Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
ja to uz robievam tak ako uz niekto odporucil, dojazd spravit na EV a baterku co najviacej vybit pred zaparkovanim.
tiez som cital, ze prilisne nabijanie cvici so zivotnostou baterie, ale ten Toyota model je tak nastaveny, ze si zaruku na baterku mozeme predlzovat do 10 rokov - nova (komplet vymena) nie je najlacnejsia
tiez som cital, ze prilisne nabijanie cvici so zivotnostou baterie, ale ten Toyota model je tak nastaveny, ze si zaruku na baterku mozeme predlzovat do 10 rokov - nova (komplet vymena) nie je najlacnejsia
TC TS NG19, 1.8 HEV, 3U5, Executive
Tak mě napadlo, vyměnit modrá loga za normál, sloupnout nápis hybrid a nikdo nic nepozná a nebude prudit. Že občas hoří nějaké to EV jsem se dočetl, u mnohem rozšířenějších hybridů od Toyoty jsem nic nezachytil. Ona také ta baterka v hybridu nedostává tak na prdel při provozu.
Obalamutit ich môžete, ale ak by auto naozaj zhorelo kvôli batérií, problém bude veľký.
Právník studuje Stanovy SVJ, od hasičů to mám mejlem.jarson píše:...lenže ked vyhlášku vymysleli, hybridy, resp. vedomost o ich problematickom hasení, este nebola známa
Tak, len aby tam nebola nejaká "novelizácia", doplnenie...alebo tak podobne. Možno čisto pre tento objekt...
Asi by som poriadne prestudoval správcovskú zmluvu, resp. na základe čoho sa tak správca rozhodol. A keby , že sa ti to nezdá, potom možno prizvat právnika.
Od tých hasičov to mas oficiálne?
Láďa
to je nejaký učeň ten právnik?
Stanovy som si pozrel aj ja . Maju ich na stránke. Hned ako som sa zamyslel nad tvojím príspevkom. Nic tam nie je. Logicky - stanovy pochádzaju z roku x, ked este tento elektromobilový feniomén bol akurát tak vecou sci-fi, no...dajme tomu v plienkach... Možno tu jazdil nejaký ten prius maximálne.
Stanovy som si pozrel aj ja . Maju ich na stránke. Hned ako som sa zamyslel nad tvojím príspevkom. Nic tam nie je. Logicky - stanovy pochádzaju z roku x, ked este tento elektromobilový feniomén bol akurát tak vecou sci-fi, no...dajme tomu v plienkach... Možno tu jazdil nejaký ten prius maximálne.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Znáš to, právníci... Ale chci mít jistotu, než to pořádně rozvířím, pořád mě to ještě štve. Hlavně taky přístup Toyoty, čekal bych, že se do toho opřou. Děkuji za tvou odpověď.jarson píše:to je nejaký učeň ten právnik?
Láďa
ja by som videl problém hlavne v tom kto má akú v tomto vzťahu "právnu silu" - teda aký je pomer vlastníctva a či má jedna strana a v akom rozsahu právo obmedzovať práva druhej strany.
Dnes dokonca aj autá na lpg môžu parkovať v podzemke ak je tam poriešené vetranie.... určite neexistuje žiaden argument ktorý by hsd bránil parkovať v garáži - to by musel platiť zákaz všeobecne. Ja by som si ešte zistil kto poisťuje danú budovu - garáž a zistil či si poisťovna stanovila nejakú výluku čo sa týka hsd.
No debilizmus vedie k tomu že peniaze na dovolenku hádžeme právnikom.
Dnes dokonca aj autá na lpg môžu parkovať v podzemke ak je tam poriešené vetranie.... určite neexistuje žiaden argument ktorý by hsd bránil parkovať v garáži - to by musel platiť zákaz všeobecne. Ja by som si ešte zistil kto poisťuje danú budovu - garáž a zistil či si poisťovna stanovila nejakú výluku čo sa týka hsd.
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Právníka mám za flašku. Díky za názor.slabostka píše:ja by som videl problém hlavne v tom kto má akú v tomto vzťahu "právnu silu" - teda aký je pomer vlastníctva a či má jedna strana a v akom rozsahu právo obmedzovať práva druhej strany.
Láďa
Z tohoto mi je vazne smutno....
https://auto.bazos.sk/inzerat/110290781 ... orolla.php
https://auto.bazos.sk/inzerat/109400212 ... ection.php

https://auto.bazos.sk/inzerat/110290781 ... orolla.php
https://auto.bazos.sk/inzerat/109400212 ... ection.php
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
Trhovej ekonomike (kapitalizme-/Máš-Nemáš) to tak chodí!
Ďakujem za "poučenie"
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
Kamošovi za "darmo" vždy!
Nějaký tip, kde u nás koupit kompatibilní stěrače na sedan?
Síť do kufru - máte někdo?
zvyknu kupovat alternativne, kedze original je predrazeny: linka
TC TS NG19, 1.8 HEV, 3U5, Executive
Třeba stěrače:Slayer píše:Nějaký tip, kde u nás koupit kompatibilní stěrače na sedan?
https://www.aliexpress.com/item/3268952 ... 85a9f24496
Corolla 1,6 LED Trend+Man-1G3,Ø5,8 - 6,1