Konečně jsem si vzpomněl a dnes ráno na prázdné dálnici jsem klakson vyzkoušel a jeho zvuk je takový dámský docela vysoký. Potom jsem cestou domů koukal jestli potkám někoho známého abych na něho zatroubil jestli zareaguje, ale bohužel nic. Myslím si, že by si výměnu zasloužil i když pro mě by to asi význam nemělo.Standa50 píše:Klakson zní jako u Jawy 250 a to jsem se kolegovi co má 8G civika kvůli zvuku klaksonu smál.Teď jsem na tom stejněAsi ho vyměním za zachovalý klakson z oktávky někde z vrakáče.
Klakson se už řeší vše je připravené a zítra se jde na to.Myfune píše:U Celici jsou klaksony dva a je to mnohem důraznější zatroubení než u jiných aut. Dej na to co píše Jimi a přidej jeden další.
Cena a pak taky víš, co za olej tam máš. V mém případě 5l Totalu za 695 Kč, servis plní cca 4,2 l za 2236 KčTGcorola píše: Rudolf - hodně lidí píše, že si dodávají vlastní olej, proč se to dělá? Dávají tam v servisu méně kvalitní či pro vysokou cenu?
Takže už mám také dva klaksonyMyfune píše:U Celici jsou klaksony dva a je to mnohem důraznější zatroubení než u jiných aut. Dej na to co píše Jimi a přidej jeden další.