Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Corolla2014:
...(v provozu od Velikonoc 2014)-STACI PRECITAT MANUAL!!!
...najít a tlačítko fader tam viditelně nemám.--------------TO JE JASNÉÉÉ!!!
http://www.toyota.cz/tme#/my-toyota/eManual
https://d24bc9lyrt5en5.cloudfront.net/C ... Z_view.pdf
str:348...atd
............
Otáčejte pro volbu požadovaného režimu.
"BASS", "TREBLE", "FADER", "BALANCE" nebo "ASL"
...(v provozu od Velikonoc 2014)-STACI PRECITAT MANUAL!!!
...najít a tlačítko fader tam viditelně nemám.--------------TO JE JASNÉÉÉ!!!
http://www.toyota.cz/tme#/my-toyota/eManual
https://d24bc9lyrt5en5.cloudfront.net/C ... Z_view.pdf
str:348...atd
............
Otáčejte pro volbu požadovaného režimu.
"BASS", "TREBLE", "FADER", "BALANCE" nebo "ASL"
predpokladam, ze je to stejne jako na avensisu. Tam je to nasledovne: zmackni velke prave kolecko na audio zarizeni (stejne, jako vypinac/ovladac hlasitosti), myslim, ze ma oznaceni "Tune" dokud se nezobrazi "FAD". Pak nastav hodnotu z rozmezi F7-R7, kde F je Front, R je Rear. Cim vyssi cislo, tim vetsi vychyleni mezi prednimi a zadnimi repro (jedny hraji vice, druhe mene) Jenom ted nevim, jestli F znamena, ze je vepredu zvuk (myslim, ze takto je to spravne) nebo je vepredu ticho.
ex Toyota Avensis T27 1.8
Grey:
PISE........zmackni velke prave kolecko na audio zarizeni... ESTE PREDTYM STLACIT: " setup "
PISE........zmackni velke prave kolecko na audio zarizeni... ESTE PREDTYM STLACIT: " setup "
Asi jinej Corolla gang... 
V Avensisu je to primo, zadny setup (ani nevim, ze by v aviku bylo na audio nejake "setup" tlacidlo krom parovani mobilu pres bluetooth). Ale mrknu na to...

V Avensisu je to primo, zadny setup (ani nevim, ze by v aviku bylo na audio nejake "setup" tlacidlo krom parovani mobilu pres bluetooth). Ale mrknu na to...
ex Toyota Avensis T27 1.8
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 14:49, celkem upraveno 1 x.
Grey:
-auto - "Avensis"
....ani nevim, ze by v aviku bylo na audio nejake "setup" /ALE REC JE O COROLLÉÉÉ
Corolla2014:
-auto - "Corolla"
SU TAM ROZDIELNE "audiosystémy"- len tak pre info.
-auto - "Avensis"
....ani nevim, ze by v aviku bylo na audio nejake "setup" /ALE REC JE O COROLLÉÉÉ
Corolla2014:
-auto - "Corolla"
SU TAM ROZDIELNE "audiosystémy"- len tak pre info.
Ahoj všetkým,
tak už aj ja som sa pridal ku "corolla crew". Auto mám cca 5 mesiacov a zatiaľ u mňa prevláda spokojnosť.
Mal by som však na Vás páni prosbu, ak mi viete pomôcť s rozhodovaním, nakoľko v aute nemám hmlovky. Chcem sa preto spýtať ako je to s ich "svietením". Oplatí sa ich dať domontovať?
Rovnako by som mal otázku, pre tých čo už rozoberali predné dvere, ako je to s reproduktormi. Vysvetlím. V aute mám 4 repro a chcel by som to možno rozšíriť o ďalšie 2 kusy, t.j. o tie čo sú vo dverách, v rohu pri okne. Našiel som totiž na ali toto:
https://www.ebay.com/itm/Toyota-Corolla ... 100623.m-1
Neviem posúdiť (nerozumiem sa do toho) keby som vyššie repro objednal, či by bolo možné repro len nejako pripojiť na nejako "predpripravený" port ..... Nechcem nijakým spôsobom zasahovať do kabeláže...
Posledná vec, čo mi teraz napadla je inštalácia prednej kamery (čierna skrinka). Je možné ju nejako zapojiť na priamo (možno niekde v skrinke poistiek), teda tak, aby som nemal zablokovanú (jedinú) zásuvku? Nechcem tootiž zasahovať do elektriky a robiť ďalšiu zásuvku (možno ma to neminie
). Riešil som to aj v MAZDA 3 a tam sa to dalo spraviť elegantne cez držiak poistiek priamo na poistku 
Vopred sa ospravedlňujem, ak sa to už niekde riešilo. Pomaly prechádzam fórum, ale priznám sa, že ešte všetko nemám zmáknuté
Diky moc.
tak už aj ja som sa pridal ku "corolla crew". Auto mám cca 5 mesiacov a zatiaľ u mňa prevláda spokojnosť.

