Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
X_Mave
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X_Mave »

Vcera v noci jsem videl neco o co se musim podelit ... takhle si jedu ve 2 rano z prace, hezky po dalnici, v kliidecku 130 ... najedno se mi ve svetlech vyrysyje podivne povedomej zadek auta, ale je to divny ... je to cely nejak sedly dolu a hlavne ... ma to cosi na strese ... tak se tak blizim, rozeznavam pismenka ... TOYOTA ... CELICA ... 2.0 GTi ... jedu cca o 30 km rychleji, nez on, tak ani nepostrehnu, co to ma na te strese ... ale je to veliky ... tak pred nim hoodne zpomalim, aby me zase predjel ... po chvili, kdy se mu strasne nechtelo, konecne blinkr a sune se to dopredu ... a tak koukam ... casu mam dost, jede rychleji tak o 5 km ... a NEVERIM VLASTNIM OCIM ... JE TO BILA CELICA 5G S NEMCKOU SPZ ... A TED POZOR ... NA STRESE MA PRIVAZANY KAJAK, ZIDLI A NEJAKY BATOHY ... no malem me porazilo :-)
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Preatorian »

X_Mave píše: ... a NEVERIM VLASTNIM OCIM ... JE TO BILA CELICA 5G S NEMCKOU SPZ ... A TED POZOR ... NA STRESE MA PRIVAZANY KAJAK, ZIDLI A NEJAKY BATOHY ... no malem me porazilo :-)
Mazec největší. Chudák autí.
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
MichalS
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichalS »

Dne 17.8.2009 jedu přes Blansko. Najednou začalo úplně šíleně pršet a ještě začaly padat kroupy - prostě katastrofa. Projíždím kolem aquaparku a na parkovišti z kterýho postupně odjíždí jedno auto za druhým je zaparkovaná stříbrná 5g. Tak jsem si řekl "tu musím mít :)" hned jsem se na kruháču ototočil, zaparkoval a po 10 minutách čekání se mě podařilo zaparkovat mou 5g hned vedle stříbrné. Za dalších 10min dorazil její majitel - zde je registrovaný jako Mates nebo matis - nevim nenašel jsem ho.
Obrázek
Po 5ti letech jsem obnovil web s Celicama - schemata, linky, navody, fotodokumentace - http://www.t18.wz.cz
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

biscuit píše:preatorian: kdopak to dneska presne v 10 odbocoval z jeremenkovy do dvorecky??? 8) ta tvoje cervena vypada pekne z dalky.. sice na muj vkus uz trosku moc need4speed, ale neprehlednutelna a fesna ;) byl jsem peugeotem a navic stal na ulici, takze jsem nemaval ani nehulakal, abych nevypadal jak exot :-D
JJ, jel jsem zrovna do práce s mojí mazlou. Je pravda, že vypadá sportovněji s těma plastama a uhlídat je na našich silnicích proti poškrábání je heroický čin, ale naprosto jí zbožňuju takovou jaká je :D Jsem hold od malička zatíženej na sportovnější úpravy, ale kromě těch plastů je z 95 procent originál. :wink:
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Preatorian: Konečně nějaké aspoň hezké fotky:-) :wink:
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Dnes o půl druhé Afi palace Pardubice modrá 6g s bílými polepy po stranách a bílými disky. Kdopak to byl?
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Před půl hodinou jsem potkal jednu červenou 5.g. na parkovišti v obchodním centru Smíchov a na plastech pro značku měl nálepku toyota klubu. Přiznejte se, kdopak nakupoval tak pozdě?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Preatorian píše:Před půl hodinou jsem potkal jednu červenou 5.g. na parkovišti v obchodním centru Smíchov a na plastech pro značku měl nálepku toyota klubu. Přiznejte se, kdopak nakupoval tak pozdě?
to mohl byt muj bratr , mel vzadu kridlo nebo ne ?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Pavo.B. píše:
Preatorian píše:Před půl hodinou jsem potkal jednu červenou 5.g. na parkovišti v obchodním centru Smíchov a na plastech pro značku měl nálepku toyota klubu. Přiznejte se, kdopak nakupoval tak pozdě?
Tak to si už nevybavuju, ale byla na plecháčích a začátek spz 2C2 :wink:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Preatorian píše:
Pavo.B. píše:
Tak to si už nevybavuju, ale byla na plecháčích a začátek spz 2C2 :wink:
jj byl to on, ted prijel tak jsemse ho ptal :)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Dnes kolem poledne jela za mnou po jižní spojce červená 5g. Ale nemám čeldu, jel jsem v černé corolle e9 a po chvilce zahnul na benzinku, takže jsem nejspíš neupoutal pozornost :) Jestli to byl někdo odsud, tak zdravím.
RED5ive
Navigátor

Příspěvek od RED5ive »

Preatorian píše:Dnes jsme s Mikaelou potkali rovnou tři sestřičky. Nejprve černou 6.g. v Náchodě u finančáku, následně černou 5.g. taktéž v Náchodě a na konec stříbrnou 7.g. v Český Skalici. Přiznejte se, kdo to byl. Já červená 6.g.
Tak ta pátá bych řek, že bude Hrášek, ten sem ale tuším nechodí... sedmá by mohla bejt i moje... a ta černá po Náchodě už taky chvíli jezdí... a nikdo neví kdo to je...:-D
Preatorian
Řidič
Kontaktovat uživatele:

RED5ive píše:
Preatorian píše:Dnes jsme s Mikaelou potkali rovnou tři sestřičky. Nejprve černou 6.g. v Náchodě u finančáku, následně černou 5.g. taktéž v Náchodě a na konec stříbrnou 7.g. v Český Skalici. Přiznejte se, kdo to byl. Já červená 6.g.
Tak ta pátá bych řek, že bude Hrášek, ten sem ale tuším nechodí... sedmá by mohla bejt i moje... a ta černá po Náchodě už taky chvíli jezdí... a nikdo neví kdo to je...:-D
Tak až černou potkám, tak ho vyzpovídám :wink: Parkuje kousek pod rodičema.
OtaToy
Člen Týmu

Příspěvek od OtaToy »

V uhříněvsi u paneláků stojí světle modrá 4.g, chybí jí př blinkry a na řidičově sedačce je spousta krámů, takže se s ní asi nejezdí. Vypadá už docela vylítaně, ale interiér je netknutej.
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

V pátek 28. srpna jsem kolem 9h viděl v Otrokovicích na křižovatce Leňulku z UH. Ale jel jsem s kamionkem, tak jsem netroubil ani neblikal. Stejně měla černý brýle na očích a určitě sledovala semafor až ta ošklivá červená zhasne a bude moci vypálit pryč :D
Odpovědět

Zpět na „Celica“