Koupě corolly 93-97
Ale je. Zkus předjíždět kamion na dvojku ve stoupání do Středohoří a rozdíl poznáš rychle. Jak v té staré židovské: "Zkusil jsem obojí, nedá se to srovnávat". Pravda je, že z křižovatky na zelenou vypadne 55kW o nějakou tu setinku rychleji. Ale tam většinou nejde o životRampa89 píše: ...65 kW není taková výhra...
napad
len tak mi napadlo 

co takto zvazit iny model:

myslim, ze krajsie auto, o ktore bolo lepsie starane asi tazko najdes
ked sa bojis spotreby tak pripadne hodit sekvencne LPG  

Kód: Vybrat vše
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=13408- Pavo.B.
 - Věčnej rejpal

Re: napad
spotreba 7-8 litru , LPG by som to nekazilandy.gee píše:len tak mi napadlo![]()
ked sa bojis spotreby tak pripadne hodit sekvencne LPG
 Altezza Gita  (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"

ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
To s tebou moc nesouhlasím, to kde má 65 kW navrch - 5,5-6 tisíc, to dohání 55 pružností okolo 4, takže musíš akorát vhodněji řadit, protože ta slabší začne po 5,5 rychle uvadat. I když ty to víš asi nejlíp sám a u tebe má ta silnější navíc handicap v tězší kastli.Jimmi píše:Ale je. Zkus předjíždět kamion na dvojku ve stoupání do Středohoří a rozdíl poznáš rychle. Jak v té staré židovské: "Zkusil jsem obojí, nedá se to srovnávat". Pravda je, že z křižovatky na zelenou vypadne 55kW o nějakou tu setinku rychleji. Ale tam většinou nejde o životRampa89 píše: ...65 kW není taková výhra...
Já sám mezi nima (krom víš) podstatnější rozdíl prostě neviděl, mezi 1.4 a 1.6 už ale ano a opravdu znatelný
Já tomasssrovi spíš posílal po icq tip na jednu carinu 1.6 aji s plynem a vypadala zachovale, ale ta už je taky fuč...
Holomek!

Tak carina není vůbec špatný auto, jezdím občas do práce starou carinou 2 a doma jsem měli CarinuE 93, jezdila parádně do doby, dokuď při dešti nebo vlhku přestala naprosto fungovat elektrika a nikdo si stím nevěděl rady, kupovali jsme ju pěkně nabořenou na předek z Itálie a plno elktriky a kabeláže se muselo udělat nanovo a někde tam byla asi ta příčina...
No ale našel jsem na netu celkem zajímavou Mitsubishi Carismu 1.6,tak se na ni jedu zítra mrknout do Brna a uvidím...
http://www.autoparas.cz/?page=hledej&kod=189

No ale našel jsem na netu celkem zajímavou Mitsubishi Carismu 1.6,tak se na ni jedu zítra mrknout do Brna a uvidím...
http://www.autoparas.cz/?page=hledej&kod=189
- 
				Jirka Lefner
 - Navigátor

gratulujem
tak prajem vela stastnych kmJirka Lefner píše:Tak se zde musím pochlubit. Koupil jsem 3dv Corollu r.v 96 v unikátním stavu a najeto 112tis km. Samozřejmě jsem měl pochybnosti tak jsem změřil tlaky válcu a všechny po 14 atm , což jsou tlaky nového motoru!! Takže mám ještě Carinu na ježdění a Corollu do garáže na mazlení a občasný výlet....
tie kompresne tlaky nie su vynimka, znamy ma na corolle nabehanych myslim 380 000 a ma kompresne tlaky lepsie ako urcuje vyrobca
- 
				Jirka Lefner
 - Navigátor