Doky přestavba 6G 3S-GE na 3S-GTE/300-350 hp/ předokolka

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Doky píše:Vzhledem k pozitivnímu posunu který se mi dnes povedlo udělat profesijně se budu moci věnovat více zálibám a dokončit príšeru už úplně.

Libor dnes říkal že zítra půjde na větší vyjíždku k doladění map atd. a že konečně dle spektrofotometrie se povedlo získat číslený kód barvy IDAHOVI který na autě mám po lakování a tak budoucí týden by měla príšera být úplně v kompletním stavu co se týče vyskládání.Výfukovej trakt opraven přibyla příruba a změnil se trochu průběh a nikde to neklepe.Změnilo se nastavení vaček a vyskládalo se i vše co se týče baterie a Apexi.Přes zimu pak přibudne křídlo to si dám jako bonus k vánocům já už dárek si udělal dnešním dnem.
Jen upresním - jkod barvy máme už tak mesíc, možná dýl, jen pořád nemáme ten nárazník :)

..no já doufám že to určil dobře a barva bude sedet :) už by mi asi šiblo..

Jinak libor dnes asi nepojede, protože jsme s vencou mimo ( Tigrovi klekla odtahovka - vodní pumpa ) kousek před Kolínem nad rýnem, takžejsme tam dojeli s novou a zjistili jsme že to auto už nejakej "umělec" opravoval takže sme se starou i novou pumpou muslei přijet zpet a bude se přelisovávat neoriginální řemenice a vyvrtávat vetší díry na šrouby, které někdo rafinovaně předelal :( dnes tam jedeme znovu takže odpočíváme a až skončíme tak mažeme znova 650km tam a 650km zpet -ufff..
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Tak ja doufám že v Pondělí se odveze ta poslední varianta barvy k lakýrníkovi a ten to ukončí a v úterý se namontuje nárazník ať je už vše dodělané do konce ať mám klid.Auto jezdí jak má,vše těsní, teploty v pořádku nic nebouchá a neklepe na předku ,vzadu něco ještě je zapotřebí zkontrolovat no a při výkonu kolem 270 Hp který je získán propočtem při tlaku 0,8 je to podle Libora říditelné na suchu bez výraznějších potíží .Při vyšším tlaku nastává,,problém"s trakcí a v 120km/h dokážou podklounout kola tak myslím že cílovej tlak ponechám asi takhle ať se s tím dá jezdit v klidu nebo ho zvýším na 0,85 a tím končím.

Už mi ale hrozně chybí se taky svést.Budoucí týden celej víkend sloužím tak předání určitě nebude o víkendu spíše ten následující to vidím reálněji.Dal bych vědět.
Nějaké ty auta doma jsou.
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Co mi rikal Honza dneska , jak Libor meril zrychleni, tak to je parada :)
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Ja klukům zavolám jsem ještě poněkud jetej a jen se probírám do normálního života překvapují mně i věci kolem mně mimo auta.Jsem zvědavej jak to vypadá a jak to funguje v reálu na kolech.Vím jen to že mám slíbeno že budoucí týden je kompletní a pak se naleští :lol: :lol: :lol:
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Zvažuju udělat přepadovku jen tak koncem týdne v Dobríši a zkontrolovat práci jednotlivých aktérů :lol: O víkendu sloužím tak jen s určitostí na otočku tak poreferuju o poznatcích a dané situaci.Nyní po nastavení jiného časování, předstihu a vaček když Libor upravil věci neutíká výkon výfukem ale při cca 0,5-0,6 b. auto má podle propočtů pro mně příjemných 270 koní což jsem myslel že budem dosahovat při tlaku 0,85 bar tak je to určitě dobré protože tím zátěž celková motoru opět klesla a jeho rezervy jsou tím pádem někde výš což splní zas můj požadavek ,,dlouhověkosti".Dnes auto absolvovalo mytí :lol: no a nárazník byl dopraven lakýrnikovi.
xNorys
Člen Týmu

Příspěvek od xNorys »

Cau chci se zeptat co to je ta náprava ss mam Gt 2.0 129Kw 1995
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

xNorys píše:Cau chci se zeptat co to je ta náprava ss mam Gt 2.0 129Kw 1995
pročti si :

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 88&start=0
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tomu se říká pátek s velkým P! Ať nepíši jen já ať to nevypadá jako samochvála určitě se vyjádří sami aktéři. :D
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

no tak aktéři... pište :eh:

555. příspěvek!!! :banana:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Doky prozatím asi v tuto chvíli vstřebává zážitky na cestě domů. Můj dnešní zážitek je že jsem se po dlouhé době bál. Doky udělal to čemu já jsem odolával. Sešlapl plyn na podlahu. Teprve na moji žádost při 260km/h nohu sundal. Děkuji Doky. :)
Toro
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Toro »

LOL :lol: Tak dohlédni na Dokyho, aby koupil to co jsem ti říkal, jinak bude muset pořát dokola měnit potah na vedlejší sedačce :lol:
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby :sneaky: :blush:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Kua mel jsem se tam za vama stavit , stejne to co jsem dneska udelat jsem neudelal , ale to nic, tady na Strahove taky cely den jezdi typci z rally trasu na zkousku takze taky trocha zabavy.

hlavne aby prisera nezmenila nazev na "THE WIDOWMAKER" :wink: :D a nebo taky neoficialni prezdivka ponorky K-19 - Hiroshima :lol:
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

No Kudl zapoměl mluvit a jen neartikulovane vyrážel z hrdla výkřiky "ty vole,ty p...o,masakr" :D
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Jo bylo to slušné svezení se :D .Jsem rád že jsem se stavil všechno probral , měl vysvětleno proč se věci dělali a proč se vedli některé ,,hadičky" tak a tak.Prostě normální kouknutí na auto a zreferování co a jak atd.Jsem rád že jsem to mohl vidět vskutku v reálu jak a co se hnulo od mé poslední návštěvy.Udělalo se hpodně práce a nyní je zapotřebí dodělávat už jen kozmetické věci na kterých jsem se taky domluvil.Moc mě překvapilo že se splnil i můj požadavak a nic v autě nedrnčí , nebouchá a je ,,relativně" tiché i při změně a navýšení výkonu trofám si říci že ohledně vrzání plastů v iteriéru určitě.V kokpitu je při plynulé jízdě s lehkou nohou při 160km/hod prostředí je tichší príšera jak předchozí ,,lauf" při 100 km/hod.Auto jednoznačně splnilo mé představy v některých parametrech je i predčilo nečekal jsem výkon kterej nyní při 0,6 barr je schopno dávat.Ten tah a zrychlení a pružnost motoru mi plně vyhovuje. Ano trakce je jen o mně a mé noze a někdy to bude boj.

Myslím že dnes největší obětí byl Kudl ten po příjezdu v príšere neměl daleko od vykulené myši v mouce a potutelně se usmíval.

Děkuju klukům za pěkný večer, byl pro mně přínosný.
kudl
Manager Týmu

Příspěvek od kudl »

Jo byl to jeden z nejhezcich zazitku v mem zivote, klukum se povedl udelat fakt klenot :D . A bylo moc prijemny s nima posedet :wink:
Corolla E9 1,6( 77Kw :-(( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video
Odpovědět

Zpět na „Celica“