Posilam foto upravy brzdičů proti klepani, už to mam asi mesic a pul a zatim dobry, nechci to ale zakriknou. Pri montazi je potrba perko desticky na konci narovnat a dulcikem udelat dulek, na druhy strane vrtnout malou zahluben, tycka je z nerezu a potazena smrstovackou na strane perka na brusce nabrousena spicka. Jeste jsem trmeny pri dotahovani rozeprel sroubovakem do tahu od sebe. Tak ze zda se nebojite min. zasahu do brzd tak vrele doporucuji.
http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pi ... ic_id=4640
T27 - Rachtání přední nápravy na nerovnostech
Od té doby jsem nic neslyšel je to v pohodě. Zatím spokojenost.
Nevím co ti není jasný.
Tu tyčku na obrázku vidíš. Na levé straně obrázku je vyvrtaná dirka průměr podle velikosti tyčky musí tam ta tyčka vaklat, asi 2mm
hloubka asi taky 2mm.
Na pravé straně to pérko co je pod destičkou jsem vyndal a ten konecěk sklepal kladivem do roviny původne je do "V".
Po sklepaní jsem do vyklepaného místa udělal důlčíkem důlek a vrátil ho zpátky jak bylo.
Do toho důlku ti zapadne ta tyčka protože ten konec ty tyčky jsem na brusce zbrousil do špičky.
Na levé straně tu tyčku nemusíš zbrušuvat do špičky, tam ti zapadne do ty vyvrtaný dírky.
Nevím co ti není jasný.
Tu tyčku na obrázku vidíš. Na levé straně obrázku je vyvrtaná dirka průměr podle velikosti tyčky musí tam ta tyčka vaklat, asi 2mm
hloubka asi taky 2mm.
Na pravé straně to pérko co je pod destičkou jsem vyndal a ten konecěk sklepal kladivem do roviny původne je do "V".
Po sklepaní jsem do vyklepaného místa udělal důlčíkem důlek a vrátil ho zpátky jak bylo.
Do toho důlku ti zapadne ta tyčka protože ten konec ty tyčky jsem na brusce zbrousil do špičky.
Na levé straně tu tyčku nemusíš zbrušuvat do špičky, tam ti zapadne do ty vyvrtaný dírky.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Re: T27 - Rachtání přední nápravy na nerovnostech
Zdravim, viem ze pisem do ineho fora ale asi mam rovnaky problem na RAV4, mohol by si mi pls poslat link na tie fotky. lebo povodny uz nefunguje. Dik
RAV4 2,0 VVTi AT r.v.2002