TPMS - hlídání tlaku v pneumatikách
Re: TPMS - hlídání tlaku v pneumatikách
Tak u mě dobrý.....funguje to
Dik chlapi za vycerpavajuce informacie
Takze teraz to zaplatim to prehodenie a potom na zimakoch sa na to vyprdnu a budem sa zamyslat nad tym klonovanim snimacov.

Toyota Auris White Shark 1.6 Active Trend+ (2014)
- Standa50
- Manager Týmu
Tak jsem se včera navečer konečně přemluvil a nasadil letní sadu.Tři rychlé stisky tlačítka,pak 65x zablikala kontrolka a zůstala svítit.Potom dlouhý stisk a zhasla.Tak mám zase na více jak půl roku klid.
Toyota Auris HB 1,6 Valvematic trend+,6M/T 2015
potvrdzujem, funguje na synovej corolle 2017 presne takto isto
Standa50 píše:Tak jsem se včera navečer konečně přemluvil a nasadil letní sadu.Tři rychlé stisky tlačítka,pak 65x zablikala kontrolka a zůstala svítit.Potom dlouhý stisk a zhasla.Tak mám zase na více jak půl roku klid.
potvrdzujem Tvoje zistenia, TPMS idu registrovat iba do main sady, nasledne staci resetovat podla postupu, ktory pisal Standa50
BKSL píše:Tak naprogramoval som aktualne osadene senzory do "2-nd" sady a do "Main" zimne senzory.
Hned po restarte vyskocila kontrolka pneumatiky takze chyba.
Nepomohlo ani mazanie chyb v diagnostike a ani stlacanie inicializacneho tlacidla.
Takze zatial treba pouzivat len "Main" sadu pre TPMS senzory v Corolla 2017.
Ahoj kluci může někdo poradit co je špatně?Mám diagnostiku na TPMS ventilky Foxwell nt1001,ale nenačte mi to ani jeden ventilek.Jedna sada orig. druhá neorig.Máte někdo zkušenost co může být špatně? Už jsem zoufalej mám diagnostiku na TPMS a je mi k ničemu.Vše je pro Corollku r.v.2014 Předem díky.
Ja musim prehadzovat tie pokaslane ventilky v servise
To bol ale napad pamatas si len 4 kolesa
tupci!!

Podle mne bude asi problém v roku výroby auta, domnívám se, že tento ročník si dvě sady nezapamatuje. Mladší ročníky tuším, že od 2015 s tím již nemají problém.Lukynek píše:Ahoj kluci může někdo poradit co je špatně?Mám diagnostiku na TPMS ventilky Foxwell nt1001,ale nenačte mi to ani jeden ventilek.Jedna sada orig. druhá neorig.Máte někdo zkušenost co může být špatně? Už jsem zoufalej mám diagnostiku na TPMS a je mi k ničemu.Vše je pro Corollku r.v.2014 Předem díky.
Toyota Corolla TS Hybrid 2.0 Selection
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Selection Neon Lime by JBL
Toyota Yaris HSD Style 2015 ( ex )
Toyota Auris TS HSD Executive TSS 2016 ( ex ) Toyota Corolla 1,4 WG ( ex )
Presne moj problem! Od 10/2014 uz to slo ja mam 06/2014
Mozno keby sa silne chcelo slo by to s novsim firmwarom ak tam nie je nejaka HW fičurka 

Ja mam Corollu 2017 a tiez som 2 sady nerozbehal zatial.
Teraz som nechtiac skrabol disk a kupujem novy vratane TPMS tak otestujem ci nejaka zmena ak bude novy TIS software.
Teraz som nechtiac skrabol disk a kupujem novy vratane TPMS tak otestujem ci nejaka zmena ak bude novy TIS software.
Toyota Corolla 2017, 1,6 l Valvematic 16P - 97 kW, Multidrive S, Executive, platinova-bronzova
Sorry za totalny OT, ale kolko ta bude stat disk? Je to 17 palec z executive original predpokladam.BKSL píše:Ja mam Corollu 2017 a tiez som 2 sady nerozbehal zatial.
Skrabol som neoriginalnoker11 píše:Sorry za totalny OT, ale kolko ta bude stat disk? Je to 17 palec z executive original predpokladam.BKSL píše:Ja mam Corollu 2017 a tiez som 2 sady nerozbehal zatial.

