http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... =6&t=39770PatrikP píše:Ahoj všem,
někde jsem tady četl nějaké rady na odstranění rezonancí pod přístrojovkou a u oken ale teď to nemůžu nějak najít. Vypadá to jako by od okna, nebo kraje přístrojovky. Docela mně to štve u nového auta. A ještě dotaz k navigaci, mám (měl bych mít) 3 roky aktualizací map, ale prozatím jsem žádnou aktualizaci nenašel, nabízí mně to na webu jenom verzi kterou už mám.
Je v tom nějaký háček, nebo zatím novější verze není?
Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Díky za odpověď.Ještě se chci zeptat,to kole je tam jen volně položené,nebo se tam dá nějak připevnit aby nelítalo?Samozřejmě pak ještě člověk musí sebou vozit hever,když vyhodí lepící saduhanes73 píše:Jojo, je to možné, vejde se tam jak 16", tak u 17" kolo. Mám to tak udělané.

Corolla 1,6 LED Trend+Man-1G3,Ø5,8 - 6,1
Může být jak volně, tak na pevno. Stačí koupit škodovácký šroub pro upevnění reservního kola, cca. 130-150 Kč a kolo upevnit. A samozřejmě, jak jsi zmínil, hever a klíč na matky.
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 14:56, celkem upraveno 1 x.
Tak přítelkyně trefila srnku a po opravě v toyotě jsem si všimnul že my najednou funguje listování a ovládání v telefonu z volantu které dříve nefungovalo tím nechci tvrdit že za to může ta srna ale asi přehrály softvér teď jsem plně spokojenej protože dřív jsem mohl ovládat jen zapnutí a vypnutí na volantu a seznam jsem musel lovit na displeji. 

corolla 2016 trend+manuál
Neměnil jste někdo tu minižárovku v kufru? Vůbec nesvítí a přijde mi jak z nějaké dětské stavebnice.
Ideálně bych tam dal nějakou pořádnou ledku. Nevíte, pod kterým označením to mám hledat, ať to rovnou vyměním za novou, když už do toho polezu?
Ideálně bych tam dal nějakou pořádnou ledku. Nevíte, pod kterým označením to mám hledat, ať to rovnou vyměním za novou, když už do toho polezu?
Toyota Corolla 2018 Active Trend+ 1.6 Automat - 1G2
Já tam mám toto:Carcin píše:Neměnil jste někdo tu minižárovku v kufru? Vůbec nesvítí a přijde mi jak z nějaké dětské stavebnice.
https://www.ebay.com/p/2x-Car-Light-Pan ... 4096.l9055
a v kufru je náhle vše vidět..

- buckyskentucky
- Řidič
Včera byla korolka na první STK.Bez závad. Co taky očekávat od tak kvalitního vozu. 

Corolla 2014 1.6 Valvematic 97 kw 6M/T + paket exclusive - Bílá bez doplatku
Chci si sám přehodit pneumatiky na zimní. Nejde mi o to ušetřit pár kaček, ale spíš být v tomto soběstačný a taky si pohrát s autem
Mám hydraulický zvedák s miskou.Přímo v manuálu je vyobrazený ten zvedák, který mám s tím, že se používá ke zvedání v bodech uprostřed auta, tzv. podlahový zvedák, viz přiložený obrázek.
Má někdo zkušenosti se zvedáním pomocí těchto podlahových bodů?
Hondu jsem si vždycky zvedal těmi bočními opěrnými body, ale tady na Corolle je nemůžu najít. Ten spodek mám celý nějak moc oplastovaný po celém boku podlahy

Mám hydraulický zvedák s miskou.Přímo v manuálu je vyobrazený ten zvedák, který mám s tím, že se používá ke zvedání v bodech uprostřed auta, tzv. podlahový zvedák, viz přiložený obrázek.
Má někdo zkušenosti se zvedáním pomocí těchto podlahových bodů?
Hondu jsem si vždycky zvedal těmi bočními opěrnými body, ale tady na Corolle je nemůžu najít. Ten spodek mám celý nějak moc oplastovaný po celém boku podlahy

- Přílohy
-
- Zvedák.JPG
- (109.79 KiB) Staženo 875 x
Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
(ex) Honda Accord 2.2 i-CTDi - Sport, Satin silver, 2005
Také bych se rád přidal k dotazu.Bylo by fajn vyměnit čtyři kola na dvě zvednutí auta 

Corolla 1,6 LED Trend+Man-1G3,Ø5,8 - 6,1
Byl jsem v tom samem bodu, a prozil si svoji chvilku zklamani... Ale ty body jsem tam proste nenasel. Do misky jsem dal hokejovy puk, a zvedam za body pro nuzkovy zvedak.
Corolla 1,6 Valvematic Multidrive S 2017
Mám za to, že to jsou tyto dva body... aspoň vypadají tak jako v tom manuálu, doufám.
Akorát musím upozornit, že ten zadní je pěkně hluboko pod autem. Musím zkusit jestli tam zvedákem tak nějak rozumně dosáhnu.
Akorát musím upozornit, že ten zadní je pěkně hluboko pod autem. Musím zkusit jestli tam zvedákem tak nějak rozumně dosáhnu.
- Přílohy
-
- zadní.JPG
- (122.55 KiB) Staženo 900 x
-
- přední.JPG
- (124.95 KiB) Staženo 900 x
Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
nepride vam ze corolla tak nejake plava na dialnic pri vyssej rychlosti? Uz som bol aj dva krat na gemetriu ze je ok ale pride mi ze stale pri jazde rovno musim mat volant mierne vlavo
corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
To mi nepřijde, já si kolikrát i teď, po skoro dvou letech provozu, pochvaluju, jak drží stopu, třeba i přes nerovnosti na cestě.
Mám ale dost problém s drnčením v interiéru. Už jsem vypozoroval asi 4 místa, odkud drnčení jde. Jedno se mi povedlo ukázat servisákovi, druhé drnčení mám nahrané na telefonu, třetí by mohl vyřešit "fix" od rogerera, který popisoval v jiném vlákně. Kvalita interiéru mi přijde docela tristní, i když na první pohled tak vůbec nepůsobí (kde člověk zatlačí, tam všechno působí pevně - až na polstrování dveří spolujezdce, tam mi to docela vrže, i když dveře řidiče jsou obdobně měkké, ale bez vrzu).
Mám ale dost problém s drnčením v interiéru. Už jsem vypozoroval asi 4 místa, odkud drnčení jde. Jedno se mi povedlo ukázat servisákovi, druhé drnčení mám nahrané na telefonu, třetí by mohl vyřešit "fix" od rogerera, který popisoval v jiném vlákně. Kvalita interiéru mi přijde docela tristní, i když na první pohled tak vůbec nepůsobí (kde člověk zatlačí, tam všechno působí pevně - až na polstrování dveří spolujezdce, tam mi to docela vrže, i když dveře řidiče jsou obdobně měkké, ale bez vrzu).
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
-
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 14:55, celkem upraveno 1 x.