V klidu, já to myslím ze srandyLaBuS píše:
sem ti psal, že samotná fotka je z blbého úhlu a mě se už nechtělo to předělávatdej lepší fotku co na to chceš za kóula a NoProblem.

A umíš ty kola i zvetšit? Aby aby vypadaly jako 15"?
V klidu, já to myslím ze srandyLaBuS píše:
sem ti psal, že samotná fotka je z blbého úhlu a mě se už nechtělo to předělávatdej lepší fotku co na to chceš za kóula a NoProblem.
hezkýwmousew píše:hezký
jedním slovem "Krása"
no není to zase taková ukrutná investice. Kola cca 6-10 tisíc, stříška okolo 2.000,-Kč, čiré blikry typuju na něco kolem 1000,-Kč a odskokovej elektromagnet + kit kliky a lak dveří bych nedělal. Sundal bych možná tu boční lištu aby to bylo celistvé, jako to má Fildis. No a vejfuk spraví koncovkaIng_Mazi píše:Ale je fakt, že kdyby vypadala takhle tak nejsem proti
tak já to zkusim, ale bez duplexuRampa89 píše:Mohl bys mu tam udělat duplexjak to mívají GT.
Ještě by to chtělo zrušit lišty, blinkr a hodit celý nárazníky do laku, ale aji tak pěkný, aji v sériovým stavu
Než sem to napsal tak si mě předběhl
Ty já nevím, ale mě se tam ty černý lemy líbí, spíš bych je přestříkal na pěknou černouRampa89 píše:Mohl bys mu tam udělat duplexjak to mívají GT.
Ještě by to chtělo zrušit lišty, blinkr a hodit celý nárazníky do laku, ale aji tak pěkný, aji v sériovým stavu
Než sem to napsal tak si mě předběhl
No ten se mi zrovna nelíbí
jako to je luxusRampa89 píše:No já myslel duplex jako dvojitej výfuk, by mu tam byl vidět. Tomu bych se nebránil, němci to dělaj, ale chcou za to strašný prachy.