nene, takhel byla krasna, gtfour kridlo, cerna kola asi 17", zlute znacky, ale nevim jak mela volant. jeste mi prislo ze na tom kridle ten spodek mela cerny, coz vypada fakt dobre'!!
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
kdopak si to dnes v 1:45 na CM stoupnul vedle me s cernou T23 SPZ s38... Nemela zadni naraznik. Skoda, ze jsem nemel po ruce fotak moc nam to tam sluselo dve celiky vedle sebe he he
Asi se budu opakovat jako po té Plzni ale 18.9. až 20.9. jsem potkal 44 Celick 4g, 5g, 6g, 7g. No a tuto větu by mohlo napsat asi hodně z nás Těším se na další náhodné setkání
Preaetorian: Kde v te Slatine? U posty? Pred Slatinkou? Ten tam stoji kazdej den ... evidentne tam bydli ... uz jsem se nekolikrat ptal, ale nikdo se neozval ... chtelo by to nejaky ty klubovy vizitky ... nechal bych mu ji tam
Potkal jsem uplně stejnou Carinu E jako mám já, Tyrkysová metla,výbava myslím LXI,jestli 1.6 nebo 2.0 nevím,bylo už trochu šero. Potkali jsme se směrem z Těšetic na Znojmo. Prvně jsem předjel já jeho a potom on mě. Docela by mě zajímalo jestli to byl někdo z klubu.