SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Scion TC // SUBARU <XV> alternative...

Příspěvek od micron »

pár fotek z akce kronplatz 2016. Počasí sem čekal brutální mráz a hromady sněhu... tak ne... leden 2016 vypadal jako březen/ duben sluníčko svítilo, nějakej sníh napad, ale teda počasí jako v březnu... silnice bez sněhu, nuda :-) ale prknařilo se výborně, to jo... pohodička na statku. pak přidám fotky živočichů-číčy
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
konečně sem našel spectrum analyzer... a pod aplikace jak si zpříjemnit graficky život... nááádhera!!!
Kdyby tohle bylo tak v autorádiu Sony... noooo :-) sem s tim... tohle chybí těm nudným autorádiím... "sound spectrum analyzer"...+ 2x jack ( přední a zadní!) + kolečko na štelování a takovej display.
mirroring třeba... ale i bez. jak je libo...
https://play.google.com/store/apps/deta ... .sAnalyzer
https://play.google.com/store/apps/deta ... umanalyzer
https://play.google.com/store/apps/deta ... ti.vuMeter
atd... atd... fakt relax pohledět... reklama u wifi se dá zničit "vyjetím menu" fakt krása ty čtverečky----lahoda :wub: nepřestane to bavit... kdysi se to dělalo do všech zesíků... a proč ne teď? chci to v autorádiu... kurva :-) je toho spousta... milkdrop jako z winampu... a další psycha 3D... ale tohle tohle je klasika... tohle chci mít v autorádiu Sony aby to jelo s mobilem uchyceným na panelu nebo bez... skvělý. Slyšet hudbu super, ale i vidět hudbu tak to je to oč tu běží... o požitek, o relaxaci zvukovou a vizuální zároveň. wow
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

