Staci vytocit kolesa o jedno otocenie volantu. Najprv na jednu potom na druhu stranu. Trochu zle sa tam triafa s tymi srobmi, ale keby som mohol k tomu lahnut tak by to islo jednoduchsie.
Zadne som zatial iba tak poprikladal, montovat to budem bud cez vikend alebo neskor ked bude trochu lepsie pocasie, lebo musim k tomu lahnut a pozriet sa ci to sadne alebo nie. Zatial to vyzera, ze to nepasuju tak ako maju, ale malo by sa to dat dopasovat.
No u mna to chvilku potrva nez sa dostanem k tym zasterkam, pocasie sa sice zlepsilo ale ja som ochorel, tak mozno cez vikend sa na to pozriem poriadne. Skusim aj foto spravit ako to asi bue drzat a ked tam budu vacsie medzery, tak to vidim na zakupenie zadnych zastierok v toyote.
Ja som mal 7 a podloziek 6.
Na zadne potrebujes len 4 skrutky, lebo spodok sa prichytcuje takou plastovou hovadinou co uz tam je a drzi ten plast v blatniku.
Ale po pravde nelubi sa mi myslienka, ze budem sroby srobovat rovno do plastu.
Ti co mate zadne zasterky na yarise NG, ako ich tam mate uchytene?
no mne ta zadna spodna diera nesedi s tym plastovym co tam je tak neviem
ale pisal som tomu co mi to predal a sme sa dohodli ze bud vymeni alebo preplati
Chlapi já nevím, co to tu řešíte! Já tam mám nějaké obyčejné univerzály za dvě stovky a vypadají taky jako z fabriky. Jsou přišroubované obyčejnýma samořezkama přímo do plastového podběhu a drží jak sviňa! A co už se na nich za ty tři zimy navozilo ledu! A pořád v pohodě drží!
Našrouboval jsem je aby vyčuhovaly spodní částí trochu ven abych neměl při zatáčení ohozené dveře. Dají se ale našroubovat i úplně rovně. Koupil jsem je myslím u Midrly v Opavě za 199kč. Je to teda 3 roky zpátky ale ceny se zas tak moc snad nepohybují. Jo a přeju smutkovi brzské uzdravení !!!