Keramická spojka
http://www.aimcoclutches.com/index.php? ... ts_id=1251
myslel jsem tuhle-zapomněl jsem připojit odkaz
myslel jsem tuhle-zapomněl jsem připojit odkaz
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že Libor asi teď moc času chodit na fórum nemá... 

Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
to libor12-ahoj-prosímtě byl jsem tejden na dovolený a nebyl jsem na netu, tak jsem nemohl odepisovat-MRkni prosímtě do zpráv-poslal jsem ti soukromou zprávu, díky-to AIMCO vypadá taky zajímavě-ale já bych chtěl už kompletní řešení i se setrvákem, aby až se to za rok znovu vysere, abych zas neposlouchal, jako yokohama, že to je tím, že sem nevyměnil i ten setrvák...
, chci to prostě za ty peníze udělat co nejlíp

tak přátelé-včera jsem se poprvý projel s novou spojkou od Libora-ta XTD keramika a je to fakt maso
, zatím jsem moc spokojenej, ale budu se s tím muset chvíli učit jezdit, když to pustím fakt naprudko, tak dostanu pěknej kopanec do zad-evidentně ta spojka neodpouští chyby, kterejch sem si u řazení s tou předešlou ani nevšiml, jako že občas pustím spojku trochu dřív než bych měl, ale jezdit se tím v normálním provozu fakt dá-takže zatím super
to Libor 12-ještě jednou moc díky, setrvák sme vyměnili taky, starej pošlu nazpět-byl pěkně připálenej, tak kdo ví jestli mi ta spojka neodešla i kvůli tomu, jinak čekal jsem že ten spojkovej pedál půjde hůř-zas o tolik tužší to není-takže dobrý, na tvoje doporučení jsem měnil jak převodovkovej olej, tak brzdovku ve spojce, aby to bylo komplet

to Libor 12-ještě jednou moc díky, setrvák sme vyměnili taky, starej pošlu nazpět-byl pěkně připálenej, tak kdo ví jestli mi ta spojka neodešla i kvůli tomu, jinak čekal jsem že ten spojkovej pedál půjde hůř-zas o tolik tužší to není-takže dobrý, na tvoje doporučení jsem měnil jak převodovkovej olej, tak brzdovku ve spojce, aby to bylo komplet
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no za čas si zvykneš že ti to připadne normální a připomenou ti to jen ty obří rány při řazení ve vyšších otáčkách
a jaký je resumé? Zájímá mě teda to co sem tu řešil, jestli se z křižovatky odpíchneš s nadsázkou s kouřem od kola?
A co setrvák? měnil si ho jen tak preventivně a nebo byl problém a tak...

včera jsem to nezkoušel-jelikož bylo mokro-ale počítám že s mr2 se 175ps se nikdy za sucha nevodhrabeš, což je jak už tu psali jiní dobře.Při sprintech sem rád že je to jediný auto, který si nehráblo ale rovnou se vodpíchlo-i předohraby který měli o 30 koní míň si hrábli a tím stráceli, kdežto tohle se rovnou vodlepilo a jelo. I Pepamoto, kterej tam má cca 250koní si nehrábnul-holt dobře rozložená hmotnost.
Setrvák sem rozhodně neměnil preventivně-ne že byl poškrábanej, ale na některejch místech vypadal jako spálenej, takže sem moc rád, že mi Libor za fakt směšnej poplatek vyměnil i stočenej setrvák za ten můj pokřivenej.
Ještě z toho nemám moc dojmy-protože sem po tom měsíci a půl ježdění s naprosto spálenou spojkou z toho trochu zmagořelej a budu si muset na to zase zvyknout-najel jsem na ni po těch sprintech cca 1500km-před tejdnem už mě dal na rozjezd i plně naloženej dlouhej tahač
, takže si musím zase zvykat že auto má i spojku. Už mi to x krát málem chcíplo, jelikož za poslední měsíc jsem naučenej dávat jen tolik plynu, aby to rovnou nevylítlo do votáček a postupně se to začalo chytat
Setrvák sem rozhodně neměnil preventivně-ne že byl poškrábanej, ale na některejch místech vypadal jako spálenej, takže sem moc rád, že mi Libor za fakt směšnej poplatek vyměnil i stočenej setrvák za ten můj pokřivenej.
Ještě z toho nemám moc dojmy-protože sem po tom měsíci a půl ježdění s naprosto spálenou spojkou z toho trochu zmagořelej a budu si muset na to zase zvyknout-najel jsem na ni po těch sprintech cca 1500km-před tejdnem už mě dal na rozjezd i plně naloženej dlouhej tahač