západ slunce erotickej
Obrázek
jedna ze 2 číč... tahle byla míň chlupatá, než její kolegyně, ale vynalézavá... v 19:30 začala bouchat packama na okno na balkoně a dělat srandovní kreace- stála na zadních a bušila packama do okna jako že by ráda dovnitř... :-)
když se rozdováděla, pěkně mě hryzla do ruky... ale to ke kočkám patří... kousaj a škrábou když je rozrajcuješ :-) "když jsou "převrněný"... ale jako je trochu masochystická tahle :-) když se moc vzruší :-) pak kouše a škrábe blahem :-)
Obrázek
fantasickej výhled z restaurace panorama... nebe kouzlilo, sem se rád vracim na quick "omeletu" ta je geniální! fakt geniální. taková omeleta mi chybí v Praze --- s pivkem a bombardinem na závěr.
fotky neupravovaný... jen foun Sony a v reálu to bylo ještě drsnější.... ty barvy ooooleeee a jak to připomíná tu deku kočičí... wow
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Někdy je to hazard... viděl sem 2x helikoptéru na Belvedere + infuzi na sjezdovce a tohle nooo bacha bacha... tenhle nemluvil jen se zakulil do skůtru a pak si ho odvezli...
ps ve všech případech to byli lyžaři... snowboard je prostě jednoznačně bezpečnější než lyže... sice umim oboje, a právě proto to potvrzuju. 90% jsou to lyžaři.
Obrázek
Po cestě na Kronplatz sem potkal jen jediný XV v Německu plasma green to svítilo na celou dálnici :-) jinak nic ani zpátky... a pak tohle který tam žije u sjezdovky a znám ho z minula... restaurace "pradeles" resp. "Prdeles" :-) 1.6 manual benzín.
Obrázek
V Německu se dá ject 180 ale někde tam maj jakože striktně 120?? pamatuju si jak mě pár joudů předjíždělo před těma 120... no ale restrikce subaru yoshimura nebere vážně :-)
takže díky technologii sklopení sem pak dohnal i ty největší závodníky... všichni se bojej pokut a to je dobře :-) :-) musí se na to chytře. Sice sem si připadal jako drzej hňup...
ale závodníci mi neujeli :-) je to naprostej nesmysl omezovat rychlost na 120 a strašit lidi... totální. je to jako na magistrále kde už se dá konečně ject. Ale faktem bylo že v levým bylo volno...
jak se všichni báli... tak ho nechali volnej pro subaru :-) děkuji :-) kamery jsou dobrá věc, ale nemam rád když by se snažily típat yoshimuru...
to se nedělá :-) tytyty! Yoshimuru si musíš chytit manuálně a ne digitálně... :-) je to originální řešení... čistě moje... :-) a je jen dobře že to nikdo nemá, musíte být
vzorní! pořádek musí být :-) čisto a pořádek naturlich :-) ne nemam rád zasrašování a sledování...tak asi tak, ale zastrašovat taky umim a sleduju moc rád...
Obrázek
Lyže maj nevýhodu nejen že se člověk zraní... ale nevejdou se do auta... takhle do XV se vejdou 3 prkna do kufru a 3 lidi s plnou parádou... navíc ten vzadu má luxusní loketní opěrku :-)
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Tak a jak je to s bezpečností na sjezdovkách? No většina 95% humoidů má helmy, v kterejch se potěj, nemůžou poslouchat kvalitní hudbu z dobrých sluchátek a nechaj se omezovat necejtěj tu svobodu...
Já jezdim vždycky bez helmy ale mam sluchátka Edifier... praštil sem se hlavou jo ale při vstupu do lanovky... jo blbý :-) ale ok :-) spadnul sem párkrát jojo někdy to uklouzne... ale pamatuju si pád kdy byly 2 boule za sebou fakt velký a prkno to nedalo... tak sem sebou fláknul a málem přišel o koule... normálně pytlík se tak hejbnul a pak ta rána :-) :-) málem tam byly mý míchaný vejce :-) na sjezdovce no a na to ochrana neni... i kdybych měl helmu připadal bych si jak kokot... tak helmu máš, ale máš i koule? No to co to udělalo skoulema a živočichem nebylo chvíli příjemný... no jako by ti nějaká tata nakopala koule.... :biggrin: ale tak člověk to rozdejchal a jede se dál... ale řikám si tak jak řešej všichni ochrany na kokos proč neni na koule :-) jo měl sem je nějak moc uvolněný... to se těžko ovlivňuje :-) když na ně nevidim...
Ne jsem proti všem helmám a všemu tomuhle.... dobře neumim na snb, lyžích tak samosebou... to jo... ale umim... tak ať si každej dělá co chce... je to jeho život, jeho svoboda... jeho radost ze života... ale helmu mi na hlavu nikdo nedá na snb nebo lyžích nikdy... i kdyby to byl příkaz... absolutně by to zničilo radost z volnosti... člověk si sice může připadat paradoxně i divně... že tu helmu nemá... ale je tu ale... ty lidi co tam makaj... dělaj policajti, záchranáři, ty co obsluhujou lanovky, atd.... tak ty to chápou a moc dobře vědi že nejsem idiot... ale že to tam znám jako svý koule :-)
oni ty helmy taky nemaj...
Ale i kdyby mi řeklo třeba mý dítě někdy že tu helmu nechce... tak mu řeknu dělej co myslíš.... (kdyby nejezdil na U rampě!) tam 100% jinak mě to nezajímá.... hlavně si nenechávej do všeho kecat... ale dávej bacha, nikdo se nechce starat o mrzáky... a mrazáky... chápeš? mysli!
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

