Ze je to lenoch, pisou pouze lidi co s tim bud nejeli, neumi jezdit nebo v tom radi jako v dieselu.reniha píše:Na to jak všude píšou,že je to lenoch ten motor 1,6, 97 kw,tak to asi moc lenoch nebude,když píše že je lepší než 2,0 Tdi.Opravdu jsem zvědavý.
Koupě nového Aurisu
- erwestquestworks
- Řidič
Re: Koupě nového Aurisu
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
No právě co jsem četl tak mně to celkem udivilo ,97 kw a 132 koní,že je málo na tak lehké auto.No jsem zvědavý,ale pro mně to bude určitě dost,já jsem celkem klidný řidič. 

Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
- erwestquestworks
- Řidič
Jen po cestě domu, mě ten motor udivoval a to jsem neatakoval ani 3000 rpm, co to musí pak dělat v 6K rpm. Je to jen o lidech a umění řídit a sžít se s autem.reniha píše:No právě co jsem četl tak mně to celkem udivilo ,97 kw a 132 koní,že je málo na tak lehké auto.No jsem zvědavý,ale pro mně to bude určitě dost,já jsem celkem klidný řidič.
Toyota Auris Touring Sports 1.6 FL CVT 01/2016
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 17:54, celkem upraveno 1 x.
Mám corolly dve, s rovnakými motormi, jadna manuál, druhá automat. Môžem potvrdiť že ťahajú veľmi dobre, manuál má krásny zvuk v tých vyšších otáčkach. Zvukový prejav automatu je kapitola sama o sebe, ten fakt moc nemusím, snažím sa ho prehlušiť hudbou. Ale to pohodlie bez nutnosti radenia... Hlavne v zápchach... Môžem si v klude popíjať kávičku a chrumstať bagetu za jazdy...prevodovka nešklbe ako občas dvojspojková DSG vo vw či audi pri rozjazde. Ráno naštartujem, zaradím D, zamáčknem tlačítko Sport a ide sa. Paráda.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
To je teda k vzteku... Mám Toyku doma od 16.12. a naštěstí se mi podařilo vyřídit registraci hned druhý den - ač ty více než 4 hodiny čekání v Říčanech byly hodně dlouhé. Na druhou stranu, myslela jsem si, že zelená - převozní - značka platí 10 pracovních dní, což by vzhledem ke svátkům mělo být vlastně až do nového roku?erwestquestworks píše:Závidím, mám ji doma od 17.12. a najeto zatím jen 38 km, díky našemu fungujícímu úřadu stále nemám RZ, když jsem tam byl naposled s rezervací na určitou hodinu, telefonicky potvrzenou, tak když jsem dorazil, tak na dveřích měli napsáno, že zavřeli o 4 hodiny dříve, protože je přece období svátků. Tak budu mít auto registrované až 4.1.2016 a stále jezdím starým golfem :-/michalangelo píše:Ahoj, tak Toyotka je doma a uz má najeto přes 2000 km... a musím řict že jsem velice pekvapen... 1.6 s CVT velice dynamické auto, a do kopce ma více síly než 2.0 TDI...nevěřil jsem ale je to tak... takže 1.6 super volba
PS: Jediné, co mi při čekání na registru zkrátilo chvíli, byla diskuse dvou vedle mě sedících pánů, kdy jeden byl subdodavatelem dílů pro automobilku. Diskutovali o tom, jak je těžké plnit požadavky automobilek, co se týče kvality. Ale kupodivu nešlo o požadavek, aby byla kvalita dodávaných součástek vyšší, ale o požadavek, aby součástka měla jen určitou životnost. No, jak byste to udělali vy, aby spolehlivě vydržela alespoň dva roky, ale zároveň nevydržela déle než 4? To už je potřeba vymyslet nějaké hodně chytré "kurvítko"

Toyota Auris 1.6 TS 2015 (od 12/2015)
Je lepší,než u mojí starší Laguny 1.9dCi.Hlavně u předjíždění(Multidrive).
Toyota Auris TS 1.6 Multidrive
[quote="Andrea001myslela jsem si, že zelená - převozní - značka platí 10 pracovních dní, což by vzhledem ke svátkům mělo být vlastně až do nového roku? [/quote]
10 dní ano, ale má (aspoň teoreticky) omezené použití na převoz do místa registrace. Čili pokud vyrazíte s rodinou objíždět příbuzné, zbytečně riskujete spor s nějakým orgánem v uniformě nebo v pojišťovně.
10 dní ano, ale má (aspoň teoreticky) omezené použití na převoz do místa registrace. Čili pokud vyrazíte s rodinou objíždět příbuzné, zbytečně riskujete spor s nějakým orgánem v uniformě nebo v pojišťovně.
To s tou převozovou značkou je bohužel pravda. :-/ http://www.uplnezneni.cz/clanky/mate-na ... nou-jizdu/
Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Gratuluji k převzetí! Hodně najetých km.michalangelo píše:Toyota Tsusho Praha (Modřany) fajn kluci... zatim spokojenost...

Jojo, taky jsem si to uz nastudovala. Diky neznalosti jsem byla pomerne v kliduParek píše:To s tou převozovou značkou je bohužel pravda. :-/ http://www.uplnezneni.cz/clanky/mate-na ... nou-jizdu/

Toyota Auris 1.6 TS 2015 (od 12/2015)
-
- Člen Týmu
Ahoj...
objednával jsem 10.9. barva bila vybava Executiv Toyota safety sense...
10.9? To jsi vážně čekal déle(i přes to, že je to jen pár dní), jak 3 měsíce? Páni, to je nářez.. Holt asi hotovostní bonus, nebo 0% úrok udělal dost zakázek..michalangelo píše:Ahoj...

-
- Člen Týmu
na fauWe golfa jsem cekal 4 mesice 

Kolega na fabiu kombi čakal 6 mesiacov. Mazec.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)