Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
Smer + alebo - ?
neviete nahodou, ci sa ten novy 2.0 hybridny motor bude montovat v CHR vo verzii 4*4?
Honda civic 2003-2007
Toyota avensis 2006-2015
Toyota yaris 2015-2018
VW golf 7 sportsvan 2016-
Toyota auris 1.6 97kw executive 06-2018-
Toyota avensis 2006-2015
Toyota yaris 2015-2018
VW golf 7 sportsvan 2016-
Toyota auris 1.6 97kw executive 06-2018-
Pokial viem tak ano. Lebo 4x4 ma prist tento rok a tiez ma prist 2.0 takze je logicke, ze to spoja.marian111 píše:neviete nahodou, ci sa ten novy 2.0 hybridny motor bude montovat v CHR vo verzii 4*4?
Toyota C-HR Selection Hybrid Azure 2018, 1.8 benzin 122 koní e-CVT 4x2
No zalezi na tom. Je tam hlavne ten subwofeer v kufru. Takze pokud poslouchas hudbu kde se to projevi a nemas nonstop plnej kufr.MKD píše:A já si toho hybrida 2.0 koupím! Čekám na to auto 3 roky (čekám na nástupce Aurisu). Našeřeno mám, tak jen rozbít prasátko a je to. Těch 10 % se mi snad taky zadaří stáhnout, takže budu mít potom i na benzínMartinHSD píše:tak já co znám majitele hybridů, tak si jej nekupovali primárně na spotřebu a s kalkulačkou u ceníku neseděli, to je dle této diskuze spíše výsada těch co si to auto stejně v hybridu nekoupí a srovnávají nehybridní motorizace jiných výrobců s hybridní motorizací Toyoty. Nevím, až bude Mazda nabízet 3 a 6 v hybridu tak také nebude stát to co nyní. Tedy nevím co pořád řešíte. Ten kdo novou Corollu bude chctít a hybrid se mu bude zamlouvat tak si ji koupí a jestli bude stát o 50 tis více nebo méně, bude asi jedno. Jak jsem již psal podmínky co jsem na novou Corollu dostal jsou jen o 10 % horší než mám v současné době na Auris, jelikož je to novinka a to auto proti aurisu narostlo tak mne to extra nevadí.
Už jen řeším, jestli repro JBL je taková pecka, aby to stalo za 25tis
Jinak v CHR je i klasika dost dobra, takze asi bych si to v corolle nejdriv skusil nazivo.
Ja osobne jsem si to do CHR dal, preci jenom navyseni ceny o cca 3% se da prezit

