Podla toho,aké máš v technicaku povolené.Ja dávam tie iste rozmery ako su letne-čo mam od vyroby obuté(165/70/R14)

A názory na tie užšie a širšie sa rôznia.Jeden hovorí,že na zimu radšej užšie-skôr sa vyhrabeš a druhý ti povie,že to už nie je tak ako volakedy-radšej užšie.Dnes vraj robia tak tie pneu,že tie širšie su dokonca lepšie...

Tak si teraz vyber
A čo sa týka dôverčivosti,pokial som tieto SAVY nemal,bál som sa tiež-priznávam-riskoval som. Ale odjazdil som na nich celú zimu(aj trochu na snehu

)a nezbadal som ,že by sa zle správali.Vela ludí má aj Debica pneu-a chvália to. priznám sa,tých by som sa viac bál.Samozrejme ide o strednú triedu.Niekto nemá problém dať 8-10tis.na obutie(tieto tiež stoja skoro 1300 Sk-inde).Ale u mňa je to trochu iné a preto sa pozerám skôr na tie stredné triedy.To neznamená však,že na "lacnejších" sa musíš korčulovať. Ide skôr o to,kam a akými cestami beháš(Donovali,čertovica,na chatu-kde sa menej starajú o cesty...) Na tie moje cestovania po meste a sem-tam do Nitry si myslím stačia