Libor> pěknej kousek do obejváku... jako stolek

ne líbil by se mi i stolek a pod nim obyč motor 3SGE Yamaha z celicy, vypadá shora fakt pěkně... hlava. Boxer benzín z XV je taky krásnej mortor, na pohled... když sem pár lidem otevřel kapotu, hned byli v šoku že tam nejsou žádný plasty

řikám no a co bys chtěl skrejvat? Tu krásu?

Tohle je poctivá klasika a vypadá z vrchu jako scifi-potvora. Ta co se ráda přisaje a nepustí... krvelačná

parazit
Yamaha to bude mít těžký, ne já

... ale tohle by si nikdo nemoh dovolit až na Yamahu... aby to točilo do těch 9000 mohli by to zkusit... možná by to mělo větší úspěch než BRZ/GT86 kdyby to mělo extra hustej exterier a interier s geniálním audiem Yamaha... nějaký brutální rádio ne plast- chrom, černý luxusní dřevo, 3D excelentní grafika- spectrum analyzer... prostě aby to auto bylo total fenomenal sci-fi. reklama na značku. Něco cenově proti Porsche 911... nebo Nissanu GTR...ale lehoučká 4x4, vejš nad zemí než GTR a kratší... prostorově "normálnější".
tohle se mi líbí... ale vejška min jako celica nad zemí.... kurevsky se mi to líbí... a dopředu bych prosil vyklápěčky... hudební nástroj na 4 kolech... perfektní. a můžeš jí řikat ne jen kočička ale "točička 9000"

jméno? "YAMAHA C.A.T. 9000+" nebooo "YAMAHA CATANA" to by jí slušelo...

pak by se jen stávalo: "kde je táta?" Máti: "No kde by asi tak byl.... poslouchá zase v Yamaze"... je to magor

no a kde jinde by měl taťka poslouchat muziku? když lepší akustiku než je uvnitř nikde na planetě neexistuje? že děcka

Maminka je trochu jaksi nepochopitelně akusticky hudebně zaostalá a neváží si toho že radši relaxuju tady v yamaze místo v hospodě... to ale pochopíte až se dovyklubete... a padejte spát...
Dneska sem se projížděl při hledání místa k přestěhování mýho zadku... a co to nevidim

Starý známý XV modrý co sem ho potkal kdysi v centru a klábosil s paní... tak náhodou už vim kde spí

Praha je malá...
To je přímá ségra/brácha yoshimury, taky má jako jedna z hooodně mála kombinaci 6MT + Benzín. Tahle modrá se povedla-Marine blue 2013 + Venetian red 2014-2016
Koukám další co má stejný zimní trony jako to oranžový XV ze žižkova, jsou to zimní sady Subaru... tak odtud se berou

No nejsou špatný, ale najdu zajímavější časem... jedny mam už v merku.
třeba příští rok... až mě něco přesvědčí, že ty univerzální gumy Yokohama Geolandar něco nedaj... co sem je testoval na šumavě na sněhu, ledu, břečce v cajku... požíraj rády kamínky, vzorek je zimní... jinak by tam nedržely v dezénu... dneska sem taky testoval v jedný lokalitě jestli se v brutálním kopci kde byl uježděnej sníh po zastavení rozjedu a totálně perfektně, žádnej prokluz. Určitě jsou lepší zimní gumy, ale teda špatný ty uni Yokohama Geolandar teda fakt nejsou, kdyby byly tak už tam dávno nejsou. Blbej zase nejsem
No uvidim jak se XV vyškrábe začátkem února v itálii Kronplatz k ubytku u sjezdovky, tam je to brutální, člověk se bál kouknout z okna minulej rok, takovej sráz

To dá s přehledem...

Pak sem si típnul tohle bílý XV na smíchově, jo bílý... podvod... je to folie

Nechápu proč to přefolioval na bílou, ale pod folií je orange- otevřený dveře barvu prozradily, pak prchal