audio rockford fosgate do mr2
tak připojuju ne zrovna povedený foto z telefonu mýho snad konečně dodělanýho interieru, tak jak jsem si to představoval, to znamená, všechno černý, jen s červenejma doplňkama. Dělali mi nový fusaky na řadičku a ručku-přesně k volantu-to znamená kombinace černý kůže a červený alcantary

vím že to na fotkách vypadá jako vybledlý, ale je to sitě červená-jen na fotkách je to focený ve sluníčku. Vybledlý sem to měl dotěď
, k vidění na japan Campu v kempu Konopáč příští vejkend 

vím že to na fotkách vypadá jako vybledlý, ale je to sitě červená-jen na fotkách je to focený ve sluníčku. Vybledlý sem to měl dotěď

díky-vod tebe jakožto ouchyla na interier to potěší
, jinak už když si všimneš mám ty pásy protáhnutý tím vokem ve sprtovní sedačce, jako to má například porsche turbo-sice jednobodovej pás, ale protáhnutej sedačkou, vypadá to super a hlavně drží to super. Nechával jsem teď měnit zadní čepy-je to bomba a vyměnili mi rovnou i těsnění pod olejovým čerpadlem, z kterýhomi chcal volej na vejfuck a zároveň to zasr... čidlo sahary v chladiči, takže teď můžu poprvý za poslední dva roky říct, že nevím vo ničem, co by bylo na mý mr2 rozbytý nebo nefunkční-doufám že mi tohle moje tvrzení alespoň měsíc vydrží...
, klepu na to tady do dřevěnýho stolu, jak hluchej do vrat...

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo jo dneska sen si vzal mrchu do prace a uz sem se tak dlouho nepobavil na vode kazdou zatacku prdeli napred - chtene , fakt sem si dneska uzil protoze na suchu nemam sanci to urvat
hlavne aby te to neurizlo hlavu ten pas az budes brzdit jinak tyhle sedacky vypadají lip nez ty pred tim stribrno cervena se tam moc nehodila
a co kdy bude malej macík ???
hlavne aby te to neurizlo hlavu ten pas az budes brzdit jinak tyhle sedacky vypadají lip nez ty pred tim stribrno cervena se tam moc nehodila

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
taky se mi tam tolik nelíbily, vybledly za půl roku z vostře červený do uplně růžový, vedení těla taky nic moc, oproti těmhle sparcům neporovnatelný a hlavně když si šlápnul na plyn, tak se prohejbaly dozadu-prostě taková imitace skořepin..., na tyhle si fakt nemůžu stěžovat, sem s nima hrozně spokojenej, jak držení těla, tak vzhled, tak i kvalita je uplně někde jinde než u těch FK automotive a teď sem hlavně zjistil-naprostá neochota firmy Carbonia, která tyhle sedačky dováží a prodává..., kámoš kterýmu sem je prodal, tak si je nechával přečalounit, díky tomu jak po roce používání vypadaly a praskly mu ty plastový oka na pásy-tak sme tam volali, že jsme je tam kupovali nový a potřebovali by jsme sehnat ty prasklý voka a ani vomylem-leda si koupit nový sedačky-tomu říkám přístup...
jinak ten pás sedí uplně supr-přesně na rameni, jak kdyby to takle mělo bejt, kdežto když to bylo kolem sedačky, tak to padalo z ramena dolů, takže spokojenost
čoveče malej Macík-typnul si to přesně-bude to pro úspěšnost po tátoi opět Marcel, by měl bejt cca za měsíc, ale uvidíme jestli to nebude dřív-zatím to vypadá že by to mohlo bejt dřív-holt už chce na svět
, tak sem na to zvědavej jak to dopadne 
jinak ten pás sedí uplně supr-přesně na rameni, jak kdyby to takle mělo bejt, kdežto když to bylo kolem sedačky, tak to padalo z ramena dolů, takže spokojenost

čoveče malej Macík-typnul si to přesně-bude to pro úspěšnost po tátoi opět Marcel, by měl bejt cca za měsíc, ale uvidíme jestli to nebude dřív-zatím to vypadá že by to mohlo bejt dřív-holt už chce na svět