jen tak...pro oživení

vše ohledně modelové řady MR2
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

Raimok píše:
pupik.ml píše:
Raimok píše: Viděl bych to na příští pátek nebo sobotu,co?....teď jsem nějakej nachcíplej :?

ok, se ještě domluvíme, asi spíš ten chomutov co? venkovní tratˇ....
Jasan...Chomutov. Pak upřesníme :wink:

zdar, hele v sobotu jsou v bílině vrchy...
Toyota Mr2 SW20, 156 PS - heart affair
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

To pupik: to by jsi si měl sehnat nějaké 16" s gumama nebo jak si tvůj táta dotáhl druhou mr2 tak si pujč kola a sežen na ně gumy 75% slick koupíš za 500:)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to pupik.ml-a já vám tam koukám chybím, stál sem na tom samým místě, ale přijel sem až po devátý, takže tam byli tři červevý mr2, jedna stříbrná turbo a jedna modrá, která stála mimo-až na normálním parkovišti-všechno mkII. MkI ani MKIII sem tam nikde neviděl
Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

pupik.ml píše:
zdar, hele v sobotu jsou v bílině vrchy...
Poslal jsem ti SZ :wink:
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

to TommyD - emerka ma dlouhý kvalty na vrchy, pojedu na kukandu, jinak 25 se jede chomutov a do ty doby už snad bude hotovej pick up...nakonec pojedu :) už na něm mám i své číslo :) ...ale poslední závod v sezone se jede na mosteckym okruhu.. :), takže tam ji určitě protáhnu jak v Brně..doufám že do tý doby budou ty svody...našel jsem na americký ebay za dobrou cenu, ale nevim kolik by to stálo dostat do čech...

Obrázek
Naposledy upravil(a) pupik.ml dne čtv 09.04.2009, 20:38, celkem upraveno 1 x.
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

to marcelus - a s čim jsi tam byl? ja jel v deset na trať..
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mno s tou třetí červenou mr2, byla tam ta taková potuněná s novým lakem, ta tvoje a pak ta moje-stál sem celej den přímo před tou druhou červenou s tím novým lakem
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marcelus píše:mno s tou třetí červenou mr2, byla tam ta taková potuněná s novým lakem, ta tvoje a pak ta moje-stál sem celej den přímo před tou druhou červenou s tím novým lakem
ahoj, jen taková kontrolní otázka pro starší nechápající hitparádu???? v tom to znění?? jedete na sraz, a pak tam celý den stojíte??? a házíte augle na ty svoje káry???, v tom případě nechápu??? to mohu zůstat doma a čučet na tu popelnici doma a koukat na zaparkované plechy na parkáči??? :-) , a nebo se tam jede za kozderkama(( pro nechápající a neznalé hantecu kozderka, hitparáda, krásná víla nebo baba)
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

odověď pro starší nechápající hitparádu-nevim kolik ti je koljo, mě už taky bylo přes třicet-to jen tak dělení na starší a mladší..., když jedu na sraz a přímo při příjezdu mi vodejde chladič, tak určitě nepojedu zbytek auta domrdat na vokruh-na to ho mám moc rád, navíc pokud tam jedu ještě na zimních kolech(který tam mám kvůli stk-na kerý du za 14 dní, až bude love), tak ty zimáky taky určitě nehodlám voloupat a zničit za půl hodiny když maj ještě jednu sezonu vydržet..., jo je to tak-představ si-spousta lidí se jezdí na srazy koukat na jiný auta a né jezdit po vokruhu-vim je to neuvěřitelný,ale je to tak...
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marcelus píše:odověď pro starší nechápající hitparádu-nevim kolik ti je koljo, mě už taky bylo přes třicet-to jen tak dělení na starší a mladší..., když jedu na sraz a přímo při příjezdu mi vodejde chladič, tak určitě nepojedu zbytek auta domrdat na vokruh-na to ho mám moc rád, navíc pokud tam jedu ještě na zimních kolech(který tam mám kvůli stk-na kerý du za 14 dní, až bude love), tak ty zimáky taky určitě nehodlám voloupat a zničit za půl hodiny když maj ještě jednu sezonu vydržet..., jo je to tak-představ si-spousta lidí se jezdí na srazy koukat na jiný auta a né jezdit po vokruhu-vim je to neuvěřitelný,ale je to tak...
to byl dloubáček, k té citaci: stál jsem tam celý den :-)
než tam stát celý den tak bych raděj jel za holkama :-). ale mě ten vlak už ujel, bude mě 60 :-(, tak bych raděj házel čočku na něco jiného, než tam celý den stát :-))
pupik.ml
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupik.ml »