život je někdy nebezpečnej... stačí oka-mžik... nejnebezpečnější situace byla když jsme se vraceli domu mezi strakonicema a prahou... rychlost cca 150 a najednou vidim drsnou situaci... jedu v levým... v pravým se napojujou 2 auta... a ten za mnou bliká že chce pustit... závodník volvo rychlost cca 170... tak sem ho fofrem pustil a jak sem ho pustil tak ten co se napojoval mu tam vjel... jeho rychlost byla cca 90 max--- tak a milisekundy sem se zařadil za rychlíka 170 a brzdil sem... kamínky lítaly a už sem viděl jak jsou v sobě... ale centimetry a nic...
měli jsme všichni dost štěstí... brácha začal řikat, tak pár setin sekundy a auto nasračky... auta na sračky... chápeš to? řikám jo... chápu to... i když sem nebyl ani připoutanej :-) chápu to... reflexy... joudo :-) chápeš že sme mohli bejt oba mrtvý??? nebo na vozejku kvůli tomu čurákovi???? řikám chápu... no ale buď rád že máš dobrýho pilota vole :-) :-) Ty vole ty si z toho děláš prdel? ale to nebyla vůbec prdel... no nebyla... já vim... ale musíš subaru a mně věřit... já sem to čekal... :biggrin: fakt sem to čekal... psycho ale jak pak člověku chutná pivko třeba... :angry: skvostně :biggrin:
štěstí bylo že to volvo mělo dobrý brzdy a že subaru má kashiyama... jinak by to dopadlo jinak... a pohádky moh bejt konec... to by byla škoda, proto je lepší se autu věnovat... :biggrin: a teď spinkat :-) ať se vám zdá něco krásnýho... :biggrin:
Ale tak koho to byla vina? no pravej byl zacpanej... a ucho v minidodávce nevidělo do zrcátka že se tam žene volvo 180/170 jeho chyba... ale volvo mělo ject klidnějc... těch 150/160
nebo jinak neměl sem pouštět volvo... a nic by se nestalo, neboooo by mě smetla ta dodávka... :roll: o tom sem naštěstí nepřemejšlel... situace se měla jinak...
co nechápu proč sem se vrátil do levýho... automaticky... protože sem čekal problém v pravým... nahňoucaný auta jsou problém... v levým ti nehrozil náraz zezadu... fakt ale akce tohle... :mrgreen:
člověk si pak uvědomí... že musí dál předvídat do předu... všechno co oči viděj, nezmatkovat, ale věřit si a svýmu autu... který musí bejt v perfektní kondici... jinak je průser.
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Ještě tomu chybí kamera v autě microne. Bohužel v dnešním provozu už je to dost nutnost.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

microne, kdybys jezdil jak se ma, tak se ti to nestane. a zacni se uz do pici poutat aspon na dalnici! tvoje urban legends o tom, jak se nekdo z auta nedostal a zhebnul kvuli tomu, ze ho nepustil pas, jsou vic nez stupidni. jestli z toho mas strach, nos v kapse nuz.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
Srandista
Manager Týmu

Příspěvek od Srandista »

Alebo este lepsie, prestan jazdit, to s pasom taktiez nebudes mat problem...

BTW, az pojdes cez budku, tak myslim, ze to, ze by si v aute mozno zostal zakliesneny, keby si mal pas, tak to ta uz bez pasu rozhodne trapit nebude...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Spolujezdec ať se poutá jak je libo... i když tam má taky permanentně zástrčku s otvírákem na pivo v instalátoru pásu... U spolujezdce to chápu... poutat se... usneš a fláknout se do okna kokosem neni příjemný... nemáš se čeho chytnout a ani držet... odstředivka funguje. Ale ani jako spolujezdec se nepoutám, udělal sem to jednou, když sem se fakt bál... s magorem ve fiatu 500... navíc poladěnej... a řidič byl syn profi závodníka... to sem se fakt bál, jako že hooodně. Sice to byl větší profík nežli já nebo 80% populace, fakt reflexy pilota formule 1 cca... ale nevěřil sem mu, bál sem se navíc v tom prckoidním autě... tam sem se připoutal sám :-) těšil sem se až mě propustí :-) Ten by moh učit lidi se poutat... jo ten jo :-) tomu řiká i ferrari pane... taky měl přezdívku na vešce "mr. Ferrari" byl to magor, totální... ale řídit auta toooo uměl. a dokázal vystrašit kohokoliv... kdyby si řek tak dneska chci aby se spolujezdec, spolujezdkyně poblila... poblije se... strachy. Vlastně sem ho i prosil že už ne... brzdi ne už ne :-) To sem pochopil že jestli si myslim že dobrej řidič sem... tak na toho psychopata nikdy nemam... má prostě praxi v tolika strojích že se to napodobit nedá.

