A ty bys na auto za 40k uvolnil kolik na kola s tím, že další úpravy neuvažuješ?fildis píše:To by sis holt musel uvolnit větší rozpočet, pak by bylo rozhodování lehčí a nemlátil by ses potom do hlavy

A ty bys na auto za 40k uvolnil kolik na kola s tím, že další úpravy neuvažuješ?fildis píše:To by sis holt musel uvolnit větší rozpočet, pak by bylo rozhodování lehčí a nemlátil by ses potom do hlavy
Za 10 sem už taky viděl pěkný kola, ale 10k se mi do toho opravdu nechce dávatfildis píše:No pokud chceš sehnat 15ctky, tak do 10ti tisíc, víc je zbytečný, já sem viděl v časopisu pěkný kola s novejma gumama a byly za těch 10, to si myslím, že pak není problém sehnat takový kola, aniž bys pak litoval
Náhodou na Fačku jsem měl 175-ky a vypadal úúúúžasněfildis píše:No, že při pohledu zezadu bude auto vypadat jako tramvaj, úzký gumy, mně to takhle dycky připomene tramvaj a nevim pročIng_Mazi píše:Jaká šalina?fildis píše:Což o ty paprskáče, ale ty gumy, to je klasika Favorit![]()
![]()
Tramvaj
![]()
![]()
špatný to není, ale mě se pavučiny líbí míň než paprsky, ale je to jen věc vkusu každého z nás
Tak na fáčku se to celkem dá, to je tzakový malý a hlavně bez posilovače jsou na to tyhle rozměry akorát, ale na Rollku by byly lepší širšíCharlieCh píše:Náhodou na Fačku jsem měl 175-ky a vypadal úúúúžasněfildis píše:No, že při pohledu zezadu bude auto vypadat jako tramvaj, úzký gumy, mně to takhle dycky připomene tramvaj a nevim pročIng_Mazi píše: Jaká šalina?![]()
![]()
Já taky nemám posilovačfildis píše: Náhodou na Fačku jsem měl 175-ky a vypadal úúúúžasně
Tak na fáčku se to celkem dá, to je tzakový malý a hlavně bez posilovače jsou na to tyhle rozměry akorát, ale na Rollku by byly lepší širší
Pánové, tak tyhle mi slevní na 5tis kč, co vy na to?Ing_Mazi píše:Tak sem zase našel další adepty :
http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/aez-14-p ... 82072.html
co na ně říkáte?
To jediné mi tam chybí, to točení mě už štvefildis píše:Já osobně bych byl pro, vypadají hezky![]()
Aha, tak to sem nevěděl, že nemáš posilovač