Bobrova Carina E
ja som mal naprikla zhrdzavene oboje uchyty vredu na vodicovom sedadle. Tiez mi to bolo divne - nikde okolo ani naznak hrdze nebol. Udajne to moze mat na svedomi caste pouzivanie v zime - sneh na topankach. No neviem, mne sa to nezda, ale ocistil som to, pretrel a neriesim viac.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
MYŠ
Tak na hlodavce bacha, kolegovi takhle prý v rodině shořela jedna Carina, prý nějaký zvířátka, kuny asi, nahlodaly nějaké izolace na cáry, a ta jak vlály u motoru chytly....
dávám dál jak mi bylo řečeno, nevím, jak moc je to reálný, aby bylo u motoru něco hořlavého, ale že mu do ní lozily kuny a pak ta Carina shořela, je ověřeno.
PS: s tím rozhýbáním čidel na zadní dveře je to fakt, FUNGUJE TO, ale asi to bude chtít aji vyčistit kontakty pro trvalý efekt.
dávám dál jak mi bylo řečeno, nevím, jak moc je to reálný, aby bylo u motoru něco hořlavého, ale že mu do ní lozily kuny a pak ta Carina shořela, je ověřeno.

PS: s tím rozhýbáním čidel na zadní dveře je to fakt, FUNGUJE TO, ale asi to bude chtít aji vyčistit kontakty pro trvalý efekt.
Verso 1,8 2017 EX: Carina E combi 2,0 1996 3SFE
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Mněl bych zájem o 5 Těch tvojich kopií znaku, i z lakem!! jaká by byla cena díkBobr8 píše:Jelikož nějaký zmetek ukradl ze zadní kapoty znak a na netu jsem o něj jaksi nezavadil, rozhodl jsem se ho vyrobit svépomocí.
Půjčil jsem si od kamaráda originál (má taky Carinu), zalil ho do gumy (Lukopren) a poté nalitím pryskyřice (třeba Epoxy) vyrobil kopii.Po nastříkání barvou a bezbarv.lakem to bude super.Pak to přilepím epoxydovým lepidlem na kapotu.
Tuhle technologii používám při stavbě modýlků, když potřebuji rozmnožit nějakou součástku a vida hodí se to i u velkého "modelu".
Na obrázku je formička z gumy a odlitek/kopie.

1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
7a-Fe
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Haló, chodíš ještě na fórum??????tekiler píše:Mněl bych zájem o 5 Těch tvojich kopií znaku, i z lakem!! jaká by byla cena díkBobr8 píše:Jelikož nějaký zmetek ukradl ze zadní kapoty znak a na netu jsem o něj jaksi nezavadil, rozhodl jsem se ho vyrobit svépomocí.
Půjčil jsem si od kamaráda originál (má taky Carinu), zalil ho do gumy (Lukopren) a poté nalitím pryskyřice (třeba Epoxy) vyrobil kopii.Po nastříkání barvou a bezbarv.lakem to bude super.Pak to přilepím epoxydovým lepidlem na kapotu.
Tuhle technologii používám při stavbě modýlků, když potřebuji rozmnožit nějakou součástku a vida hodí se to i u velkého "modelu".
Na obrázku je formička z gumy a odlitek/kopie.
mail@nvbs.cz nebo 608 443 172
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
7a-Fe
- Bobr8
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
To tekiler...jasně jsem tu furt, posílal jsem Ti e-mail.Asi nedorazil.
Tak tedy i pro případné další zájemce...formička doufám ještě něco vydrží, takže by to šlo.Cena, vzhledem k ceně gumy a resinu ze kterého odlévám, je 100,-/1ks + 70,- poštovné.Jestli máš zájem dej vědět přes SZ.Mněl bych zájem o 5 Těch tvojich kopií znaku, i z lakem!! jaká by byla cena dík mail@nvbs.cz nebo 608 443 172
- Stan
- Carina crusader
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Bobr8"]Děkuji za přání - zatím jezdíme!
Nevíte někdo kde sehnat tuhle žárovičku?Je to osvětlení spínače topení zadního okna a zadní mlhovky.
Já ju sehnal v prvním krámu s elektrosoučástkama tady v Přerově. Cena cca 10,- Kdyby se nedařilo, tak dej vědět a možu třeba poslat v obálce.

Nevíte někdo kde sehnat tuhle žárovičku?Je to osvětlení spínače topení zadního okna a zadní mlhovky.
Já ju sehnal v prvním krámu s elektrosoučástkama tady v Přerově. Cena cca 10,- Kdyby se nedařilo, tak dej vědět a možu třeba poslat v obálce.
Celica 5G gti 11/89 2.0 115kw 3S-GE (věčný ladění)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)
Carina E 92 liftback 2,0 16v 98kW 3S-FE (daily car)
EX Carina E 93 liftback 1,6 16V 85kW 4A-FE (5x vymazleno/5x rozbito/na díly)