Takže já si studuju jen svoje 2 auta Celicu a Subaru XV... ale ty chci mít ochočený a nejezdim takovej hazard abych se poutat musel... bio hazard sem zažil :-) Ten člověk neměl cit nebo lásku k autu... bral to jen jako adrenalin... produkt k adrenalinu... to já to beru jinak, víc si vážim produktu... Takže prostě jak bych to jenom řek... no asi takhle: motorkáři taky nemaj airbag a pásy... tak asi tak a taky maj pud sebezáchovy... většina... a maj pocit svobody... o ten přicházim v okamžiku kdy bych se měl poutat... jako v letadle... tam sem si to taky vždycky rozepnul pár sekund po příkazu že maj bejt všichni připoutaný... ta síla ta síla... ta volnost... když letim tak letim... + vypnout mobil??? ne nikdy zapnout mobil :-) muziku a nejkrásnější je ten vzlet a přistání bez pásů s muzikou na plný kule... krása... :wub:

Třeba změnim názor až se praštim... nebo mě praští airbag... ale airbag už mě jednou praštil, smrdí nechutně... je to smrad smrti... nedokážu ten smrad popsat... ale je to nehoráznej smrad... bylo to Daewoo Lanos máti kdysi před celicou, byl sem total amater... a šlo v zatáčce na mokru přes střechu... připoutanej sem nebyl a bag mě nepraštil (sem praštěnej od narození :-)) jen smrděl... pak sem vystoupil z auta a dal si cígo :-) telefon.... Musel sem máti vysvětlit že její krásný modrý autíčko co sem si pučil jaksi nedalo zatáčku na mokru... a 2x šlo přes střechu + sundalo 2 popelnice bokem driftem plavmo :-) total. :-) strašně sračkoidní auto... tu samou zatáčku v celice na mokru dám mnohem rychlejc mnohem a auto se ani nehne... Subaru to samý... a líp... prostě srágos kárka... ale mělo krásnou barvu... nádhernou modrou metalízu jako potom celica.... podobnou... ale to je jinej strojek... daewoo mělo problém s gravitační matematikou/fyzikou... :biggrin:
Postupem času sem pochopil že chyba nebyla jen ve mně... ale to auto prostě byla sračka... nestabilní sračka. Na druhou stranu to byl zajímavej zážitek... se tak proletět :-) Celica je gravitačně ideální... a subaru Xv taky... až mooc + u subaru je lepší aby ta gravitace byla perfecto... tak ufouknout gumy- větší kontakt... přilnavost... než je psáno o stupeň níž... komfortnější a přilnavější... :biggrin: to se hodí do zatáček a i do sněhu... má to bej 2.2 + 2.1 dávám 2.1+2.0 dá se i 2.0 s 1.90, ale to je potom super plaz XV :-) a rozdíl tam fakt je... i to minimum je cejtit... díky vejšce auta...
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 18.02.2016, 12:49, celkem upraveno 11 x.
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Microne ten pás jsem v tom tvém předchozím příspěvku nějak přehlédl. Ale uvědom si, že tady nejde o to jak jezdíš ty, ale jak jezdí ti okolo tebe. Sice neznám statistiky, ale jsem přesvědčený, že v drtivém počtu pásy životy zachraňují. Ale je to tvoje volba a překecávat tě nebudu. Znal jsem jednoho takového tvrdohlavého co se taky nepoutal a vím, že logické argumenty pro něj nic neznamenali. Já ti to řeknu tak, že mě zase nikdo nepřesvědčí o tom, že bych v tom autě zůstal kvůli zaseklému pásu. To spíš jsou lidé zaklínění protože je zalisuje auto jako takové, ale u novějších aut už to také není tak úplně pravda. Je tam jinak řešeno konstrukcí to jak se to auto deformuje. Druhá věc je ta, že kdyby jsi neměl boční vedení sedačky a vymýšlel nějaké brikule do oblouku, tak by tě bez připoutání mohla odstředivka pěkně uklidit ze sedačky do strany. V tom extrémním případě by jsi proti své vůli mohl z auta vystoupit ani by jsi nevěděl jak. Tak to máš tak na zamyšlenou. A řeknuti ještě poslední argument, že jestli někdy zhebneš jen proto, že nebudeš připoutanej, tak mě fakt nasereš kapišto?
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Myfune> ne v autě těžko... to spíš bude nenadálá neudálost nenijaká... ne-nikde... z ničeho nejasna prostě nijak tak... :biggrin: v autě ale se to stane-ne... ne-možný v autě absolutně možný-ne :-)
spíš po cestě někde ve výtahu... na wc, nebo v kosmu... ideálně v postleli a v kosmu... to bych chtěl :biggrin: a aby mě hladila při tom humanoidka nebo marťanka, ufonka, co ví kde to dělá dobře :-)
:biggrin:

jináááč řešeno... pravděpodobnost je ne-pravdě-podobná, pravděpodobnost je v celku nepravděpodobná...
už sem dlouho neviděl červenýho trpaslíka... teď jsou na streamu všechny díly... :wub: to žeru... rybu :-) co si dáte? Rybuuu
https://www.stream.cz/porady/cerveny-trpaslik

