co nám přebejvá a někomu chybí...CELL+
- L.I.S.A.K.
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Výfuk
Kdyby někomu přebýval přední díl výfuku od svodů ke katu na dvoulitr GTi 5.gen tak dejte vědět. Vzal bych i střední díl.
ex Celica 2.0 Gti-16 5.gen
now Subaru Legacy Station AWD 2.0 GL ( rodinný kombik )
now Subaru Legacy Station AWD 2.0 GL ( rodinný kombik )
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Sháním origo komponenty k audiu 5G, krytky repráčků pro výšky do zrcátek a do kufru nad tlumiče, REPROBEDNY ! livesound k lemům.
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
PRODEJ:
Jednalo by se o nepouzite 8mm Magnecor kabely 3-7k ohm, 55kV s mosaznymi konci do rozdelovace, rucne vyrobene v anglii na 5.gen GTI celicu 90-92 (bacha nejde na 92-94 co mam ja... ma do rozdelovace samice misto samcu) cena max 1500, s postovnym staly 2000... Zajemci pokud mozno z okoli Praha-Repy. Moznost odzkouset na miste + mam fakturu.
Jsou to tyhle
http://www.jdmperformance.co.uk/item_de ... rodID=3085
Jednalo by se o nepouzite 8mm Magnecor kabely 3-7k ohm, 55kV s mosaznymi konci do rozdelovace, rucne vyrobene v anglii na 5.gen GTI celicu 90-92 (bacha nejde na 92-94 co mam ja... ma do rozdelovace samice misto samcu) cena max 1500, s postovnym staly 2000... Zajemci pokud mozno z okoli Praha-Repy. Moznost odzkouset na miste + mam fakturu.
Jsou to tyhle
http://www.jdmperformance.co.uk/item_de ... rodID=3085
vcelka V4-2.0 93 (prodano)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
pazout 406 coupe V6-3.0 02 (prodano)
camaro z28 m6 V8-5.7 97 (valici se ingot)
čelní sklo
Zdravím všechny příznivce. Sháním čelní sklo na celdu r.v. 89. Je to 5.gen (zakulacená). Prosím nabídněte,díky.
Naposledy upravil(a) cerva dne čtv 03.07.2008, 08:20, celkem upraveno 1 x.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
resolution
pro všechny co hledaj a nikdo na netu nemá... zkuste vrakoviště, alias hřbitov, myslim že neni problem většinu dílů co sháníte sehnat zrovna tam, kvalita dílů = lepší než většinou máme my
. Nová ves II + Hradešín + Štěrboholy... neni čeho se bát, ba naopak... ps fakt pro nikoho nedělám reklamní kampaň, jen chci abysme všichni neměli problem, dílů je víc než dost, jen je umět najít
prostě okolí Prahy nemá problem. Otázka je, jak je zásobovaný okolí Brna atd. což mě ale vlastně vůbec nezajímá
někoho by ale mohlo 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

Re: resolution
SCHANEL JESM TO ZADNI PLATO ZA ZADNOMA SEDACKAMA CO SE ZVEDA S KUFREM A REK SI ZA NEJ V HRADESINE 1500,-micron píše:pro všechny co hledaj a nikdo na netu nemá... zkuste vrakoviště, alias hřbitov, myslim že neni problem většinu dílů co sháníte sehnat zrovna tam, kvalita dílů = lepší než většinou máme my. Nová ves II + Hradešín + Štěrboholy... neni čeho se bát, ba naopak... ps fakt pro nikoho nedělám reklamní kampaň, jen chci abysme všichni neměli problem, dílů je víc než dost, jen je umět najít
prostě okolí Prahy nemá problem. Otázka je, jak je zásobovaný okolí Brna atd. což mě ale vlastně vůbec nezajímá
někoho by ale mohlo
TAKY JSEM SE PTAL NA TU LISTU CO ZAKONCUJE KAPOTU A SUVERENE 5800,-,,,TAK JSEM KULI LISTE KOUPIL CELOU KAPOTU ZA 2000,- Z BOURACKY ALE KAPOTA NEPONICENA JEN CHCE LAK,,,Floyd píše:Ja uz se tem cenam v Toyote ani nedivim..Kdyz jsem shanel nove gumove tesneni kolem dveri a okna, tak mi ho nabidli za cca 3400,- na jednu stranu...petiss2.0Gti píše:To snad nemyslí vážně?? Takovou pálku za ně chtít. To budu radši dál jezdit bez nich.Marťas píše:Kdyz sem tu nakousl ty zasterky.. mno psal jsem do toyoty... hehe tam mi rekli celkem palku... Posudte sami.. zde predklada email.
Dobrý den, teoreticky to možné je, nejsou v sadě, jsou po jednotlivých kusech a stojí od 1900,- do 3500,- za kus dle konkrétního VINu a záleží, zda je lakovaná, či nikoliv. Termín dodání cca 1 týden od objednání.
S přátelským pozdravem
Pavel Holec
prodej náhradních dílů
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
micron: někde tu bylo aj vlákno ohledně vrakovišť s Toyotama.. a můžu říct že u Brna je pouze jedno kde měli tři nebo čtyři celicy, ale naštěstí jsem pro žádné díly zatím nemusel
ale myslim, že to zásobování z hřbitovů u Brna je naprd oproti Práglu 
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
na Tipcars je bila celda 5.gen 1,6 na ND, pokud neco chcete tak se mi ozvete ja vam to muzu koupit poslat, rikal ze ji za chvily necha sesrotovat , jsou tam dobry skla, prevodovka, brzdy, tlumice, poloosy, v interieru neco - je to videt na fotkach, z motor je tam taky zadrenej na klice
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
plasik
pavoB> sem koukal, chello má v pohodě, kapotu taky, vyklápěčka asi taky, blatník ok. motor v zadu
rarita. No prosimtě jen bych pořád potřeboval ten kus plastu... na str. 25 je popis, jestli ti nezbyl doma, nebo jestli je v týhle bílý, měl bych radost. Díky.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++