Kde jsme koho potkali ;-)
- X_Mave
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Vcera v noci jsem videl neco o co se musim podelit ... takhle si jedu ve 2 rano z prace, hezky po dalnici, v kliidecku 130 ... najedno se mi ve svetlech vyrysyje podivne povedomej zadek auta, ale je to divny ... je to cely nejak sedly dolu a hlavne ... ma to cosi na strese ... tak se tak blizim, rozeznavam pismenka ... TOYOTA ... CELICA ... 2.0 GTi ... jedu cca o 30 km rychleji, nez on, tak ani nepostrehnu, co to ma na te strese ... ale je to veliky ... tak pred nim hoodne zpomalim, aby me zase predjel ... po chvili, kdy se mu strasne nechtelo, konecne blinkr a sune se to dopredu ... a tak koukam ... casu mam dost, jede rychleji tak o 5 km ... a NEVERIM VLASTNIM OCIM ... JE TO BILA CELICA 5G S NEMCKOU SPZ ... A TED POZOR ... NA STRESE MA PRIVAZANY KAJAK, ZIDLI A NEJAKY BATOHY ... no malem me porazilo 

- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- MichalS
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Dne 17.8.2009 jedu přes Blansko. Najednou začalo úplně šíleně pršet a ještě začaly padat kroupy - prostě katastrofa. Projíždím kolem aquaparku a na parkovišti z kterýho postupně odjíždí jedno auto za druhým je zaparkovaná stříbrná 5g. Tak jsem si řekl "tu musím mít
" hned jsem se na kruháču ototočil, zaparkoval a po 10 minutách čekání se mě podařilo zaparkovat mou 5g hned vedle stříbrné. Za dalších 10min dorazil její majitel - zde je registrovaný jako Mates nebo matis - nevim nenašel jsem ho.

Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
JJ, jel jsem zrovna do práce s mojí mazlou. Je pravda, že vypadá sportovněji s těma plastama a uhlídat je na našich silnicích proti poškrábání je heroický čin, ale naprosto jí zbožňuju takovou jaká jebiscuit píše:preatorian: kdopak to dneska presne v 10 odbocoval z jeremenkovy do dvorecky???ta tvoje cervena vypada pekne z dalky.. sice na muj vkus uz trosku moc need4speed, ale neprehlednutelna a fesna
byl jsem peugeotem a navic stal na ulici, takze jsem nemaval ani nehulakal, abych nevypadal jak exot

Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
to mohl byt muj bratr , mel vzadu kridlo nebo ne ?Preatorian píše:Před půl hodinou jsem potkal jednu červenou 5.g. na parkovišti v obchodním centru Smíchov a na plastech pro značku měl nálepku toyota klubu. Přiznejte se, kdopak nakupoval tak pozdě?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak to si už nevybavuju, ale byla na plecháčích a začátek spz 2C2Pavo.B. píše:to mohl byt muj bratr , mel vzadu kridlo nebo ne ?Preatorian píše:Před půl hodinou jsem potkal jednu červenou 5.g. na parkovišti v obchodním centru Smíchov a na plastech pro značku měl nálepku toyota klubu. Přiznejte se, kdopak nakupoval tak pozdě?

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jj byl to on, ted prijel tak jsemse ho ptalPreatorian píše:Tak to si už nevybavuju, ale byla na plecháčích a začátek spz 2C2Pavo.B. píše:to mohl byt muj bratr , mel vzadu kridlo nebo ne ?Preatorian píše:Před půl hodinou jsem potkal jednu červenou 5.g. na parkovišti v obchodním centru Smíchov a na plastech pro značku měl nálepku toyota klubu. Přiznejte se, kdopak nakupoval tak pozdě?

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
Tak ta pátá bych řek, že bude Hrášek, ten sem ale tuším nechodí... sedmá by mohla bejt i moje... a ta černá po Náchodě už taky chvíli jezdí... a nikdo neví kdo to je...Preatorian píše:Dnes jsme s Mikaelou potkali rovnou tři sestřičky. Nejprve černou 6.g. v Náchodě u finančáku, následně černou 5.g. taktéž v Náchodě a na konec stříbrnou 7.g. v Český Skalici. Přiznejte se, kdo to byl. Já červená 6.g.

- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak až černou potkám, tak ho vyzpovídámRED5ive píše:Tak ta pátá bych řek, že bude Hrášek, ten sem ale tuším nechodí... sedmá by mohla bejt i moje... a ta černá po Náchodě už taky chvíli jezdí... a nikdo neví kdo to je...Preatorian píše:Dnes jsme s Mikaelou potkali rovnou tři sestřičky. Nejprve černou 6.g. v Náchodě u finančáku, následně černou 5.g. taktéž v Náchodě a na konec stříbrnou 7.g. v Český Skalici. Přiznejte se, kdo to byl. Já červená 6.g.

- petiss2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
V pátek 28. srpna jsem kolem 9h viděl v Otrokovicích na křižovatce Leňulku z UH. Ale jel jsem s kamionkem, tak jsem netroubil ani neblikal. Stejně měla černý brýle na očích a určitě sledovala semafor až ta ošklivá červená zhasne a bude moci vypálit pryč 

Celica 2.0Gti r.v.90
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/
http://motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
http://enzo-libami.webnode.cz/