Ne používat pásy by bylo nefér vůči motorkářům... :biggrin: i bez pásů mam mnohem vyšší pravděpodobnost že se dožiju čeho??? multikulti boom boom... ??? to ne!
https://www.stream.cz/mezi-pulky/100090 ... domacnosti
jen to ne :-) geniální!!!! ty 2 maj muj obdiv... někdy se to sice nepovede... a co neposerem se z toho... ale tohle třeba nemá chybu... :biggrin: :biggrin:

co je to ta pravdě- podobnost... je nepravě-podobná či neppodobná pravdě... ? :biggrin: humanoid se z toho tak zamotá až si pustí radši červenýho trpajzlika.... :biggrin:

A ne nedělám pro stream... jen tak non facebookowski reklamuju... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

2 fota Nokia bez úprav / co sem si vyžádal... od bráchy co furt všechno upravuje...
Obrázek

Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Dneska sem si vychutnal led... a začal mě bavit... zatim sem neviděl nikde aby byl led tak dokonalej jako byl dneska... všim sem si ho v autě... jedu a vidim jak jouda na silnici otevřel dokořán dveře... brzdil sem... ABS atd... se mohli zbláznit... proti jelo auto... a ok... řikám si oleee drsnotka celkem okej.... :biggrin: :biggrin: jedu dál projedu parking a na tom místě je fakt nádhernej led... výhled nulovej... škoda, nevíš jestli magor pojede z prava nebo z leva... ale ten led.... :biggrin: nikde nic... na vteřinu a za 1 škub volantem driftík a srovnat... všude jsou auta a 1 jede v protisměru... ouuuuu akceeee.... nááádherně... 6x min. sem si dal tu otočku znova a znova a znova... 2 kolka ten co si otevřel omylem dveře se nemoh rozject... jen se mu protáčely kola... Subaru si tam hraje... ale jak... zase sem se něco naučil... ale od teď protože mě to začalo kurva bavit... tak si počkám až bude Lipno zamrzlý a dám si tam pár kuželek... je to odvaz VODVAZ! 4x4 nízká hmotnost, je to BOMBA!BOMBA
nechci si jezdit na sněhu... to umim... chci na ledu... trochu se zlepšit... u Subaru XV benzínu to má výhodu že je to jasně daný... 50/50 a dál je jen pilot--- nic víc. Jednoduchý supr hrátky s autem. Led je extrém a chci si se subaru zabruslit... sám to pochopit... na tohle trenažér neni... tohle mi chybí a jak to baví u 4x4 50/50.......jeeeeeeeje
prostě jeď... žádný čudlíky na něco... nic! žádný čudlíky jen poctivá ručka... kterou sem nikdy nepoužil za jízdy... ale miluju jí... to se chci učit... jak jí použít... kdy přesně... ale nejradši bych si na to přišel sám... :biggrin: třeba to stihnu do tý doby než jí přestanou dělat :-) pak to bude unikát...
ne fakt si chci vychutnat Lipno doufám že to vyjde tenhle rok... ale chci to plnej kufr pivek a zablbnout si... zpátky jede brácha :-) chtěl bych XV roztancovat do hudby na ledu... joooo
já vim že je to super hračka... ale chci jí ovládat totálně--- i na ledu... :angry: :biggrin: chci si jí ovládat... neautonomně:-) čistě fyzicky... proč? no protože už se to prodávat asi nebude... :roll:
současná generace robotů by tim pohrdala... :blush: To si myslej ty co manipulujou..... že tak to bude... hmmm :-) jak myslim, myslíš jak si myslíš že si budeš myslet... co si o tom myslíš????
neni lepší nemyslet? luxusní :biggrin: :bigups: produkt... pak je otázka proč myslet nebo naopak nemyslet--- co je výhodný... myslet nebo nemyslet... a pro koho...je to výhodný přesně pro koho....