Toyota C-HR Selection Hybrid Azure 2018, 1.8 benzin 122 koní e-CVT 4x2
Žeby slovo do bitky?
https://auto.sme.sk/c/amp/22051492/mits ... n-4x4.html
V tomto aute som sa cítil celkom príjemne. Ak by poriesili dáko ten väčší bočný náklon...
https://auto.sme.sk/c/amp/22051492/mits ... n-4x4.html
V tomto aute som sa cítil celkom príjemne. Ak by poriesili dáko ten väčší bočný náklon...
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
V tématu Rav4 bych to ještě pochopil, ale tady?
Prečítaj si toho viac čo sa tu popísalo...
Dôvodom je aj ten atmosférický 2liter.
Spomenuté auta v tejto téme.
Mazda CX5, Toyota CHR a RAV4
Tak čo sa ti nezda?
A ak ešte stále nechápeš tak nevadí.
Dôvodom je aj ten atmosférický 2liter.
Spomenuté auta v tejto téme.
Mazda CX5, Toyota CHR a RAV4
Tak čo sa ti nezda?
A ak ešte stále nechápeš tak nevadí.
Nebuď hned ublíženej, když někdo poukáže na stále dokola se opakující offtopic.
Ja som ti to iba vysvetlil.
A ak si tu môže ktokoľvek a kdekoľvek zakladať príspevok iba preto,že môže tak maj pochopenie aj ty pre moju reakciu.
Ak máš pocit ,že je tu bordel tak poziadaj admina o mederovanie.
A ak si tu môže ktokoľvek a kdekoľvek zakladať príspevok iba preto,že môže tak maj pochopenie aj ty pre moju reakciu.
Ak máš pocit ,že je tu bordel tak poziadaj admina o mederovanie.
Já jsem objednal minulý týden a podařilo se mi vyjednat slevu 130.000,- Podmínkou bylo objednat na firmu (za to bylo 10% dolů) a za již tak bohatý vozový park Toyot a Lexusů další 4% dolů.MKD píše:A já si toho hybrida 2.0 koupím! Čekám na to auto 3 roky (čekám na nástupce Aurisu). Našeřeno mám, tak jen rozbít prasátko a je to. Těch 10 % se mi snad taky zadaří stáhnout, takže budu mít potom i na benzínMartinHSD píše:tak já co znám majitele hybridů, tak si jej nekupovali primárně na spotřebu a s kalkulačkou u ceníku neseděli, to je dle této diskuze spíše výsada těch co si to auto stejně v hybridu nekoupí a srovnávají nehybridní motorizace jiných výrobců s hybridní motorizací Toyoty. Nevím, až bude Mazda nabízet 3 a 6 v hybridu tak také nebude stát to co nyní. Tedy nevím co pořád řešíte. Ten kdo novou Corollu bude chctít a hybrid se mu bude zamlouvat tak si ji koupí a jestli bude stát o 50 tis více nebo méně, bude asi jedno. Jak jsem již psal podmínky co jsem na novou Corollu dostal jsou jen o 10 % horší než mám v současné době na Auris, jelikož je to novinka a to auto proti aurisu narostlo tak mne to extra nevadí.
Už jen řeším, jestli repro JBL je taková pecka, aby to stalo za 25tis
Bylo mi řečeno, že ceny jsou vysoko právě proto, že prvotní vlna výroby cílí na fleety. Později přijdou akční nabídky.
Lexus CT 200h, GS 450h (2x), IS 200, RX 450h, Toyota Auris (3x), Corolla, Hilux, Prius, Prius+, Prius Plugin, RAV4, Yaris (2x), Yaris GRMN
Bude mě toyota považovat za fleetového zákazníka, když to chci brát na leasing jako první auto naší firmy (s.r.o.,založené před rokem). Nebo na taková privilegia je potřeba mít "větší garáž"?
A to mi neříkej, že už jsi to auto viděl nebo nedej bože se s ním svezl?

Toyota Corolla TS 2.0, executive, 2019
Toyota Yaris, 5 dv., benz. 1.3, automat, 2007
Toyota Avensis, benz. 2.0, Liftback, Sol, 1998
Toyota Yaris, 5 dv., benz. 1.3, automat, 2007
Toyota Avensis, benz. 2.0, Liftback, Sol, 1998
Na tu firmu, na kterou jsem to koupil vlastním "jen" jeden Lexus GS 450h 2012, takže bych neřekl, že fleetová sleva je omezena počtem aut. Podle toho jak se tvářili to funguje stylem, dodáš IČO, máš 10% slevu.MKD píše:Bude mě toyota považovat za fleetového zákazníka, když to chci brát na leasing jako první auto naší firmy (s.r.o.,založené před rokem). Nebo na taková privilegia je potřeba mít "větší garáž"?
A ne, neviděl naživo ani nesvezl. Ale to nevadí, Yaris GRMN jsou kupoval taky aniž bych ho viděl a jsem maximálně spokojen

Koukal jsem na recenze a i kdyby to bylo "jen tak dobré" jako auris TS, tak by mi to vyhovovalo. Těším se na nový 2.0 hybrid. Mám toho hodně naježděno s 1.8l v priusu, 2.5l v Camry a 3.5l v RX a GSkách. Myslím, že se to bude hodně blížit tomu 2.5l a s tím jsem byl maximálně spokojen.
Lexus CT 200h, GS 450h (2x), IS 200, RX 450h, Toyota Auris (3x), Corolla, Hilux, Prius, Prius+, Prius Plugin, RAV4, Yaris (2x), Yaris GRMN
...k dispozicii cenniky na toyota.sk
Kia Proceed 1,4T, smart pack, navi pack, Track Red
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Trend, Trend+ 2014 - predane
Krasa.
Ja si myslim ,ze su to celkom rozumne ceny. Hoc su zatial len uvadzacie.
Ja si myslim ,ze su to celkom rozumne ceny. Hoc su zatial len uvadzacie.