Mal by som však na Vás páni prosbu, ak mi viete pomôcť s rozhodovaním, nakoľko v aute nemám hmlovky. Chcem sa preto spýtať ako je to s ich "svietením". Oplatí sa ich dať domontovať?
Rovnako by som mal otázku, pre tých čo už rozoberali predné dvere, ako je to s reproduktormi. Vysvetlím. V aute mám 4 repro a chcel by som to možno rozšíriť o ďalšie 2 kusy, t.j. o tie čo sú vo dverách, v rohu pri okne. Našiel som totiž na ali toto:
https://www.ebay.com/itm/Toyota-Corolla ... 100623.m-1
Neviem posúdiť (nerozumiem sa do toho) keby som vyššie repro objednal, či by bolo možné repro len nejako pripojiť na nejako "predpripravený" port ..... Nechcem nijakým spôsobom zasahovať do kabeláže...
Posledná vec, čo mi teraz napadla je inštalácia prednej kamery (čierna skrinka). Je možné ju nejako zapojiť na priamo (možno niekde v skrinke poistiek), teda tak, aby som nemal zablokovanú (jedinú) zásuvku? Nechcem tootiž zasahovať do elektriky a robiť ďalšiu zásuvku (možno ma to neminie

Vopred sa ospravedlňujem, ak sa to už niekde riešilo. Pomaly prechádzam fórum, ale priznám sa, že ešte všetko nemám zmáknuté

Diky moc.
Když jsem mlhovky potmě zkoušel, tak jsem ani nepoznal, že je mám zapnuté, protože to "přehlušily" paprsky LEDek. Tak jsem vypnul LEDkové potkávačky, ale zjistil, že mlhovky svítí jen kousíček hrozně slabě před auto, takže pro mně nemají význam.Radush píše: Mal by som však na Vás páni prosbu, ak mi viete pomôcť s rozhodovaním, nakoľko v aute nemám hmlovky. Chcem sa preto spýtať ako je to s ich "svietením". Oplatí sa ich dať domontovať?
Co máš za výbavu, Active? Tam asi LEDky nebudou, co? Předpokládám, že s halogenama budou mít mlhovky stejný "význam".
Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
(ex) Honda Accord 2.2 i-CTDi - Sport, Satin silver, 2005
(ex) Honda Accord 2.2 i-CTDi - Sport, Satin silver, 2005
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 14:48, celkem upraveno 1 x.
Len pre info. V corolle som v pohode odviezol matrac 200x80x22. Kto vraví, že do sedanu nič nevôjde? Nieže by som prevážal také krámy denne, že ano.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Chalani potrebujem radu dnes po 500 km cesty mi z nicoho nic vyskocila hlaska skontrolujte system pre-crash potom skontrolujte system rsa potom porucha systwmu svetlometov navstivte svojho predajcu a dokola to iste vypisuje svieti oranzovo abs esp vykricnik a motor auto som vypol znovu nastartoval a to iste citim ze abs nefunguje ani esp hlasky dava stale 10 km domov som dosiel dnes servis nechytim uz na asistencnej linke mi pani povedala ze mam pozriet olej a chladiacu a mozem doviest do servisu drbne ma:( poistky som skusil pozatlacat vsetky myslim ze to bude len prkotina
corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
maross:
Precitaj si -sz.
Precitaj si -sz.
Dik za spravu auto je v zaruke este ale ide mi skor o to ze by som to rad fixol hned kedze by som mal zaktra s autom ist cca 700 km 

corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
Dík za info. Áno mám halogény. Preto sa aj pýtam, lebo som rovnakého názoru, že ten "svetelný efekt" je veľmi slabý.... Rovnako som to postrehol aj pri mazde3, na avensise sú na tom o trošku lepšie. Ale celkovo z hľadiska vzhľadu auta mi tam chýbajúC M Burns píše:Když jsem mlhovky potmě zkoušel, tak jsem ani nepoznal, že je mám zapnuté, protože to "přehlušily" paprsky LEDek. Tak jsem vypnul LEDkové potkávačky, ale zjistil, že mlhovky svítí jen kousíček hrozně slabě před auto, takže pro mně nemají význam.Radush píše: Mal by som však na Vás páni prosbu, ak mi viete pomôcť s rozhodovaním, nakoľko v aute nemám hmlovky. Chcem sa preto spýtať ako je to s ich "svietením". Oplatí sa ich dať domontovať?
Co máš za výbavu, Active? Tam asi LEDky nebudou, co? Předpokládám, že s halogenama budou mít mlhovky stejný "význam".

A náhodou prosím nemá niekto info k tej dodatočnej inštalácii reproduktorov, príp. prednej kamere?
Strýkovi na yarise začalo vypisovať svojho času drísty o ABS chybe a ani mu nechytalo. V servise mu opláchli poriadne auto odspodu a všetko OK. Vraj bolo čidlo ABS zasrané zaschnutým blatom.maross píše:Chalani potrebujem radu dnes po 500 km cesty mi z nicoho nic vyskocila hlaska skontrolujte system pre-crash potom skontrolujte system rsa potom porucha systwmu svetlometov navstivte svojho predajcu a dokola to iste vypisuje svieti oranzovo abs esp vykricnik a motor auto som vypol znovu nastartoval a to iste citim ze abs nefunguje ani esp hlasky dava stale 10 km domov som dosiel dnes servis nechytim uz na asistencnej linke mi pani povedala ze mam pozriet olej a chladiacu a mozem doviest do servisu drbne ma:( poistky som skusil pozatlacat vsetky myslim ze to bude len prkotina
Nemáš len náhodou nejaké také čidlo (čidlá) oľadované?
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)