20k.Dat 296k za Yardu me prijde trochu ulet.Vzhledem k dnesnim cenam nizsi stredni tridy.
Treba I30 czech edition stoji 270k a ma prakticky vsechno v zakladu.Yarda je proste malo zravy a to me na nem bavi...
Odpovědět

Zpět na „Yaris“