Máš svetlo v interiéry ty a spolujazdec, spínač toho svetla je vlastne svetlo samotné, to čo máš nad hlavou. Na mojej strane keď stlačím tak svietim (a opačne). Na spolujazdcovej strane stlačím, svieti, ale nevráti sa do pôvodnej polohy. Proste tá umelá hmota je o p*čný chlp väčšia ako by mala byť, alebo ten celý komplet na vrchu nelisuje tak ako by mal. Takže musím jemne buchnúť do opačnej strany aby sa vrátilo späť na svoju pôvodnú stranu. Samozrejme, že do toho nebijem ako cholerik, ktorý zistil že ho podvádza žena so susedom a jeho dcéra je od poštára. Tak či tak ma to otravuje, lebo je to taká prkotina, ktorú ak budú musieť vymieňať tak s tým zabijú podľa mňa minimálne pol dňa, ak budú musieť dávať celý vrch dole. Takže si hovorím kašlať na to prežijem. Ale zase o pár rokov ak ho budem predávať to môže budúcemu majiteľovi vadiť.
Kocúr koľko máš najazdené? Mám pocit, že už to tak necítiť (tú spojku), rád by som vedel, kedy si to "sadne". Cítil som ju naposledy keď som bol v snehu a musel som sa jemne vyhrabať ale zase nemohol som nechať jednotku bez spojky, pretože za mnou bolo auto. Vidím to tak, že ďalšie auto bude s automatom.