Jen upresním - jkod barvy máme už tak mesíc, možná dýl, jen pořád nemáme ten nárazníkDoky píše:Vzhledem k pozitivnímu posunu který se mi dnes povedlo udělat profesijně se budu moci věnovat více zálibám a dokončit príšeru už úplně.
Libor dnes říkal že zítra půjde na větší vyjíždku k doladění map atd. a že konečně dle spektrofotometrie se povedlo získat číslený kód barvy IDAHOVI který na autě mám po lakování a tak budoucí týden by měla príšera být úplně v kompletním stavu co se týče vyskládání.Výfukovej trakt opraven přibyla příruba a změnil se trochu průběh a nikde to neklepe.Změnilo se nastavení vaček a vyskládalo se i vše co se týče baterie a Apexi.Přes zimu pak přibudne křídlo to si dám jako bonus k vánocům já už dárek si udělal dnešním dnem.

..no já doufám že to určil dobře a barva bude sedet

Jinak libor dnes asi nepojede, protože jsme s vencou mimo ( Tigrovi klekla odtahovka - vodní pumpa ) kousek před Kolínem nad rýnem, takžejsme tam dojeli s novou a zjistili jsme že to auto už nejakej "umělec" opravoval takže sme se starou i novou pumpou muslei přijet zpet a bude se přelisovávat neoriginální řemenice a vyvrtávat vetší díry na šrouby, které někdo rafinovaně předelal