marcelus píše:mno s tou třetí červenou mr2, byla tam ta taková potuněná s novým lakem, ta tvoje a pak ta moje-stál sem celej den přímo před tou druhou červenou s tím novým lakem

jo už vim, no bylo to tam naprd, jaá se vrátil z okruhu a už jsem neměl kde zaparkovat... pokecat jsme mohli no...tak někdy by jsme mohli vykoumat nákou akci Mr2...
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

to jo ale macikovi se moc nechce z hradce :lol: ale nejaka akce by bodla
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

kolja-však já taky nejsem krypl abych tam stál a šest hodin čuměl na svoje auto-na to fakt nemusim nikam jezdit, chodili sme vobhlížet ostatní auta, kamarád byl na vokruhu s nissanem 300zx a my sme koukali na vokruh, jak to jezdí-ale jak už sem tady jednou psal-mr mám na každodenní ježdění, tudíž si nemůžu dovolit ho roztřelit a pak jezdit do práce autobusem-stejně mi to přišlo celkem nebezpečný-jak nesourodý auta tam jezdily a jak rozdílnejma rychlostma-tudíž se celkem pletly...
pupik.ml-jo nebráním se tomu-ale sem trošku skeptickej, jelikož loni to tady stejně organizoval only one-na začátku hrozný nadšení a na konci dva vochotný přijet z původně asi 12 lidí
Invader-víš co-dostal sem genitální nápad, vzhledem k tomu že někdo je jihovýchodu a někdo z jihozápadu a někdo z severu-ideální srazz by byl v hradci vedle malšovickýho stadionu-takže v klidu přijeďte-nemám problém :lol: , já nejsem línej-teď sem byl v Brně, následně srazy vysoký mýto, hrochův týnec a mimoň sou v plánu-takže kdo se na tydle srazy chystá tak se uvidíme, sem vochotnej přijet i na nějakej sraz mr2, kterej bude dál, ale nesmí to bejt ve stylu-možná nás bude patnáct-možná dva a bude to na patnáct minut někde před vobchoďákem na parkovišti..., kvůli tomuhle fakt 200km nepojedu :D
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

kolja-jo a holky mě už taky vůbec nezajímaj-říkala manželka... a vůbec ani s kamarádama na pivo se mi prej už vůbec nechce... :D
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

marcelus píše:kolja-však já taky nejsem krypl abych tam stál a šest hodin čuměl na svoje auto-na to fakt nemusim nikam jezdit, chodili sme vobhlížet ostatní auta, kamarád byl na vokruhu s nissanem 300zx a my sme koukali na vokruh, jak to jezdí-ale jak už sem tady jednou psal-mr mám na každodenní ježdění, tudíž si nemůžu dovolit ho roztřelit a pak jezdit do práce autobusem-stejně mi to přišlo celkem nebezpečný-jak nesourodý auta tam jezdily a jak rozdílnejma rychlostma-tudíž se celkem pletly...
pupik.ml-jo nebráním se tomu-ale sem trošku skeptickej, jelikož loni to tady stejně organizoval only one-na začátku hrozný nadšení a na konci dva vochotný přijet z původně asi 12 lidí
Invader-víš co-dostal sem genitální nápad, vzhledem k tomu že někdo je jihovýchodu a někdo z jihozápadu a někdo z severu-ideální srazz by byl v hradci vedle malšovickýho stadionu-takže v klidu přijeďte-nemám problém :lol: , já nejsem línej-teď sem byl v Brně, následně srazy vysoký mýto, hrochův týnec a mimoň sou v plánu-takže kdo se na tydle srazy chystá tak se uvidíme, sem vochotnej přijet i na nějakej sraz mr2, kterej bude dál, ale nesmí to bejt ve stylu-možná nás bude patnáct-možná dva a bude to na patnáct minut někde před vobchoďákem na parkovišti..., kvůli tomuhle fakt 200km nepojedu :D
čabas :-) nesmíš chytat hned na první našlápnutí, dloubáček po ránu nebo k večeru neuškodí :-)))
Odpovědět

Zpět na „MR2“