Bohužel. Dle záruční knihy lze reklamaci geometrie uplatnit pouze do najetých 1000 km. Já si toho všiml v 1500.papi píše:a není to spíš na reklamaci?
Ale někdo asi psal, že to by musel uplatnit nějak do 14 dní po převzetí vozu ...
Nová COROLLA 2019
Re: Nová COROLLA 2019
to neni chyba, to je vlastnost....me to dela taky.....Slayer píše:o po zapnutí line-assistu dělá šněrovačku a neudrží se to v pruhu rovně... Takže se nevyhnu 2500,-. Je to opravdu tak, nebo se mě chtěli zbavit?
Jenže mě k tomu auto i táhne doprava. Když na dálnici, ve 140, nastavím volant rovně, tak během 5 vteřin přejedu z levého do pravého pruhu. Ta geometrie je rozhozená.Bubo226 píše:to neni chyba, to je vlastnost....me to dela taky.....Slayer píše:o po zapnutí line-assistu dělá šněrovačku a neudrží se to v pruhu rovně... Takže se nevyhnu 2500,-. Je to opravdu tak, nebo se mě chtěli zbavit?
Line-assist by tě měl držet u středové čáry a neplavat. Jinak máš stejný problém, jako já.
me se tam udrzi, ale ladne klickuje sirkou pruhu.Slayer píše:Jenže mě k tomu auto i táhne doprava. Když na dálnici, ve 140, nastavím volant rovně, tak během 5 vteřin přejedu z levého do pravého pruhu. Ta geometrie je rozhozená.Bubo226 píše:to neni chyba, to je vlastnost....me to dela taky.....Slayer píše:o po zapnutí line-assistu dělá šněrovačku a neudrží se to v pruhu rovně... Takže se nevyhnu 2500,-. Je to opravdu tak, nebo se mě chtěli zbavit?
Line-assist by tě měl držet u středové čáry a neplavat. Jinak máš stejný problém, jako já.
Jenže mě k tomu auto i táhne doprava. Když na dálnici, ve 140, nastavím volant rovně, tak během 5 vteřin přejedu z levého do pravého pruhu. Ta geometrie je rozhozená.
Line-assist by tě měl držet u středové čáry a neplavat. Jinak máš stejný problém, jako já.[/quote]
me se tam udrzi, ale ladne klickuje sirkou pruhu.[/quote]
Jj, jezdi to jak ozrale, pouzivam to prakticky jenom v zacpach.
Line-assist by tě měl držet u středové čáry a neplavat. Jinak máš stejný problém, jako já.[/quote]
me se tam udrzi, ale ladne klickuje sirkou pruhu.[/quote]
Jj, jezdi to jak ozrale, pouzivam to prakticky jenom v zacpach.
Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid Executive
me se tam udrzi, ale ladne klickuje sirkou pruhu.[/quote]DuSiKx píše:Jenže mě k tomu auto i táhne doprava. Když na dálnici, ve 140, nastavím volant rovně, tak během 5 vteřin přejedu z levého do pravého pruhu. Ta geometrie je rozhozená.
Jj, jezdi to jak ozrale, pouzivam to prakticky jenom v zacpach.[/quote]
tak to moje akorat lehce klickuje, v mensim provozu to jde.
a kolik máte promile vy?
jestli není náhodou problém jinde
Mě to teda jede ok, ale je fakt, že tempomat teměř nepoužívám ...., ale když sem ho použil, tak fungoval dobře.
jestli není náhodou problém jinde
Mě to teda jede ok, ale je fakt, že tempomat teměř nepoužívám ...., ale když sem ho použil, tak fungoval dobře.
Toyota Corolla SD Hybrid 1.8 comfort+tech
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
Ford Mondeo MK3 92KW benzín
tak zcela rovně mne line assist spolu s tempomatem auto neudrží, drobná korekce tam pořád je a geometrii mám zcela v pořádku. Je velký rozdíl když je zapnutý tempomat a když není, když není tak to auto opravdu jede od čáry k čáře.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
na tam rozdil moc nevidel, ale nekdy se na to zamerim.....MartinHSD píše:tak zcela rovně mne line assist spolu s tempomatem auto neudrží, drobná korekce tam pořád je a geometrii mám zcela v pořádku. Je velký rozdíl když je zapnutý tempomat a když není, když není tak to auto opravdu jede od čáry k čáře.
Má už dakto skúsenosť s Trek verziou?
Mám na mysli testovaciu jazdu.
A porovnanie so štandardnou verziou TS.
Bohužiaľ Trnava auto má ale iba v showroome a ako testovacie vozidlo u nich v predajni nebude.
Bohužiaľ Trnava auto má ale iba v showroome a ako testovacie vozidlo u nich v predajni nebude.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
"Rozprávaj tak ako Ti zobák narástol"
- tomaskrizcz
- Člen Týmu
https://www.youtube.com/watch?v=RQ4Wjo8fUCAfarnell píše:Má už dakto skúsenosť s Trek verziou?
Toyota RAV4 2.5 Hybrid, Executive (12/2022 - )
Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid, GR SPORT + paket Dynamic (05/2020 - 12/2022)
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic Active Trend+ (05/2019 - 05/2020)
VW Passat Variant 2.0 TDI, 103 kW, Highline, 2009 (2014 - 2019)
Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid, GR SPORT + paket Dynamic (05/2020 - 12/2022)
Toyota Auris TS 1.6 Valvematic Active Trend+ (05/2019 - 05/2020)
VW Passat Variant 2.0 TDI, 103 kW, Highline, 2009 (2014 - 2019)
Užívatelia nie testeri. Nešprechujem, ale mám tlmočníka.
Toyota Corolla 1.8 TS Trek 2021
Na strane 239 tohto vlákna som spomínal, že som videl kdesi video horiacej hliníkovej kasne BMW X5. Tu je, náhodou som na to videjko znovu natrafil. Keď si predstavím, že sa k tomu pridajú aj batérie v elektroaute... A to BMW nehorelo vôbec následkom nehody.
https://www.youtube.com/watch?v=I3haCvBQR4c
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Nekde jsou uz i videa horicich elektroaut. Hori to hodne a dlouho a skoro se to neda uhasit.Kocúr píše:Na strane 239 tohto vlákna som spomínal, že som videl kdesi video horiacej hliníkovej kasne BMW X5. Tu je, náhodou som na to videjko znovu natrafil. Keď si predstavím, že sa k tomu pridajú aj batérie v elektroaute... A to BMW nehorelo vôbec následkom nehody.
Toyota Corolla TS 2.0 Hybrid Executive