Šak to...
ja viem,že policajti sa na mňa môžu vysr... ale aspoň môžem skonštatovať,že Policia(samozrejme okrem možno "jedeného páru" jednotlivcov) je na milú p..u!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Na to ale není nic divného. V Toyotě mi řekli že to jsou hold plasty a nedá se s tím nic dělat. Když chci ve studeném autě za mrazu přepnout ventilaci jen na okna tak s tím kolečkem nemůžu otočit dokud se auto nevyhřeje. Jinak plasty přestanou taky cvakat jak je v autě teplo.
nevsimol si niekto teraz v zime nejake zvuky v oblasti kde je otvor na ofukovanie predneho skla ?
mne to tam hrkoce ako keby mi tam nieco spadlo alebo co
Tak mi zase pořádně nezvedají tlumiče na 5. dveřích Řešila jsem to i na předešlém yarisovi (rok 2006), tam mi je Toyota vyměnila v záruce, ale evidentně pořád montuje ty samé vesele dál... Docela zklamání a zase musím řešit záruční opravu ach jo
Benzín mi voní
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Se můžu vykašlat na tyčku, když to auto stojí takový peníze Kdyby to byl Favorit peču na to, ale tohle mně štve, že to nebyl jediný případ kdy se to měnilo (na minulém autě) a nemá to žádný vývoj, prostě tam ty blbý tuhnoucí montujou dál...
Benzín mi voní
Toyota Auris 1.2 turbo
Yaris 1.33 VVTi
Yaris 1.0
Toyota Corolla 1.4
Toyota Corolla 1.6
Jo. Tak mě ty písty v zimě taky dveře nevytáhnou až na max. Ale když jim pomůžu nahoru tak dveře drží. Písty se dělají podle síly v Newtonech. Možná by tam šly dát nějaké silnější z auta co má větší a těžší dveře. Tohle Toyota ostatně jako plno jiných nedostatků stejně nevyřeší. Akorát se od nich člověk dočká nicneříkající omílačky.
Henry33 píše:nevsimol si niekto teraz v zime nejake zvuky v oblasti kde je otvor na ofukovanie predneho skla ?
mne to tam hrkoce ako keby mi tam nieco spadlo alebo co
Včera- na pravej strane som to počul. Všimol som si však,že mám vela ladu na okrajoch čelného skla-medzi kasňou a sklom.Tak som si hovoril,že to bude asi ten ľad pukať...