Čo si nepochopil??papi píše:s tím výhledem sem to myslel tak, že těch aut už je dost a smazává to tu výhodu v době, když začínali vstupovat na trh SUV a viděl si na křižovatce dál než ostatní v nižších autech, dnes už ti ho zastíní někdo jinej v dalším SUV či vyšším autě ..., naopak spousta lidí s tím neumí ani parkovat ... Jak se jim v tom může lépe jezdit, když je to snad ve všem horší, krom lepšího nastupování? Nepotřebuji z toho vidět až do lesa, ale aby se mě to v zatáčce nenaklánělo a pěkně sedělo, nemluvím že to musí sedět jak sporťák, ale zákonitě vyšší auto se naklání a je nestabilní oproti nižším, sám sem jako spolujezdec zažil v RAWce projetí rychle zatáčkou a nehledě na to, že mě přišlo, že sedím na posedu a ne v autě se to auto prostě v zatáčce nakloní , prostě fyzika se nedá obejít, ano spoustě lidím tohle nevadí, tak to projedou v menší rychlosti - ok, ale víceméně si to stejně koupí, jen že se jim lépe do toho nastupuje a má pocit, že má něco víc oproti nižšímu autu ..., prostě já krom nastupování jinou výhodu žádnou nevidím, větší spotřeba, nižší stabilita, větší náklady at už v podobě větších pneu, dřív brzdy odjdou atd atd .. a zůstává mě jen to nastupování, eventuelně větší výhled ve městě .. v koloně, ale tam už se to smazává, jeliokž těch aut jezdí více než dost ..
Ale samozřejmě si každý koupí co chce sám![]()
To spíš, aby tu diskuse tolik nestála
Příští týden jedu na první servisní prohlídku (roční), sem koukal, že za rok stejná prohlídka o tisícovku podražila, což je dost, holt Covid se podepsal i zde .
Sám píšeš,že brzdy rýchlejšie na SUV odídu.
A my sa tu a v tejto chvíli a v tejto téme bavíme o SUV od Toyota s hybridným pohonom.
O ostatných SUV je v tejto téme nepodstatné sa baviť.
Zas sa tu do témy vnáša dačo čo tu nemá byť.
Tak ako keď sa tu viedla diskusia o ekvivalentnej náhrade hybridu za autá iných značiek bez hybridného pohonu.