co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
L.I.S.A.K.
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Výfuk

Příspěvek od L.I.S.A.K. »

Kdyby někomu přebýval přední díl výfuku od svodů ke katu na dvoulitr GTi 5.gen tak dejte vědět. Vzal bych i střední díl.
ex Celica 2.0 Gti-16 5.gen :-(
now Subaru Legacy Station AWD 2.0 GL ( rodinný kombik )
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Střední díl bych tam měl mít ve slušném stavu, origo Toyota. Nechám za 800,-.
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Sháním origo komponenty k audiu 5G, krytky repráčků pro výšky do zrcátek a do kufru nad tlumiče, REPROBEDNY ! livesound k lemům.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
red
Řidič

Příspěvek od red »

PRODEJ:
Jednalo by se o nepouzite 8mm Magnecor kabely 3-7k ohm, 55kV s mosaznymi konci do rozdelovace, rucne vyrobene v anglii na 5.gen GTI celicu 90-92 (bacha nejde na 92-94 co mam ja... ma do rozdelovace samice misto samcu) cena max 1500, s postovnym staly 2000... Zajemci pokud mozno z okoli Praha-Repy. Moznost odzkouset na miste + mam fakturu.

Jsou to tyhle
http://www.jdmperformance.co.uk/item_de ... rodID=3085
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
Nobi
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobi »

Shanim vyfuk na 4AFE (Celica Coupe 1.6 Sti), komplet i s lambdou ale bez koncoveho dilu... Jen ve slusnem stavu. (Doufam ze jsou vyfuky stejne u liftbacku a coupe), diky za odpoved!
Toyota Celica Coupe 1.6STi
Today, Tomorrow, Forever..

nobi98@gmail.com
avenger
Řidič

Příspěvek od avenger »

Prosímvás kamarád mě poprosil ať se poptám, má tu někdo na prodej díly z motoru 3S-GE (115kW) který se dával do 5.G GTi? Jestli ano tak se mi prosím ozvěte do SZ
cerva
Člen Týmu

čelní sklo

Příspěvek od cerva »

Zdravím všechny příznivce. Sháním čelní sklo na celdu r.v. 89. Je to 5.gen (zakulacená). Prosím nabídněte,díky.
    Naposledy upravil(a) cerva dne čtv 03.07.2008, 08:20, celkem upraveno 1 x.
    Nobi
    Navigátor
    Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nobi »

+ shanim jeden STERAC opet na celicu 5. gen (jde mi o rameno sterce, co je nasazene na moturku...) diky za rychlou odpoved..
    Toyota Celica Coupe 1.6STi
    Today, Tomorrow, Forever..

nobi98@gmail.com
    micron
    Fantom fóra
    Kontaktovat uživatele:

resolution

Příspěvek od micron »

pro všechny co hledaj a nikdo na netu nemá... zkuste vrakoviště, alias hřbitov, myslim že neni problem většinu dílů co sháníte sehnat zrovna tam, kvalita dílů = lepší než většinou máme my 8) . Nová ves II + Hradešín + Štěrboholy... neni čeho se bát, ba naopak... ps fakt pro nikoho nedělám reklamní kampaň, jen chci abysme všichni neměli problem, dílů je víc než dost, jen je umět najít :lol: prostě okolí Prahy nemá problem. Otázka je, jak je zásobovaný okolí Brna atd. což mě ale vlastně vůbec nezajímá :lol: někoho by ale mohlo :P
    Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
    ObrázekObrázekObrázek
    pegasss
    Člen Týmu

Re: resolution

Příspěvek od pegasss »

micron píše:pro všechny co hledaj a nikdo na netu nemá... zkuste vrakoviště, alias hřbitov, myslim že neni problem většinu dílů co sháníte sehnat zrovna tam, kvalita dílů = lepší než většinou máme my 8) . Nová ves II + Hradešín + Štěrboholy... neni čeho se bát, ba naopak... ps fakt pro nikoho nedělám reklamní kampaň, jen chci abysme všichni neměli problem, dílů je víc než dost, jen je umět najít :lol: prostě okolí Prahy nemá problem. Otázka je, jak je zásobovaný okolí Brna atd. což mě ale vlastně vůbec nezajímá :lol: někoho by ale mohlo :P
    SCHANEL JESM TO ZADNI PLATO ZA ZADNOMA SEDACKAMA CO SE ZVEDA S KUFREM A REK SI ZA NEJ V HRADESINE 1500,- :lol: TAK JSEM ZASE JEL,,,
    pegasss
    Člen Týmu

Příspěvek od pegasss »

Floyd píše:
    petiss2.0Gti píše:
    Marťas píše:Kdyz sem tu nakousl ty zasterky.. mno psal jsem do toyoty... hehe tam mi rekli celkem palku... Posudte sami.. zde predklada email.

Dobrý den, teoreticky to možné je, nejsou v sadě, jsou po jednotlivých kusech a stojí od 1900,- do 3500,- za kus dle konkrétního VINu a záleží, zda je lakovaná, či nikoliv. Termín dodání cca 1 týden od objednání.
    S přátelským pozdravem

Pavel Holec
    prodej náhradních dílů
    To snad nemyslí vážně?? Takovou pálku za ně chtít. To budu radši dál jezdit bez nich.
    Ja uz se tem cenam v Toyote ani nedivim..Kdyz jsem shanel nove gumove tesneni kolem dveri a okna, tak mi ho nabidli za cca 3400,- na jednu stranu... :wink:
    TAKY JSEM SE PTAL NA TU LISTU CO ZAKONCUJE KAPOTU A SUVERENE 5800,-,,,TAK JSEM KULI LISTE KOUPIL CELOU KAPOTU ZA 2000,- Z BOURACKY ALE KAPOTA NEPONICENA JEN CHCE LAK,,,
    Celerak2.0Gti
    Věčnej rejpal
    Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

micron: někde tu bylo aj vlákno ohledně vrakovišť s Toyotama.. a můžu říct že u Brna je pouze jedno kde měli tři nebo čtyři celicy, ale naštěstí jsem pro žádné díly zatím nemusel :) ale myslim, že to zásobování z hřbitovů u Brna je naprd oproti Práglu :D
    "Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
    Celica 91 2.0 Gti 115 kW
    www.motorteam.webnode.cz
    www.sportovnivozy.cz
    Pavo.B.
    Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

na Tipcars je bila celda 5.gen 1,6 na ND, pokud neco chcete tak se mi ozvete ja vam to muzu koupit poslat, rikal ze ji za chvily necha sesrotovat , jsou tam dobry skla, prevodovka, brzdy, tlumice, poloosy, v interieru neco - je to videt na fotkach, z motor je tam taky zadrenej na klice
    Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
    ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
    micron
    Fantom fóra
    Kontaktovat uživatele:

plasik

Příspěvek od micron »

pavoB> sem koukal, chello má v pohodě, kapotu taky, vyklápěčka asi taky, blatník ok. motor v zadu :lol: rarita. No prosimtě jen bych pořád potřeboval ten kus plastu... na str. 25 je popis, jestli ti nezbyl doma, nebo jestli je v týhle bílý, měl bych radost. Díky.
    Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
    ObrázekObrázekObrázek
    Pavo.B.
    Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

microne ten plast tu mam ale v tom miste jak popisujes je taky trosku ulomenej - zkusim ti to vyfotit
    Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
    ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
    Odpovědět

Zpět na „Celica“