Ne přiznávám je to moc složitý... i na autora :-) Nemá cenu si s tim lámat kokos--- nějak se to stejně posere... za to bude někdo brát prachy, kvalitně to naúčtuje a neudělá nic... atp.... je potřeba něco udělat? nebo už jsou všechny zakázky rozebraný?.... Je tu firma obrovská firma migrant eco... co chce práci... ideální jsou tunely jako blanka atp... o kvalitu bude postaráno.... :biggrin: do píči!a.s. Holding
Ale neviděl bych to až tak depresivně... spíš degenerativně... 8)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Abych odbočil... jak tak pár no pár let sleduju realitní trh... děje se něco velmi velmi divnýho... pěkná bublina tu číhá.... nevim nevim jak dlouho ještě vydrží, než to praskne...
Děje se to samý co bylo před rokem 2008. Lidi jak magoři skupujou nemovitosti, byty i když tam nikdo nebydlí... jen tak pro zábavu... za hypotékovou bankovní zábavu...
A co má dělat takovej chudák micron co si potřebuje přestěhovat aparaturu? no? bordel to je :-) Já tam chci opravdu bydlet a opravdu poslouchat muziku... Nabídka je přímo tragická... přitom to člověk vidí ty skoupený byty prázdný, kde máš sousedy duchy... je to něco neskutečnýho, ta naivita hloupá, že si lidi myslej že to bude investice, nakonec o to přijdou a pude po nich exekutor... ale ta bublina praskne. Už by bylo na čase... banky budou chtít prachy zpátky, lidi přijdou o práci a uklidní se to... ne fakt je to extrém... styl nakupování na dluh... migranti čekaj :-)
Nechápu tu hloupost, tu naivitu...
Krizi sem si zažil na vlastní kůži a nechci znova... i když pracovní se mě netýká... ale mam pocit že z toho mam následky na celej život... jako by to bylo před rokem, aleeee pozor je to 8 let... a křivka se vrací... do původní hodnoty před 2008. Drsně leze k maximu.
Je to zarážející že to člověk bude muset zažít znova... i když tentokrát se tomu budu jen smát... odserou to jiný- zase lidi co vyjdou ze školy, plný energie, kterou to z nich vysaje.
I z toho mála sem teda nakonec vybral... zase Barrandov... ale mimo trochu mimo... celica konečně bude mít klidný garážový stání a venku bude hlídat XV... hlavně žádný velký psycho komančský paneláky v dohledu... toho už sem se nabažil za 13 let ažaž... uff ale byl to boj... děs... psycho.
Ještě tak před 3 rokama by si moh člověk vybírat... ale ono neni z čeho vybírat... krize klepe na dveře... dobrý den tady Hubba Bubba... no ta žvejkačka... mohu dál :-) dělám velkýýý bubliny---<->
Hele bublino... nezdá se ti to nefér, že tě většina žvejká, i když jim pak dojde chuť a budou se tě snažit vyplivnout, ale nepude to? Ty lepíš... ale zachutnala si jim... napadlo tě bublino že těm lidem nakonec strašně ublížíš? Joooo... a coooo... ať si zažvejkaj neeeee :-) :-) Jsou to takový hry na milionáře... žvejkaj a cejtěj se tak... musí se jim to líbit... "ty si fakt ale blbá bublino! :-) Pěkná svině :-)" No a co... :biggrin: jen ať si žvejkaj... máš štěstí že žvejkačky nežeru už hodně let... potřebovala bys vyudit doutníčkama...
Víš ty co bublino... nechápu proč musíš dělat tak velký bubliny.... nebylo by lepší konstantně určitá frekvence... ta křivka realitního trhu se dá přirovnat ke křivce nebo spektru grafickýho analyzéru u hudby... tvoje bublino ukazuje ekvalizér z 0 do červených hodnot... neni lepší kdyby to jelo jaksi konstantně... ne do červenýho extremu ale drželo si to hladinu... jak hudební tak ekonomickou? Nevíš s kym se bavíš... já sem Hubba Bubba... ty joudo... joooo taaaaak ty jedna kurvo :biggrin: :biggrin: ty si chceš užít a pak adios... no jo no :biggrin: Že ty máš bublino časovej interval... to bude tim... ten interval... to ale odporuje ekvalizéru... ten se snaží ject co nejdýl a nejkvalitnějc... no to si asi nerozumíme... bublina:" to asi ne vole" :biggrin: Ty seš magor a já rejžuju... chápeš to? :biggrin: ÓOOO Ano pardooon :-)
Hele bublino a kdo za tebou stojí? Tak jenom mezi náma... Nooo víš co microne... no comment...
A proč to dělaj? Maj z toho....??? No tak určitě :-) ne jenom prdel z toho nemaj... Tak určitě...
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Ne ale zpátky k ledu... na to se těšim... když ne tenhle rok tak příští... XV yoshimura se na to fakt těší... takový 4 hodiny 5 blbnutí na ledu... to člověka zocelí... chci si konečně hrát i s ručkou... prostě s s celým autem a usmívat se, smát se jako v celice při normální jízdě... subaru vyžaduje na úsměv a radost extrémní plochu :-) už teď se směju jak vim že to bude skvělý.... :biggrin:
žádný těžkotonážní suv front a pak rear když už to klouže... diesel smraďoch s automatem a el. brzdou. Naopak... poctivá 50/50 manuál lehká 1300kg benzínek 160ps a ručka... oleeee to bude paráááááda! :bomb: na to se těšim jak malej jarda... ručku třeba sem nikdy nepoužil za jízdy... ani v celice... ale na ledu s 4x4 se nebude dát odolat to pochopit... jedině tam se to dá totiž nastudovat... vidět kam jde elektronika a kam zasahuje člověk... v normálních podmínkách zasahuje a převládá system auta... hrát si chci....
Led je to nejtěžší co vlastně ani zvládnout nejde... pokavaď člověk nemá praxi... a tu nemá skoro nikdo. Tu chci :biggrin:
Má mě co učit.... na ledu... na to se těšim.... všechno co se člověk naučí a jak si zablbne tak patří jen tomu vozu... žádnýmu jinýmu... protože každej jinej se bude chovat totálně jinak. A v tom je to kouzlo ta famózita... :biggrin:
Auta to někdy přeháněj... jak se snažej bejt pod kontrolou elektroniky-- všechno se dá vypnout... stačí vyřadit pojistku(y)... ale právě by mě zajímalo jak moc se bude snažit subaru mi zničit zážitek... co všechno se musí povypínat.... resp. vyřadit... myslim ale že se nechá vést--- manuálně a i ta elektronika by měla pochopit že neni na silnici ale v komický zóně. Tohle mě zajímá... jak bude protestovat... a jak jí ovlivnim i když protestuje... boj humanoid vs computer.... :biggrin:
ObrázekObrázekObrázek
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

