Někdo tu psal ve vlákně, že měl volant o pár mm blbě na stavbu a musel na seřízení. Tak jestli to není stejné u tebemaross píše:nepride vam ze corolla tak nejake plava na dialnic pri vyssej rychlosti? Uz som bol aj dva krat na gemetriu ze je ok ale pride mi ze stale pri jazde rovno musim mat volant mierne vlavo
Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
Toyota Corolla 2018 Active Trend+ 1.6 Automat - 1G2
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 14:55, celkem upraveno 1 x.
Auto mi pri vyšších rýchlostiach nepláva (otázka je čo sú vyššie rýchlosti? lebo ja som hádam rýchlejšie ako 150km/h nikdy nešiel), volant je rovno. Občas mi začne povrzávať palubka v mieste kdesi pred vodičom - vtedy na ňu spredu smerom k oknu riadne zatlačím a obvykle (tak 80% pokusov) to prestane. Hodne tomu pomohlo že v lete pri parkovaní na ňu dávam clonu. Úplne jemne na prahu počuteľnosti mi vrže uchytenie vodičovho bezpečnostného pásu na stredovom stĺpiku v mieste kdesi pri tom výško nastavovacom čudlíku, chcelo by to asi tie plasty trošku na kontaktných plochách máznuť.
Keď sa opieram ľavým lakťom o opierku v dverách tak ak sa lepšie zapriem čosi tam vrzne. Neriešim.
Keď sa opieram ľavým lakťom o opierku v dverách tak ak sa lepšie zapriem čosi tam vrzne. Neriešim.
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
Je pravdou, že jízda ve vyšších rychlostech oproti Accordu je nepatrně méně přímá, ale je to i nad rychlostní limity OK. Dnes při jízdě 160 km/h mi to už vůbec nepřišlo... jen ten aerodynamický hlukmaross píše:nepride vam ze corolla tak nejake plava na dialnic pri vyssej rychlosti? Uz som bol aj dva krat na gemetriu ze je ok ale pride mi ze stale pri jazde rovno musim mat volant mierne vlavo

Jinak jsem také byl na geometrii ještě v záruce (do 1000 km), bylo to trochu rozhozené a táhlo mně to doprava. Prý měli s Corollama fofr, tak se to mohlo projevit tak, že to nemuseli při výrobě dotáhnout jak se patří.
Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
(ex) Honda Accord 2.2 i-CTDi - Sport, Satin silver, 2005
Ahojte ake mate skusenosti so striekanim 1g2? Niekto mi pokrstil pri tescu auto skrabanec mam na lavych zadnych dverach podla servisu sa musi striekat do rozstreku cize komplet dvere pol prednych a blatnik aby to nebolo vidiet a otazka ist do toho? Ta farba je tak metalicka ze sa obavam vysledku. Skrabanec je az na plech. Nejakym lokalnym smart repair system zas az tak neverim vie sa to casom supat. Dik za rady
Mně nějaký dobrák udělal šlic u spolujezdce klíčem přes oboje dveře,měl jsem bílou perleť. Opravu provedli v Toyotě za 25000kč a výsledek byl perfektní,vůbec nebilo vidět že je to opravený.
Odtien trafia len sa bojim zrna metalizy ked na to svieti slnko ci bude rovnaky odlesk cize velkost metalickych zrn
Snažil jsem se najít nějaký náznak opravy jenže nic jsem nenašel.Možná někdo kdo se v tom vyzná byto něco zjistil ale já ne.
Tak jsem přehodil na zimní origo kola, která jsem dostal k autu. Dostal jsem i list, že byla kola načtena do systému.
Asi po 7 kilometrech jízdy mi začala kontrolka tlaku blikat a pak už jen svítí. V manuálu se píše, že jde o selhání systému měření tlaku.
Setkal se s tím tady už někdo?
Asi po 7 kilometrech jízdy mi začala kontrolka tlaku blikat a pak už jen svítí. V manuálu se píše, že jde o selhání systému měření tlaku.
Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
Ano, taky se mi to stalo. Stačí zastavit, otevřít schránku spolujezdce a v vlevém horním rohu na palubovce je tlačítko pro reset kontrolky.C M Burns píše:Tak jsem přehodil na zimní origo kola, která jsem dostal k autu. Dostal jsem i list, že byla kola načtena do systému.
Mám úplně ten stejný problém... postup dle manuálu mi nefunguje.. při rozsvicenych budikach třikrát zmáčknout tlačítko set u spolujezdce a pak vypnout.. někdo nějaký rady??C M Burns píše:Tak jsem přehodil na zimní origo kola, která jsem dostal k autu. Dostal jsem i list, že byla kola načtena do systému.
Toyota Corolla 2018 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, 1G2
- Standa50
- Manager Týmu
Tady v sekci auris je návod.http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 9&start=90
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
Ahoj, to jsem už četl a zkoušel. Upřímně mě nenapadá, co dělám blbě.. Dvakrát zmáčknout bez spojky tlačítko start, počkat až kontrolka tlaku přestane blikat a bude svítit, poté při zatažené ruční brzdě třikrát rychle zmáčknout tlačítko set u spolejzdce. A nic. Kontrolka svítí dále. Ani podržení tlačítka nepomáhá..Standa50 píše:Tady v sekci auris je návod.http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 9&start=90
Toyota Corolla 2018 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, 1G2
Já to mačkal, držel, mačkal úplně náhodně. Ono to nezmizí hned, je tam prodleva tak 3s než to zmizí. Takže prostě jen zkoušet. Taky mi to dle návodu nešlo.
Taky mám stříkaný zadní blatník do ztracena, už je to přes rok opravené v Toyotě Olomouc a ještě jsem si nevšiml, kde končí roztřik a kde začíná původní barva. Takže za mě v poho.tyma píše:Ahojte ake mate skusenosti so striekanim 1g2? Niekto mi pokrstil pri tescu auto skrabanec mam na lavych zadnych dverach podla servisu sa musi striekat do rozstreku cize komplet dvere pol prednych a blatnik aby to nebolo vidiet a otazka ist do toho? Ta farba je tak metalicka ze sa obavam vysledku. Skrabanec je az na plech. Nejakym lokalnym smart repair system zas az tak neverim vie sa to casom supat. Dik za rady
- Přílohy
-
- IMG_20170810_164405.jpg
- (39.46 KiB) Staženo 803 x