http://www.centrumkolies.sk/OXXO-DECIMU ... -d4618.htm
Original stoji cez 400 €. Uz som ho raz dopytoval.
Toyota Corolla 2017, 1,6 l Valvematic 16P - 97 kW, Multidrive S, Executive, platinova-bronzova
Už se to tu někde řešilo. Nechte si naklonovat TPMS a nemusíte řešit žádný servis ani OBD kabel.
Pôjdu naklonovat len snímače na to určené? Ja to mam po predchádzajúcom majiteľovi a teda nemám tucha aké sú tam. Ale ze vraj sú orig od Toyoty na oboch sadách.
Skusal niekto program Techstream? https://www.youtube.com/watch?v=MECPSmg5JfI
Skusal niekto program Techstream? https://www.youtube.com/watch?v=MECPSmg5JfI
Techstream funguje ale niektore auta nepodporuju dve sady kolies i ked by v skutocnosti mali t.j. je tam asi nejaka chyba.
A original senzory ti asi nepojdu preprogramovat na ine ID cislo ako sa to da pri "neoriginal" senzoroch.
Neviem to isto ale co som cital fora tak nikto nemenil ID cislo v originalnom senzore.
Ako pisal Regu :
Ak vas diagnostika auta vobec nezaujima tak je najednoduchsie dat iba naklonovat snimace z original sady kolies na druhu dokupenu sadu
a kolesa iba jednoducho prehadzovat. Pre riadiacu jednotku nenastane ziadna zmena pri vymene sad kolies, takze netreba vobec nic riesit.
Reset-inicializaciu tlacidlom treba potom robit iba vtedy ak chcete nastavit ine hranicne hodnoty pre indikaciu poklesu tlaku v pneumatikach oproti tym ake boli nastavene predtym.
Neviem isto ako to potom reaguje v reale ked auto parkujete v garazi kde skladujete aj druhu sadu kolies t.j. vysielaju dva snimace naraz s tym istym ID kodom.
Myslim si ale ze asi sa nedeje nic zvlastne nakolko to riadiaca jednotka nerozozna a ma len castejsi "update" hodnoty tlaku a teploty i ked v rozdielnych hodnotach.
To by sa ale mohol vyjadrit niekto kto ma naklonovane snimace v druhej sade a prave nepouzivane kolesa skladuje stale blizko pri aute
A original senzory ti asi nepojdu preprogramovat na ine ID cislo ako sa to da pri "neoriginal" senzoroch.
Neviem to isto ale co som cital fora tak nikto nemenil ID cislo v originalnom senzore.
Ako pisal Regu :
Ak vas diagnostika auta vobec nezaujima tak je najednoduchsie dat iba naklonovat snimace z original sady kolies na druhu dokupenu sadu
a kolesa iba jednoducho prehadzovat. Pre riadiacu jednotku nenastane ziadna zmena pri vymene sad kolies, takze netreba vobec nic riesit.
Reset-inicializaciu tlacidlom treba potom robit iba vtedy ak chcete nastavit ine hranicne hodnoty pre indikaciu poklesu tlaku v pneumatikach oproti tym ake boli nastavene predtym.
Neviem isto ako to potom reaguje v reale ked auto parkujete v garazi kde skladujete aj druhu sadu kolies t.j. vysielaju dva snimace naraz s tym istym ID kodom.
Myslim si ale ze asi sa nedeje nic zvlastne nakolko to riadiaca jednotka nerozozna a ma len castejsi "update" hodnoty tlaku a teploty i ked v rozdielnych hodnotach.
To by sa ale mohol vyjadrit niekto kto ma naklonovane snimace v druhej sade a prave nepouzivane kolesa skladuje stale blizko pri aute