microne každého to nesemele neboj. Základ je ten, že když má někdo mzdu, tak si spočítá kolik z té mzdy musí každý měsíc utratit na opakující se výdaje. Tedy nájem, elektřina, plyn, voda, protože bydlet někde člověk musí. Pak tu máme jídlo, protože jíst se taky musí. Nezapmeň na ošacení popřípadě nějaké kulturní vyžití. Kdo má rozum a samozřejmě peníze, tak tam má i nějaké to spoření, třeba penzijní nebo stavební spoření. Nesmíme také zapomenout na různá pojištění, ať už povinná nebo dobrovolná. No a když tohle všechno z té měsíční mzdy osekáš, tak zjistíš, kolik peněz měsíčně máš navíc. Než ale někdo s těmahle penězma začne něco vymýšlet, tak by si měl nejprve vytvořit finannční rezervu hotovosti minimálně na půl roku, kdyby třeba přišel o práci, tak aby nebyl hned na dlažbě. No a teprve když je vůbec nějaká rezerva v bance na účtu, tak teprve potom má smysl koukat po nějaké hypotéce na byt. No a tady se teprve hodí ten měsíční zůstatek, protože výše měsíční splátky hypotéky by ten zůstatek neměla požrat celej. Kdo jde touhle cestou, tak je to sice delší cesta, ale bezpečnější. A pak tě microne nějaká krize zajímat nebude, protože prostě ze své mzdy tu hypotéku utáhneš a kdyby se to na chvíli pokazilo, tak je ta rezerva, aby měl člověk čas najít jinou práci atd. Chápu, že jsou ale rodiny nebo lidé, kteří nejsou schopni nic ušetřit a žijí z měsíce na měsíc. Pro ně je jediné řešení. Najít si lépe placenou práci.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“